Gesi Fatih Mah. Dinçer Sok. Park Estergon Apart. No:27/A, Melikgazi , Kayseri
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
bu...1
Yıllardır ertelediğim 20lik dişimi çektirmek için gittim. Dişçilere olan önyargılarımın bir kısmını ortadan kaldırdı. Son derece güvenilir işinde başarılı ve sakinleştirme yeteneği yüksek bir doktor:). uyuşmuş mu diye kontrol edicem diyip 30 saniye içinde çekti dişi. Bayılma korkunuz varsa içiniz rahat olsun. Ben bayılırım diye düşünmüştüm bayılmadım. Test edildi onaylandı:)
• Metin Aktaş Diş Kliniği • 20'lik Diş Çekimi •
Vedat Memiş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vedat Memiş, Diş Hekimi.
Vedat Memiş adresi nerede?Vedat Memiş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gesi Fatih Mah. Dinçer Sok. Park Estergon Apart. No:27/A Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vedat Memiş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Vedat Memiş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Vedat Memiş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vedat Memiş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Vedat Memiş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Vedat Memiş hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Vedat Memiş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar