Doç. Dr. Tuğba Başoğlu Tüylü

Tıbbi Onkoloji daha fazla

İstanbul 1 adres

Dr. Tuğba Başoğlu Tüylü, Tıbbi Onkoloji alanında uzmanlaşmış deneyimli bir hekimdir.Kariyeri boyunca çeşitli prestijli eğitim ve araştırma kurumlarında görev almış, hastane ve sağlık ocaklarında aktif hekimlik hizmeti sunmuştur. Halen, uzmanlık bilgisini ve klinik tecrübesini Memorial Göztepe Kanser Merkezi'nde Tıbbi Onkoloji Uzmanı olarak sürdürmektedir.

Göztepe Memorial Hastanesi

Karaman Caddesi, İstanbul 34746

• Sigortası olan hastalar

• T

Kuyruk sokumumun üstünde kitle vardı. Oturduğum zaman kemiklerimde ağrı oluyordu, bu sebepten dolayı başvurdum. Muayene oldum, biyopsi alındı. Tekrar kendisine gideceğim. Kızım telefonla görüştü, ışın tedavisi önerdi. Tuğba Hanımdan memnunum, bana ilgi gösterdi.

•  •

Rutin kontroller için başvurdum. Muayenemde herhangi bir sorun çıkmadı. Her şeyi konuşup açıklıyor. Bu zamana kadar gördüğüm en iyi hocalardan birisi. İstediğim zaman ulaşabiliyorum. İlgili ve alakalı bir hekim son derece memnun kaldım. Türkiye adına böyle bir doktor olduğuna sevinç duyuyorum. Atatürk'ün bir sözü vardı: "Beni Türk hekimlerine emanet ediniz." Ben bu hocada bunu gördüm.

• B

Bağırsak kanseriyim. Farklı bir doktor sayesinde kendisiyle tanıştık. Yaklaşımı çok iyi bir doktor. Tedaviye yeni başlayacağız. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Tedavi ile ilgili her şeyi açıkladı. Herkese tavsiye ederim.

•  •

Annem meme kanseriydi, bu sebepten dolayı başvurdum. Tedavimiz gayet iyi geçiyor, akıllı ilaçla devam ediyoruz. Akciğerinde metastazımız vardı, bizi ameliyattan kurtardı. İlgili ve alakalı bir hekim, çok memnunuz kendisinden. Sorularımızın geri dönüşlerini alıyoruz. Herkese tavsiye ederim.

•  •

Eşim kalın bağırsak kanseri nedeniyle başvurduk. Tuğba Hocamızdan aldığımız hizmetten memnunuz. Gerçekten bizimle ilgilendi. Kemoterapi gördü ve akıllı ilaç kullandık. Kontrollerimize devam ediyoruz. Her aradığımızda ulaşabiliyoruz. Allah kendisinden razı olsun, elinden ne geliyorsa yapmaya çalışıyor. Zor günlerimizde yanımızda oldu, baya yardımcı oluyor.

• G

Annem meme kanseri. 1.5 senedir bizimle ilgilendi. Akıllı ilaç kullandı. Hocamız ile hala görüşüyoruz. Annem şu an iyi. Takipli hastası, herhangi bir ilaç kullanmıyor. Annem Mersin'den yanımıza geliyor. İletişimi, anlatışı, yol göstermesi çok iyi. Her zaman yardımcı oluyor. Kendisinden çok memnun kaldık.