• N

Tuğba hocamın derin bilgi birikimi, yol göstermesi ve motivasyonu.. Nerden başlayayım bilmiyorum. Her konuda hep destek oluşu, samimiyeti ise çok çok ayrı. Daha önce kaç kez pes ettim. Artık kilo alıp vermekten o kadar yoruldumki kendimde o motivasyonu bulamadım. Tabiki canım hocamla tanışana kadar. Bu süreçte bana benden daha çok inanan biri oldu. Ve birlikte bu süreci tamamladık. Artık kilomu koruma dönemindeyiz. İyiki sizi tanımışım hocam, iyiki siz bana benden daha çok inanmışsınız yoksa ben asla basaramazdim. Hocam, şimdi sıra bende verdiğim sözü tutarak artık ömrüm boyunca kilomu koruyacağım.

• K

Tuğba hocama başvurduğum zaman sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordum. Programa başlamadan önce bazı tahliller istedi benden. Tahlillerde yüksek insülin direnci, kolesterol, gut hastalığı ve diyabet riskiyle karşı karşıya olduğumu öğrendim. Temel sorunun fazla kilolar olduğunu net bir şekilde açıkladı. Kilo vermek, sağlık sorunlarından öte, motivasyon eksikliği ve başarıya inanmama gibi engellerle dolu bir yoldayken Tuğba Hocamın bu yoldaki desteği muazzamdı. Motivasyonumu hep yüksek tuttu ve başaracağıma inanmamı sağladı. Değişime ilk adım attıktan sonra süreç kolaylaştı. Sağlıklı beslenme ile ilgili her konuda bana destek oldu.Tuğba hocamın sayesinde 7 ayda 32 kilo verdim, 98 kilodan 66 kiloya düştüm. Kendisine minnettarım. Şimdi mesajımı okuduysa senin başarın diyecek biliyorum Sizi çok seviyorum hocam çok.

• K

Kendimle alakalı birşeyleri değiştirmek istiyordum. Özellikle dış görünüşümden o kadar rahatsızdımki son zamanlarda. Bu durum gün geçtikçe psikolojik olarak da beni o kadar etkiliyordu. Benim hayatımda sürekli ertelediğim şey daha iyi görünmek ve hissetmekti galiba. Kendimi kendime ispatlamam gerekiyordu ve bu yolculukta üstadım da Sayın Dyt. Tuğba Mercan hocam oldu. Onun mesleğindeki yetkiliğini ilk andan hissedebilirsiniz. Birlikte hem kilomu kontrol altına aldık. Hem de ruhsal olarak rahatladım. Ben artık daha güçlü, sağlıklı ve daha mutluyum. Herşey sizin sayenizde ve tabiki sizin de dediğiniz gibi benimde güzel verdiğim emekler sayesinde. Evet inandığımız zaman herşeyi başarabiliyormuşuz ve birlikte daha fazlasını başardıkta.

• Z

Tuğba Hocam işinin uzmanı, mesleğini harika yapan ilgisi, bilgisi ve danışanını motive etmesiyle ve süreç içerisinde danışanına tam destek olmasıyla ve size sizden fazla inanmasıyla kilo vermemek imkansız. Verdiği listeler gayet pratik ve uygulanabilir. Liste dışında farklı alternatifler mutlaka sunuyor. Hocam binlerce kez Allah razı olsun verdiğiniz desteklerden dolayı. Şimdi artık daha özgüvenli hissediyorum ve aynaya baktığımda daha da mutluyum. İyiki sizi tanımışım ve iyiki bu yola beraber çıkmışız.