10 yılı aşkın süredir Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak, etik ilkelere bağlı, hasta haklarına saygılı ve bilimsel temellere dayanan bir sağlık hizmeti sunmaktayım. Hasta odaklı yaklaşımı ön planda tutarak, güncel tanı ve tedavi yöntemlerini mesleki pratiğime yansıtmayı amaçlıyorum.

Uzmanlık eğitimimi İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’nda tamamladım. Uzman doktor olarak İstanbul Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ankara Dr. Sami Ulus Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yaptım. Ayrıca 2023-2025 yılları arasında  Ankara Etlik Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği’nde çalıştım. Şu anda da Ankara'da kendi kliniğimde hizmet vermekteyim.

Laparoskopik ve histeroskopik cerrahi, gebelik ve doğum takibi, pelvik taban hastalıkları, üriner inkontinans, menopoz yönetimi, PCOS ve jinekolojik endokrinoloji başlıca ilgi alanlarım arasındadır. Amacım, her hastama güven temelli ve nitelikli bir sağlık hizmeti sunmaktır.

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Tuğba Kolomuç Gayretli Muayenehanesi

Kızılırmak Mah, Çukurambar, 1071 Usta Plaza, B Blok Kat:23, No:154, 1443.Cad. No:25, Çankaya 06510

• N

Çok uzun zamandır Ankara' da hormon replasmani tedavisi HRT yapan bir hekim arayışım vardı ve Tuğba hnm buldum. Uzun süredir devam eden hormon sıkıntılarımin tüm nedenlerini uzun uzun anlattı ve perimenepoz sürecimi nasıl daha rahat yaşayabilecegimi izah etti. Egzersiz, beslenme, takviye gibi konuları da uzun uzun anlattı ve güzel bir protokol hazırladı. Muayene ve kan değerlerimin ( kan alimini da muayenehanesinde yaptı çok büyük rahatlık- ) sonucunda yol haritami anlattı tek tek. Yaklaşık 1 saatten fazla sürdü tüm bu süreç. Çok nazik ve zarif olmasının yanında Cerrahpaşa mezunu, işine hakim ve güncel tedavi süreçlerini takip eden bir hekim olduğunu da öğrenmiş oldum. Çok ama çok memnun kaldım. gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

• Tuğba Kolomuç Gayretli Muayenehanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •