Uzm. Dr. Ülgen Kalelioğlu

Psikiyatri daha fazla

Aydın 1 adres

Psikiyatri alanında hizmet veriyorum.İlk ve orta öğretimimi İzmir Karabağlar Cumhuriyet Lisesinde tamamladım. KTÜ Tıp Fakültesinden mezun oldum, 2 yıl süreyle Erzincan Emniyet Müdürlüğünde pratisyen hekim ve kurum hekimi olarak çalıştım, Tıpta uzmanlık sınavı ile (TUS) KTÜ Tıp Fakültesinde psikiyatri asistanlığına başladım ve uzman oldum. Trabzon Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesinde psikiyatri uzmanı olarak çalıştım, daha sonra Aydın' Nazilli Devlet hastanesinde görev yaptım, şu anda özel muayenehanemde çalışmaktayım. Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile ve Eş Terapisi, Cinsel Terapi alanlarında eğitimler aldım ve süpervizyon eğitimlerimi tamamladım. Halen Dinamik Psikoterapi Eğitimime devam etmekteyim . Danışanlarıma yardımcı olmaktan ve katkı sağlamaktan mutluluk duyarım.

Uzm. Dr. Ülgen Kalelioğlu Muayenehanesi

Yeni Mahalle Sağlık Caddesi Dönem Apartmanı No 1 kat 1 Daire1 Nazilli/Aydın, Nazilli, Aydın 09800

• Sigortası olan hastalar

Psikiyatri Randevusu

Yeni Mahalle Sağlık Caddesi Dönem Apartmanı No 1 kat 1 Daire1 Nazilli/Aydın, Aydın

Röportaj

• B

Kızım için keşke daha önce bulup gitseydim dediğim doktor gerçekten bize çok iyi geldi zeki, nokta tespitler yapan, sağlıklı yönlendirmeler ve tedaviler uygulayan doktorumuz kesinlikle tavsiye ederim.

• N

Çok sakin , güleryüzlü, pozitif .Asla yargılayacak bir yorumda bulunmaz.İyi ki kendisiyle tanıştım. Çalışkan bir doktordur önemli bir şey olduğunda araştırıp geri döner. Hayatıma olumlu anlamda çok fazla katkısı oldu.

• Ş

Harika bir hekim. Geçirdiğim zorlu dönemi Ülgen hanım sayesinde atlattım. İyi ki var. Hep var olun

• Uzm. Dr. Ülgen Kalelioğlu Muayenehanesi Diğer  •

• G

Doktor hanıma, yakın arkadaşımın danışmanı olmasından dolayı ulaştım, yaygın anksiyete nedeniyle başvurmuştum. 3 ay gibi bir sürede verdiği ilaç tedavisiyle sıkıntılarım %95 azaldı. Şu an gayet sağlıklı hissediyorum ve mutluyum. Çevreme tabii ki de tavsiye ederim. Hem doktor hanımın güler yüzü hem de tecrübesi sayesinde kendimi çok iyi hissediyorum ve bu arada sekretarya da oturan hanımefendinin de sıcakkanlı yaklaşımı sayesinde seanslara koşarak gidiyorum.

• B

Ülgen Hanım ismini bildiğim bir doktordu. Randevu aldım ve kendisine gittiğimde kötü durumdaydım. Depresyon tanısı kondu, ilaçla tedavi ve Ülgen hanımın tecrübesiyle daha iyiyim. İyi ki onunla tanıştım. Tavsiye ederim.

• D

Ülgen Hanım'a internetten ulaştım. Psikolojik duygu durum bozukluğu sebebiyle başvurdum. Süreçten memnun kaldım. Çevreme tavsiye ederim.

•  •

İlk başlarda sinirlerime hakim olamıyordum ama şimdi hakim olabiliyorum

• Uzm. Dr. Ülgen Kalelioğlu Muayenehanesi Diğer  •

• G

Ülgen Hanım ile konuşmak rahatlatıcı etki bırakıyor, dinliyor, analiz ediyor. Teşhis ve tedavi süreci gayet iyi gidiyor.

• Ö

Dr hanım ben de sektörün içinde olmama rağmen her basamakta bana detaylı açıklama yaparak tedavi sürecine uyumumu artırmaya yönelik davrandı.Anlattığım her şeyi çok dikkatli dinleyerek altta yatan sebepleri tespit etmeye yönelik çok başarılı seanslar geçirdik.Güleryüzü ve pozitif enerjisi sayesinde,kendimi yargılanmadan ifade edebildim.Sürecimiz devam ediyor ve eminim sonunda her şey güzel olacak

• Ö

Doktor Hanim çok ilgili, gayet sıcakkanlı. Tedavisinden cok memnun kaldım.

• Uzm. Dr. Ülgen Kalelioğlu Muayenehanesi Anksiyete Bozukluğu Tedavisi  •