Çocuklarında yaşadıkları güçlükleri çözmek isteyen aileler için anlayışlı, ilgili ve profesyonel biçimde bir destek sağlıyorum. Ailenin desteklenmesi ve çocuğun tedavisinin yanı sıra çocuk ve gençlere çeşitli ekollerde psikoterapi yapıyorum.

Uzm. Dr. Tuğçe Eren Varlı Kliniği

Mars İş ve Yaşam Merkezi, Yahyakaptan, Elzem Sk. No:54 A1 blok Kat:2 İç kapı no:56, İzmit, Kocaeli 41050

Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Mars İş ve Yaşam Merkezi, Yahyakaptan, Elzem Sk. No:54 A1 blok Kat:2 İç kapı no:56, Kocaeli

• Ş

Çocuğumun son dönemde artan kaygı ve öfke problemleri nedeniyle doktor hanıma başvurduk. Açıkçası ilk randevuya giderken hem çocuğumun nasıl tepki vereceğini hem de bizim yeterince açıklayıp açıklayamayacağımızı bilemiyordum. Görüşme başladığı anda doktorun sakin, güven veren yaklaşımı hem beni hem de çocuğumu oldukça rahatlattı. Çocuğumla iletişimi de çok iyiydi. Onun seviyesine inerek konuştu, kendini ifade etmesi için zaman verdi. Görüşmenin sonunda yaşadığımız sorunların nedenlerini, nasıl bir yol izlememiz gerektiğini ve hangi adımların daha etkili olacağını anlaşılır bir dille açıkladı. Hem oyun temelli gözlemler yaptı hem de bize evde uygulayabileceğimiz öneriler sundu.
    Çocuğum da görüşmeden memnun ayrıldı, bu benim için en önemlisiydi.
    Genel olarak, hem yaklaşımı hem de açıklayıcı tutumu sayesinde bize çok yardımcı olan bir uzman oldu. Çocuklarının duygusal veya davranışsal sorunlarıyla ilgili destek arayan ailelere gönül rahatlığıyla öneririm.

• Uzm. Dr. Tuğçe Eren Varlı Kliniği Randevu  •

İşinde çok başarılı bir doktor hanım,
    Ali’nin yaşadığı okul korkusu nedeniyle başvurduk. Daha ilk görüşmeden itibaren hem bize hem Ali’ye yaklaşımı çok güven vericiydi. Süreç boyunca sınır koyma konusunda bizi doğru şekilde yönlendirdi, neyi nasıl yapmamız gerektiğini net bir şekilde anlattı. Ali’nin kaygılarında gözle görülür bir rahatlama oldu. Alanında gerçekten çok başarılı, ilgili ve içten bir hekim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Uzm. Dr. Tuğçe Eren Varlı Kliniği Çocuk ve Ergen Terapisi  •

• N

Tuğçe Hanım, çocuğumuzun tedavi sürecinde ilgili ve profesyonel bir yaklaşım sergiledi. Hem çocuğumuza hem bize karşı anlayışlı ve sabırlıydı. Süreç içinde bizi de dahil etmesi ve uygulanabilir öneriler de sunması bizim için memnun ediciydi.

• Uzm. Dr. Tuğçe Eren Varlı Kliniği Çocuk Psikiyatrisi Randevusu  •

Akran zorbalığı için kendisine gitmiştik. Alanına hakim olduğu belli. Güleryüzü ve karşısındakini anladığını hissettiren yaklaşımını çok sevdik. Muayenehanesi de huzur verici olmuş. İleride adını sıkça duyacağız sanırım.

• Uzm. Dr. Tuğçe Eren Varlı Kliniği Çocuk Psikiyatrisi Randevusu  •