Son 12 yılda çeşitli kurumlarda dermatolog olarak görev yaptım. Özel kliniğimde iki dermatolog ve bir kalp damar cerrahı ile estetik-kozmetik dermatoloji ve fleboloji uygulamalarını gerçekleştirmekteyiz. Özellikle estetik dermatoloji, dermatolojik cerrahi ve enjeksiyon işlemleri ilgi alanımdır. Dermatoloji topluluklarından bağımsız veya bağlı olarak yüz estetiği eğitim kursları veriyorum. Birçok uluslararası ve ulusal kongreye davetli konuşmacı ve uygulamalı eğitmen olarak katıldım. (! Uluslararası, ulusal ve bölgesel birçok bilimsel derneğin üyesiyim ve birçoğunda aktif rol üstleniyorum). Adana, Mersin ve İstanbul’da dört özel hastanenin dermatoloji bölümünün koordinatörlüğünü yapmaktayım.
- Cilt Lekeleri
- Akne
- Egzama
- Cilt Hastalıkları
Dermatoloji Randevusu
Uzm.Dr. Ulaş Güvenç Muayehanesi
Güvenevler Mah. FORUM MERSİN AVM, A BLOK KAT: 2, Yenişehir/Mersin, Yenişehir, Mersin 33140
- Sigortası olan hastalar
C
c ...z
Göz kapağımdaki minik ksantelazma yani yağ bezesi vardı yaktırdım iki defa yakıldı ve iz kaldı O kadar üzgünüm kii anlatamam sonuc göz kapağımda kocaman yanık izi Bu iz kalabılme ihtimali olan bi durum keşke bilgilendırılseydım İz kalır yakmayalım. Başka bir çare bulunanılırdı Ve bu sebebden hakkım helal degil
• Uzm. Dr. Ulaş Güvenç Muayehanesi • Diğer •
er....
Hızlı ve iyi iletişimi var. Saç dökülmesi için gittim gerçekten muayene edip özel ilaçlar verdi. Önerileriyle saçlarımın dökülmesi durdu kök hücre tedavisiylede saçlarıma kavuştum. İyiki gitmişim
• Uzm. Dr. Ulaş Güvenç Muayehanesi • Saç Tedavisi •
pı....
İşinindhlibir doktor, lekelerimden kurtardı beni. Süper. Bugüne kadar hiç kimse muayene edip dokunmamıştı ışıkla bakmamıştı lekelerime, iyiki gitmişim herkese tavsiye ederim
• Uzm. Dr. Ulaş Güvenç Muayehanesi • Leke Tedavisi •
ni...z
Ulaş Güvenç benim mucizem hayallerim gerçek oldu sayesinde. gözaltı morluklarım ve çukurlar sayesinde olduğum yaştan çok daha yaşlı ve yorgun görünüyordum. Ulaş Hocamın doğru teşhis ve tedavisiyle 10 yaş attığım söyleniyor. Teşekkürler Ulaş hocam.
• Uzm. Dr. Ulaş Güvenç Muayehanesi • •
fa...k
güleryüzlü, hastayı dinleyen ve hastaya dokunmaktan korkmayan gençten ama iyi doktor.
Ulaş Güvenç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ulaş Güvenç, Dermatoloji. Size Ulaş Güvenç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dermatoloji Randevusu.
Ulaş Güvenç adresi nerede?Ulaş Güvenç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güvenevler Mah. FORUM MERSİN AVM, A BLOK KAT: 2, Yenişehir/Mersin Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ulaş Güvenç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ulaş Güvenç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ulaş Güvenç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ulaş Güvenç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ulaş Güvenç hangi dilleri konuşuyor?Ulaş Güvenç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ulaş Güvenç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ulaş Güvenç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ulaş Güvenç hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ulaş Güvenç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ulaş Güvenç hangi sigortaları kabul ediyor?Ulaş Güvenç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.