Op. Dr.
Beyin Ve Sinir Cerrahisi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Mersin 1 adres
Mersin Forum Yaşam Hastanesi’nde hasta kabul eden Op. Dr. Vatan Tayfur, 20 yılı aşkın uzmanlık deneyimiyle beyin, omurilik ve sinir cerrahisi alanında modern ve güvenilir sağlık hizmeti sunmaktadır. Özellikle kapalı bel fıtığı ameliyatı ve mikrocerrahi yöntemleriyle hastalarının konforlu bir iyileşme süreci geçirmesini hedeflemektedir.
İlgi Alanları ve Uzmanlık Yaklaşımı
Beyin tümörlerinden karmaşık omurga cerrahilerine kadar geniş bir yelpazede hizmet veren Op. Dr. Vatan Tayfur; mikrocerrahi, endoskopik (kapalı) yöntemler ve güncel teknolojileri kullanarak hastalarının anatomik yapılarına zarar vermeden, minimum risk ve maksimum başarıyla yaşam kalitelerini yeniden kazandırmayı amaçlar.
Öne Çıkan Klinik Tedavi Alanları
Mersin Kapalı Bel Fıtığı Ameliyatı (Full Endoskopik Disk Cerrahisi)
Mikrocerrahi ile Boyun Fıtığı Ameliyatı (Servikal Disk Cerrahisi)
Beyin Tümörü ve Beyin Damar (Vasküler) Cerrahisi
Omurga Travmaları ve Spinal Tümör Ameliyatları
Kriyoterapi (Dondurma Yöntemi) ile Ameliyatsız Ağrı Tedavisi
Periferik Sinir Cerrahisi (Karpal tünel vb. sinir sıkışmaları)
Neden Op. Dr. Vatan Tayfur?
20+ Yıllık Köklü Uzmanlık Deneyimi: 2001 yılında Erciyes Üniversitesi'nden uzmanlığını aldığından bu yana, Türkiye'nin farklı bölgelerindeki kamu ve saygın özel hastanelerde binlerce başarılı operasyona imza atmıştır.
İleri Teknoloji ve Kapalı Ameliyat Yoğunluğu: Ameliyat korkusu olan hastalar için devrim niteliğinde olan Full Endoskopik Disk Cerrahisi (Kapalı Bel Fıtığı Ameliyatı) ve cerrahisiz çözümler sunan Kriyoterapi ile Kapalı Sistem Ağrı Tedavisi alanlarında yüksek klinik başarıya sahiptir.
Akademik Referanslar ve Güçlü Altyapı: Türkiye'nin nöroşirürji alanındaki en saygın profesörleriyle (Prof. Dr. Hidayet Akdemir, Prof. Dr. R. Kemal Koç, Prof. Dr. Ahmet Menkü vb.) çalışmış, güçlü bir akademik ekolden yetişmiştir.
Hasta Odaklı ve Yenilikçi Yaklaşım: Yurt içi ve yurt dışındaki spinal cerrahi çalıştaylarını yakından takip ederek, Mersin ve çevre illerdeki hastalarına dünya standartlarında tedavi yöntemleri uygulamaktadır.
Eğitim ve Kariyer Yolculuğu
Uzmanlık: Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi - Beyin ve Sinir Cerrahisi (2001)
İhtisas: Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi (1989)
Mesleki Deneyim:
Mersin Forum Yaşam Hastanesi (Günümüz - Aktif)
Özel Alaşehir Sarıkız Hastanesi (2020-2025)
Özel Bornova Ata Hastanesi (2019-2020)
Mardin Özel Cihanpol Hastanesi (2016-2019)
Muş Özel Şifa Hastanesi (2012-2016)
Özel Mavi Nokta Hastanesi / Malatya SSK Hastanesi (2001-2012)
- Sinir Sistemi Hastalıkları
- Banka Havalesi
Görüşler
T
t.....
Şiddetli bel ağrısı kalçaya vuran ağrım vardı yürümekte güçlük çekiyordum Dr vatan bey muayene etti MR çekildi fıtık çıktı ilaç tedavisi verdi tüm şikayetlerim geçti tavsiye ederim
• Özel Forum Yaşam Hastanesi • Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu •
m....k
10 senedir belimde fıtık vardı sonunda patlamış. Vatan Hocam ameliyat olmam gerektiğini ayrıntılı bir şekilde izah etti. Bende kendisine güvenerek ameliyat dün ameliyatımı oldum. Allah razı olsun başarılı geçen ameliyatla beni sağlığıma kavuşturdu. Kendisine ve Sarıkız Hastanesi çalışanlarına çok çok teşekkürlerimi sunuyorum. Hocamız işinin ehli ve çok güler yüzlü. Minnettarım.
• başka bir yer • Diğer •
he...i
Çok iyi bir doktor allah işinin gücünü rast getirsin geçen sene aşırı bel agrısıyla vatan beyin yanına gittim flim istedi ve bel fıtıgı olduğunu söyledi önce ilaç yazdı ilaçların faydasını gördüm ama agrılarım geçmeyince tekrar kontrole gittim amaliyat olacagımı söyledi bende oldum şimdi allaha şükür hiç bir sıkıntım yok önceden yürüyemez durumdaydım ayaga bile kalkamıyordum şimdi bırakın yürümeyi koşuyorum halı saha maçlarına katılıyorum sporumu yapıyorum çok iyi mesleğinde onurlu şerefli hastalarına cana can davranan bir hoca saygılarımı sunarım...
Vatan Tayfur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vatan Tayfur, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Vatan Tayfur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu, Randevu.
Vatan Tayfur adresi nerede?Vatan Tayfur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güvenevler Mah. 20.Cad.No:48 Yenişehir Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vatan Tayfur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Vatan Tayfur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Vatan Tayfur isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Vatan Tayfur, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Vatan Tayfur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vatan Tayfur tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Vatan Tayfur hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Vatan Tayfur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Vatan Tayfur hangi sigortaları kabul ediyor?Vatan Tayfur tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ziraat Sigorta, Zurich Sigorta, Neova Sigorta, Vakıfbank Sigorta, Vakıfbank Mensupları, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları, T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
- Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları