Fzt. Tuğçem GÖZÜYILMAZ 14 Mayıs 1997 yılında doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Yakın Doğu Üniversitesi Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Bölümünü 2019 yılında üstün başarıyla tamamlayarak Fizyoterapist ünvanını almıştır. Bu tarihten itibaren manuel terapi, ortopedik, nörolojik rehabilitasyon ve skolyoz tedavisinde alman ekolü olan uluslararası geçerli ISST- Schroth eğitimini başarıyla tamamlamış ve ilgili eğitimlerle mesleki gelişimini devam ettirmiştir. Fzt. Tuğçem GÖZÜYILMAZ multidisipliner yaklaşım ilkesiyle hastalarına hizmet vermeye devam etmektedir.

Yetişkin
Çocuk

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Çukurova, Adana

• Sigortası olan hastalar

• Y

Hem bilgisiyle, hem sohbetiyle hem de ilgisiyle mükemmel bir fizyoterapist. Aldığım seanslardaki ilerlememden çok memnunum. Enerjiniz yoksa bile enerjinizi toplamadan seanstan çıkmak mümkün değil. Her şeyiyle çok sevecen ve çok dolu dolu birisi. Fizik tedavi alacaksanız düşünmeden gelebilirsiniz.

• B

Ön çapraz bağ ameliyatı sonrası İlk günden itibaren yaklaşım ve ilgi ayrıca güler yüzü sorularımı gönül rahatlığı ile sorma avantajını sağladı tüm egzersizleri büyük ilgiyle takip etmesi doğru şekilde yaptırması içinizi rahatlatıyor

• Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi  •

Geçirdiğim diz ameliyatından sonra yürüyemediğim için hem fiziksel hem de psikolojik olarak oldukça zor bir dönem geçiriyordum. Daha önce birkaç farklı yerde fizyoterapiye gitmiştim ama hiçbirinde bu kadar ilgili, sabırlı ve işini severek yapan biriyle karşılaşmamıştım. Sadece fiziksel değil ruhsal anlamda da bana çok iyi geldi seanslarımız çok keyifli geçti. Egzersizlerim adım adım planlandı, her ilerlememle birlikte motivasyonum arttı. Şu an yürüyüşlerime ağrısız şekilde devam edebiliyorum. Gerçekten işini hakkıyla yapan, güvenilir bir fizyoterapist.

• Fizik Tedavi  •

2 ay önce trafik kazası sonucunda bileğim kırıldı ve ameliyat oldum. Ameliyat sonrasında elime fiksatör takıldı. Çıktıktan sonra neredeyse elimi hiç oynatamıyordum Tuğçem hanım sayesinde çok kısa sürede elimi eskisi gibi rahatça kullanabiliyorum güleryüzü, ilgisi ve tedavisinden çok memnun kaldım

• Kırık Rehabilitasyonu  •

Tuğçem hanıma boynumdaki ve sırtımdaki geçmeyen ağrılarım için başvurdum.İlk seanstan sonra bile ağrılarıma veda etmeye başladım ve devamında tamamiyle kurtuldum ağrılarımdan. Tuğçem hanımın uyguladığı tedavilerden ve tavsiyelerden çok memnun kaldım…

• Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi  •

• N

Annemin ellerinde sinir sıkışması vardı: hayat konforu o kadar düşmüştü ki, ellerinin ağrısından geceleri uykusundan uyanıyordu. Tuğçem hanımla fizik tedavi sürecine girdi ve 2inci Seanstan sonra iyileşmeye başladı; ellerinin ağrısı geçti, uykusunda uyanmaz oldu. Annemin tedavisi çok başarılıydı.

• D

Omzunda kas yırtığı için Tuğçem hanımdan tedavi aldım. Açıklayıcı olması ve Güler yüzüyle beraber tüm ağrılarım geçti. Alanında başarılı biri. Tedavi sırasında güzel sohbeti ve çok ilgili olması bu süreçte beni çok rahatlattı. Her ağrımda kapısını çalacağım iyi ki tanımışım.

• B

annemin bileğinde ki zorlanmadan dolayı tuğçem hanımla 10 seanslık bir tedaviye başladık ilk seanstan itibaren aşırı iyi sonuçlar aldık güler yüzlülüğü enerjisi pozitifliği ile gerçekten işini mükemmel yapıyor bu kadar hızlı iyi sonuç alacağımızı beklemiyorduk

• Fizik Tedavi  •

• Y

Amatör futbolcuyum. Üç ay önce futbol müsabakasında ikili girdiğim mücadelede sol dizimden sakatlandım. Acil olarak gittiğim hastanede Tetkikler istendi tetkikler sonucunda ön çapraz bağ ve menisküs yırtığı teşhisi konuldu. Doktorların benden isteği sadece dinlenmen gerektiğiydi. Ancak sol dizimdeki şişlik ve ağrı gün geçtikçe artıyordu. Bu ağrılardan dolayı fizik tedaviye başlamam gerektiğini düşündüm . sonra yaptığım internet araştırmalarının sonucunda Tuğçem Hanım‘ı denk geldim.
    Randevu bularak muayene olmaya gittim. Tuğçem hanım tetkiklerimi inceleyerek tedavimi planladı. Dördüncü seansın sonunda Şişlik ve hareket kısıtlığım azaldı hatta yürüyüşe ve spora başladım.Güler yüzlü hastasını sürekli kontrol eden hocama sağlığıma kavuşturduğu için saygılarımı sunuyorum.

• Spor Fizyoterapisi  •

Merhaba kızıma 7 yaşında skolyoz tanısı konuldu. Birkaç araştırma sonrası bir aile dostumuz Tuğçem hanımı önermişti. Randevu konusunda sağolsun bize çok yardımcı oldu, klinik şartları temiz ve çalışanları o kadar ilgili güleryüzle karşıladılar ki bizi doğru yerde olduğumuza karar vermiştik. Uzun bir yolumuz başlamıştı hergün gidip gelmelerimiz Tuğçem hanım kızımla o kadar ilgilendi ve duruş çalışmaları, egzersizler ve fizik tedavi seanslarımız sonrası kızımdaki değişikliği herkes farkına varmaya başladı ve erken dönem teşhis sonrası fizik tedavinin kemiklerinin güçlenmesi çok iyi geldi kızıma. Olur da yolunuz düşerse Tuğçem hanımın kliniğini görmek için bile bir kahveye uğramalısınız Ben emekleri için Tuğçem hanım ve ekibine buradan birkez daha çok teşekkür ederim. Emeğinize sağlık, güzel günlere