Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları, Eyüp
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Merkez Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi No:14-A Bağcılar, İstanbul • Harita
Basut Dent Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği
Kocatepe Mahallesi Kocatepe Caddesi 32. Sokak No:34, Bayrampaşa • Harita
Ortodontist Mehmet Ali Karabel - Özel Avrupa Sağlık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Eyüp Sultan Bulvarı, İstanbul • Harita
Dt. Faruk Kemal Kılınç
Kayabaşı Mah. Evliya Çelebi Cad. Başakşehir Evleri 1. Etap 3. Kısım No:4/D İç Kapı No:5 Başakşehir/İstanbul, İstanbul • Harita
DENTMODEL
Göktürk Merkez Mah. Kartal Sk. No:1, İstanbul • Harita
Özel Cosmodent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız diş ve çene cerrahisi, Ortodonti, Diş hastalıkları ve tedavisi
, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Dil ve konuşma terapisi · Daha fazlaKaradolap Mahallesi Neşeli Sokak No:14-A, Eyüp • Harita
Esenler Medipol Üniversitesi Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi parazitoloji, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Ağız diş ve çene radyolojisi, Endodonti, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi · Daha fazlaBirlik Mah. Bahçeler Cad. No: 5 (Esenler Kültür Merkezi Karşısı), Esenler • Harita
Esenler Medipol Üniversitesi Hastanesi
Ritim İstanbul Sitesi A5 Blok Daire:43 Cevizli Mahallesi Zuhal Sokak, İstanbul • Harita
Mert Akbaş Muayenehanesi
Göktürk Merkez mahallesi İstanbul Caddesi No:28 Gökmahal Ofis no:31 Göktürk, İstanbul • Harita
Deniz Boybeyi Muayenehanesi
Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Protetik diş tedavisi
, Ağız yüz ve çene cerrahisi · Daha fazlaDefterdar Mahallesi Edirnekapı Rami Caddesi No:6/A, Eyüp • Harita
Özel ADC Alfa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Batıdent- Fevzi Çakmak Mah. 759. Sk. Güventaş İş Merkezi, D No:3 D:2, İstanbul • Harita
Dt. Oğuz Tezcanlı
Göktürk Merkez Mh.İstanbul Cd. No:56/H Yalın Evler Sitesi, İstanbul • Harita
Hospitadent Göktürk Dental Spa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Karadolap Mahallesi Neşeli Sokak No:14-A, Eyüp • Harita
Özel Sina Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Başakşehir, Yunus Emre Caddesi 4. Etap 1. kısım L21 Blok Giriş Kat D:1, İstanbul • Harita
Sevgi Ak Uçar Muayenehanesi
İnönü Mah. Hoca Ahmet Yesevi Cad. No:9-A Bağcılar/İstanbu, İstanbul • Harita