Doç. Dr. Ünal Türkay, 1994 - 2000 İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesinden mezun oldum, 2005-2010 İstanbul Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uzmanlığımı aldım. Şuanda VM Medical Park Kocaeli Hastanesi'nde görev almaktayım.Doğum Kontrol,Dismenore,Jinekolojik Hastalıklar,Histerektomi,Riskli Gebelik,Rahimde Polip gibi alanlarda hizmet vermekteyim.

Yetişkin
Çocuk

Doç. Dr. Ünal Türkay

Yahya Kaptan MahŞehit Ali İhsan Çakmak Sok.No 40 Confort Plaza C Blok Kat 1 Daire :3, İzmit, Kocaeli 41050

• I

Hamileliğimin 4. Ayına kadar bir çok doktora gittim ve en sonunda iyi ki Ünal Hocayla tanıştık. Her seferinde güler yüzü, detaylı açıklamaları, bilgisi ve mesajlarıma anında cevap vermesi sayesinde her zaman içimizi çok rahatlattı. Doktorun iyi olması çok önemli ama iletişimi de çok önemli. Her gittiğimizde kendimizi özel hissettik. İyi ki yollarımız kesişmiş. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• Ç

Hamileliğimin 14. Haftasında Ünal beye başladım yani keşke diyorum ilk öğrendiğim andan beri Ünal beye gelseymişim. Oldukça büyük miyomları olan riskli bir hastayım ve önceki doktorumdan kaynaklı çok kötü dönemler geçirdim psikolojik olarak çok yıprandım. Ünal Beye başladığımdan beri korkularım azaldı verdiği bilgiler ve uzmanlığıyla gebeliğimde mutlu, stressiz ve güvenli bir dönem geçiriyorum. Sıkıntılı bir hamilelik sürecindeyim çok stresliyim ve bunun yanında panik, telaşlı biri olmama rağmen kendisinin sabrı ve anlayışıyla sürecimi soru işaretsiz, sakin geçiriyorum çok şükür. Mükemmel bir hekim ve çok iyi bir insan ayrıca bunun yanında ek olarak psikolog da diyebilirim, verdiği güven anlatılamaz tanımanız lazım :)ayrıntılı açıklamaları, kibarlığı, sakinliği, sizi anlaması ve kesinlikle bilgisi inanılmaz yani saymakla bitmez. Bundan sonra sadece hamilelik sürecinde değil genel olan sıkıntılardada tercih edeceğim tek hekim. İyi ki tanımışım.

• Doç. Dr. Ünal Türkay Randevu  •

Gebelik takibim ve doğum sürecim boyunca son derece ilgili, açıklayıcı ve güven veren bir yaklaşım sergiledi. Tüm süreci onun sayesinde bilinçli, sakin ve kontrollü bir şekilde geçirdim. Her kontrolde detaylı bilgilendirme yaparak aklımdaki tüm soruları sabırla yanıtladı ve kendimi her zaman güvende hissetmemi sağladı. Hamilelik gibi özel ve hassas bir dönemde böyle ilgili ve destekleyici bir doktora sahip olmak benim için büyük bir şanstı. Doğum sürecimde de verdiği güven ve sakinliği sayesinde kendimi çok rahat hissettim. Mesleğine olan özeni ve hastalarına yaklaşımı gerçekten çok kıymetli. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• Ç

Güler yüzlü, danışanı dikkatli dinleme sonrası detay bilgiler paylaşma ve hastanın durumuna göre detaylı yorumlama ve açıklama. Genetik trombofili rahatsızlığım olduğu için aktardığı bilgilerle ve verdiği öğütlerle içimi rahatlatan Ünal Hocam’ı seçtiğim için çok mutluyum. Ünal Bey’in yanında çalışanların profesyonelliği ve ilgisi ayrıca memnun etti. Danışma sonrası kesinlikle memnun ayrılacaksınız.

• Ş

Ünal hocam ile 3 ay önce Laparoskopik miyoktemi ameliyatı için görüştüm.Başarılı bir operasyon ile şuan sağlığım çok iyi.Hastasını gerçekten dinleyen ve yol gösteren yaklaşımı ile takdir ettiğim bir duruşa sahip. Şanslı hissettiriyor.

• F

Derdinize derman bulmak istiyorsanız hiç düşünmeden Ünal beyle tanışın çok başarılı bir doktor yıllardır kist problemi yaşayan birisi olarak yazıyorum bunları Ünal beyin sayesinde artık kist sıkıntım yok ağrılarım yok hastalarına değer veren çok samimi ve halden anlayan kıymetli Ünal bey

• G

Canım hocam çok ilgilisiniz çok sakin, çok açıklayıcı ve her detayı bir bir söylüyorsunuz hamilelik sürecim çok kolay ve rahat geçiyor sayenizde

• Doç. Dr. Ünal Türkay Randevu  •

Hamilelik ve doğum sürecinde kurduğu güven ve bağ, doğumdan sonra bile devam ediyor. Eşimle birlikte kendisini gerçekten özlediğimizi fark ettik. Sadece bir doktor değil, bu yolculuğun çok kıymetli bir parçası oldu. Böyle hekimlere rastlamak büyük şans. İyi ki yollarımız kesişmiş

• Doç. Dr. Ünal Türkay Diğer  •

Ünal hocam harika bir hekim, bilgili, mütevazı, sakin ve anlayışlı yaklaşımıyla insana güven veriyor.. kendisiyle 2023 yılında tanıştım.. başka bir hastanede ikinci çocuğumu dünyaya getirdim normal doğumla. Doğum esnasında çocuğun plasentası rahimde kalmış.. çok sıkıntılar yaşadım ve uzun tedavi sürecim oldu.. en son araştırarak Ünal hocamı buldum.. kendisi daha ilk muayenede çok samimi ve ilgili davrandı.. operasyonumu yaptı.. Sağlığıma kavuştum çok şükür.. şimdi senelik kontrollerime gidiyorum..Her zaman kendisine duacıyım....Allah razı olsun hocamızdan.. Eksikliğini göstermesin. Çok değerli bir hekim..

• Z

Ünal Hoca ile doğum öncesinden başlayan mükemmel iletişim ile rahat bir hamilelik ve sorunsuz olarak konforlu bir doğum geçirdim , lohusalık süreci ardından taktırdım tüm süreçte yanımda destekçi olduğu için tavsiye ederim

• Doç. Dr. Ünal Türkay Diğer  •