0850… Ücret öğren

1977 yılında İzmir’de doğdum. Liseyi Maltepe Askeri Lisesi’nde okudum. 2003 yılında GATA Askeri Tıp Fakültesi’nden mezun oldum. 2012 yılında GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi’nden Göğüs HAstalıkları Uzmanlığımı aldım. 2012-2016 yılları arasında Gümüşsuyu Asker Hastanesi’nde çalıştım. 2016 yılından bu yana Kolan Hastaneler Grubunda Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak çalışmaktayım. Akciğer Hastalıklarının tanısında kullanılan bronkoskopi işlemi ilgi alanlarım arasında bulunmaktadır.

Yetişkin
Çocuk

Göğüs Hastalıkları Randevusu

Kaptanpaşa Mahallesi Darülaceze Caddesi No:14 Okmeydanı, İstanbul 34384

• Sigortasız hastalar/danışanlar
  • Sigortası olan hastalar

Hastalar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik
  • B

Nefes darlığı şikayetiyle başvurdum.Turgut Hocam ilk andan itibaren çok ilgiliydi, şikayetlerimi dikkatle dinledi ve her adımı anlaşılır şekilde açıkladı. Gereksiz işlem yapmadan, doğru tetkiklerle hızlıca sonuca ulaştık. Tedavi sürecinde de her zaman ulaşılabilir ve destekleyiciydi.Hem ilgisi hem de yaklaşımı çok güven vericiydi.

• Özel Şişli Kolan Hastanesi Göğüs Hastalıkları Randevusu  •

Doktorumuz gerçekten alanında mükemmel ve uzman. Turgut Bey'e gelene kadar düzgün teşhis koyulamamıştı ve yapılan testler eksikti. Turgut Bey'in yaptığı tahlil, tomografi ve testler sonucunda tam ve eksiksiz teşhisin koyuldu. Turgut Bey'in teşhisi sayesinde şuan çok daha iyiyim. Ayrıca belirtmek isterim ki; teşhisini koyduğu hastalıkla ilgili sıkı kontrol ve takip sistemini benimsemiş olup, böylece hastalığın seyrinin ne durumda olduğunu ve doğru teşhisin doğruluğunun da oranı yükselmektedir. Diğer bir nokta ise gerek telefon whatssapp yoluyla gerekse yüz yüze ilgi, alaka ve sorularınıza dönüş almanız da kafanızdaki soru ve endişelerinizin çözümünde önemli rol oynamaktadır. Kendisinin göğüs hastalıklarında danışılması gereken bir doktor olduğunu düşünmekteyim.

• N

Uzun zamandır bu kadar ilgili ve güven veren bir hekimle karşılaşmamıştım. İlk muayeneden itibaren sadece hastalığı değil, hastayı bütüncül olarak ele alması gerçekten fark yaratıyor. Tüm süreci detaylı bir şekilde anlatması, sorularımızı sabırla yanıtlaması ve en önemlisi hem benimle hem de ailemle açık bir iletişim kurması bize çok iyi hissettirdi.

Tedavi sürecinde her aşamada ulaşılabilir olması ve gelişmeleri yakından takip etmesi, kendimizi güvende hissetmemizi sağladı. Sadece doğru tedaviyi planlamakla kalmayıp, aynı zamanda moral ve motivasyon açısından da destekleyici yaklaşımı çok kıymetliydi. Hem mesleki yetkinliği hem de insani yaklaşımıyla gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• G

Turgut Hoca göğüs hastalıkları alanında gerçekten işinin ehli, bilgisiyle güven veren bir doktor. Göğüs ağrısı ve nefes darlığı şikayetiyle gittim. Muayenede detaylı ilgilendi, tetkikler istedi ve sonuçları detaylı olarak anlattı. Her gittiğimde aynı ilgiyi görmek gerçekten çok mutlu hissettiriyor.
    Gönül rahatlığıyla tercih ettiğim ve memnun kaldığım bir doktor, kesinlikle tavsiye ederim.

• R

Turgut hocam sayesinde aylardır geçmeyen bir öksürüğüm vardı kendisine öneri üzerine ulaştım ve gerçekten iyi ki karşılaşmışız şu an sağlığıma kavuştum

• Özel Şişli Kolan Hastanesi Randevu  •

• P

Turgut Hoca, akciger odemine bagli kalp krizinden sonra ekibiyle birlikte annemi sagligina kavusturdu, ilgi ve sevgiyle yurutulen bir surecten sonra annem yillar sonra balgam, astim krizleri ve tikanma sorunlarini asti. Profesyonelligi, ilgisi ve anlayisi icin kendisine minnetariz, kesinlikle tavsiye ettigimiz cok degerli bir hekim. Tum hastalarina acil sifalar dileriz.

• T

Uzun süredir geçmeyen öksürük şikayetim nedeniyle kendisine başvurdum ve gerçekten çok memnun kaldım. Günümüzde birçok hastanın en büyük ihtiyacı, önce gerçekten dinlenildiğini hissetmek. Dr. Turgut Bey bu konuda çok özel bir hekim. Hastasını sabırla dinliyor, detayları önemsiyor ve uzman görüşünü büyük bir empatiyle, son derece mütevazı ve egosuz bir şekilde paylaşıyor. Hastaya kendisini değerli ve güvende hissettiriyor. Daha odadan çıkmadan doğru yerde olduğunuzu hissediyorsunuz. Mesleki bilgisi kadar insani yaklaşımıyla da çok kıymetli bir doktor. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Ö

Yaklaşık 1 yıl önce nefes darlığı şikayetiyle geldim Turgut hocaya. Daha önce farklı bir kurumda muayenemde alerjik astım teşhisi konmuştu fakat Turgut hoca muayenesi sonucu bu durumun aksine soluk borumun kaydığını tespit etti. Sayesinde troid ameliyatı oldum ve çok ciddi bir rahatsızlığım çözüme kavuştu. Turgut hoca olmasaydı çok riskli bir sürecin içersinde bulunmaya devam edicektim. Profesyonelliği, İlgisi, bilgisi ve anlayışı için minnettarım.

• V

Daha once tedavi olmuştum doktorundan memnunum samımı bır okadarda hastaya yakın

• Özel Şişli Kolan Hastanesi Göğüs Hastalıkları Randevusu  •

Dr. Turgut Bey, bronşit, alerji ve kronik öksürük şikayetlerim sürecinde gösterdiği titiz yaklaşım, kapsamlı muayeneleri ve detaylı açıklamalarıyla alanında ne kadar yetkin olduğunu net biçimde hissettirmiştir. Gereksiz ilaç kullanımından kaçınarak hastaya özel, bilinçli bir tedavi planı oluşturması, hem mesleki bilgisini hem de etik tutumunu ortaya koymaktadır. Hastasını dikkatle dinleyen, süreci tüm yönleriyle açıklayan, güven veren bir hekimdir. Göğüs hastalıkları alanında profesyonelliği ve sevecen yaklaşımıyla kesinlikle tavsiye ediyorum.