Dr. Öğr. Üyesi Turgut Öztutgan

Göğüs Hastalıkları daha fazla

İstanbul 1 adres

1977 yılında İzmir’de doğdum. Liseyi Maltepe Askeri Lisesi’nde okudum. 2003 yılında GATA Askeri Tıp Fakültesi’nden mezun oldum. 2012 yılında GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi’nden Göğüs HAstalıkları Uzmanlığımı aldım. 2012-2016 yılları arasında Gümüşsuyu Asker Hastanesi’nde çalıştım. 2016 yılından bu yana Kolan Hastaneler Grubunda Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak çalışmaktayım. Akciğer Hastalıklarının tanısında kullanılan bronkoskopi işlemi ilgi alanlarım arasında bulunmaktadır.

Kaptanpaşa Mahallesi Darülaceze Caddesi No:14 Okmeydanı, İstanbul 34384

• Sigortası olan hastalar

Göğüs Hastalıkları Randevusu

• V

Daha once tedavi olmuştum doktorundan memnunum samımı bır okadarda hastaya yakın

• Özel Şişli Kolan Hastanesi Göğüs Hastalıkları Randevusu  •

Dr. Turgut Bey, bronşit, alerji ve kronik öksürük şikayetlerim sürecinde gösterdiği titiz yaklaşım, kapsamlı muayeneleri ve detaylı açıklamalarıyla alanında ne kadar yetkin olduğunu net biçimde hissettirmiştir. Gereksiz ilaç kullanımından kaçınarak hastaya özel, bilinçli bir tedavi planı oluşturması, hem mesleki bilgisini hem de etik tutumunu ortaya koymaktadır. Hastasını dikkatle dinleyen, süreci tüm yönleriyle açıklayan, güven veren bir hekimdir. Göğüs hastalıkları alanında profesyonelliği ve sevecen yaklaşımıyla kesinlikle tavsiye ediyorum.

• Özel Şişli Kolan Hastanesi Göğüs Hastalıkları Randevusu  •

Turgut hocamla covid zamanı tanıştık,, kendisinin mükemmel doktorluğu ve ilgisiyle sağlığıma tekrardan kavuştum.Turgut hocam çok ilgili, titiz ve mükemmel bir doktor.İyiki varsınız hocam

• Özel Şişli Kolan Hastanesi Göğüs Hastalıkları Randevusu  •

Hastayla iletişimi mükemmel çözüm odaklı güvenilir doktorumdur kendisi
    Birçok doktor gezdikten sonra güvenebileceğim tedaviyi sürekli takip eden ilgili doktorumu buldum sonunda
    Bu alanda hastalığı olan herkese tavsiye ediyorum

• C

Turgut bey gerçekten bu zamana kadar gittiğim en iyi göğüs hastalıkları uzmanı öksürüğümü neredeyse 1 günde kesti sorularıma ve sorunlarıma hep çözüm odaklı ilerledi

• Özel Şişli Kolan Hastanesi Randevu  •

• B

Yoğun ateş, öksürük, hırıltı ve nefes alamama şikayetleriyle çok zor bir süreç geçiriyordum. Referans ile Dr. Turgut Öztutgan’a başvurdum.
    Bana pnömoni teşhisi konulduktan sonra, hızlıca hastaneye yatırıldım ve kapsamlı bir tedavi sürecine alındım. Akciğer filmi ve BT çekimleriyle detaylı değerlendirme yapıldı. Doktorumdan ve ekibinden son derece memnun kaldım. Sadece tıbbi olarak değil, insani olarak da inanılmaz bir ilgi ve destek gösterdi. Sürekli durumumu takip etti, istemediğim hiçbir şey yapılmadı. Her işlem öncesinde beni detaylıca bilgilendirdi, canımın yanmaması için büyük özen gösterdi.
    Yaklaşık bir haftalık hastane yatışından sonra taburcu edildim. Bayram sonrası şikayetlerim yeniden başladı. Sağ akciğerimde batma ve nefes darlığı şikayetlerim artınca yapılan kontrollerde akciğer zarları arasında ciddi miktarda sıvı birikimi tespit edildi. Torasentez dahil olmak üzere gerekli tüm müdahaleler başarıyla uygulandı.
    Çevremde ihtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla öneriyorum.

•  •

Uzun süredir geçmeyen öksürüğüm vardı. Dr. Turgut Bey'in verdiği ilaçlar bana iyi geldi, öksürüğüm geçti. Doktorumu tavsiye ederim.

•  •

Babam ileri derece KOAH hastası. Pandemiden sonra son 3 yıldır durumu gittikçe kötüleşiyor. Eczacı bir aile dostumuz Turgut Bey'i önerdi. Babamın kalp doktoru da aynı hastanedeydi. İnternetten araştırdım, hemen randevu aldım. İyi ki almışım, kendinden çok memnunuz. Babamın düzelmeyeceğini biliyoruz ancak günlük yaşamını daha iyi hale getirmek için elinden geleni yapıyor. Öncelikle oksijen konsantratörü tavsiye etti, bu babamı bayağı rahatlattı. Arada kendini iyi hissetmediği zaman hastaneye yatış yapıyoruz, yapılan yoğun tedaviler ona iyi geliyor. En son babam şehir dışındayken ağır bir atak geçirdi, bir ambulans ayarlayıp Turgut Bey'e haber verdim ve İstanbul'a getirdim. Şükür şu an daha iyi. Doktorumuzdan memnunuz, onu çok seviyor ve güveniyoruz. En azından aklımızda soru işareti yok. Babam onun için "oğul" diyor, bu çok anlamlı. Etrafımda nefes darlığı çeken herkese söylüyorum, tavsiye ediyorum.

•  •

Turgut Bey'e internet üzerinden yaptığım araştırmalar sonucunda ulaştım. Astım hastalığım ve alerjik rinitimle ilgili yaşadığım sorunlar nedeniyle başvuruda bulundum. Kendisiyle başlayan tedavi sürecimden son derece memnun kaldım. Hem tıbbi bilgisi hem de hastasına olan yaklaşımı gerçekten çok etkileyici. Oldukça ilgili, sabırlı ve güven veren bir doktor. Uyguladığı tedavi kısa sürede etkisini gösterdi ve yaşam kalitemi ciddi şekilde artırdı. Turgut Bey'i tanıdığım için mutluyum. Çevremdeki herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Böyle bir hekimi tanımış olmak benim için büyük bir kazanç.

•  •

Doktorum ile 2023 yılında tanıştım, şikayetim doğrultusunda tüm tetkikleri yapıp açıklamaları ile endişelerimi giderdi. Geçtiğimiz ay şikayetlerim üzerine yeniden Turgut Bey e muayene oldum, zatüre teşhisi koydu. Teşhis, tedavi, tavsiye konusunda yine çok açıklayacıydı. kontrol randevum öncesi ve sonrası her zaman kendisine rahatlıkla ulaşma imkanı buldum ve dönüş aldım. Bilgisi,güvenilirliği,iletişimi dolayısı ile herkese tavsiye ediyorum. Saygılarımı sunuyorum.