Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

• G

ga...

İkizlerimiz doğdukları günden beri hocamızın takibinde ve bu süreçte ne kadar doğru bir tercih yaptığımızı defalarca gördük.

En beğendiğimiz yönü, her zaman çocuğu ön planda tutması ve her değerlendirmesini çocuğun o anki durumu ile ihtiyaçlarına göre yapması.
    Sorduğumuz her soruyu büyük bir sabırla dinliyor ve verdiği her cevabın mantıksal ve bilimsel açıklamasını mutlaka yapıyor. Bir durumun neden geliştiğini, nelere yol açabileceğini ve nelere dikkat etmemiz gerektiğini anlaşılır bir şekilde anlatıyor.

Çocuklarımızı çok iyi tanıyor, sağlık geçmişlerini yakından takip ediyor ve her süreçte güven veren, doğru yönlendirmelerde bulunuyor.

Bilgisi, tecrübesi, çocuklara yaklaşımı ve ailelerle kurduğu güven bağıyla örnek bir hekim. Çocuğunuz için güvenilir, ilgili, bilimsel yaklaşımı benimseyen ve gerçekten çocuğu merkeze alan bir çocuk doktoru arıyorsanız, gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğimiz nadir hekimlerden biri.

s....t

Oğlumuzun takibini yapan doktorumuz. Kendisinin çocuklarla kurduğu iletişiminden çok memnunum. Oğlum, odasına girdiği an çok mutlu oluyor. Çocukların dilinden anlayan, onlarla çok güzel ilgilenen bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.

• G

ga...

Bebeğimi yeni doğan yoğun bakımdan beri emanet ettiğim mütevazi pozitif yaklaşımcı elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışan bir hekim iyi ki yollarımız kesişti,bebeğimi gönül rahatlığıyla götürebildiğim bir hekim

Profili düzenle veya yönet