1987 yılında Siirt’te doğdum. Lise eğitimimi Siirt’te tamamladıktan sonra, üniversite sınavında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’ne (Çapa) birincilikle yerleşmeye hak kazandım. Tıp eğitimimi 2005–2011 yılları arasında İstanbul Üniversitesi İstanbul (Çapa) Tıp Fakültesi’nde tamamladım.
Tıpta Uzmanlık Sınavı’nda (TUS) Türkiye 4.’sü olarak yerleştiğim Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Kliniği’nde uzmanlık eğitimimi 2016 yılında tamamladım.
Uzmanlık sonrasında Hakkari Devlet Hastanesi’nde mecburi hizmet görevimi yerine getirdim. Ardından Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde öğretim görevlisi olarak görev yaptım ve 2020 yılında doçent doktor unvanını aldım.
2022 yılında Ankara Etlik Şehir Hastanesi’nin açılmasıyla birlikte burada görev yapmaya başladım ve halen bu görevimi sürdürmekteyim. Aralık 2025 itibarıyla Profesör Doktor unvanını almaya hak kazandım.
Evli ve bir erkek çocuk babasıyım
Tıbbi ilgi alanlarım;
* Femoral ve radyal yolla yapılan anjiyografik balon ve stentleme işlemleri,
* Bifurkasyon (çatal) tıkanıklıkları, kronik total oklüzyonlar,
* Periferik damar girişimleri,
* ASD/PFO kapatma işlemleri,
* Kapak hastalıklarına yönelik girişimsel tedaviler (TAVİ, Mitral balon valvuloplasti),
* Kalp yetmezliği, hipertansiyon, hiperlipidemi yönetimi,
* Kalıcı kalp pili, ICD implantasyonları
Aldığı Sertifikalar :
* Medtronic Renal Denervation Training – Istanbul,Turkey 27th June 2024
* Medtronic 1th TWAL Sizing and Imaging Training Istanbul,Turkey 19th April 2024
* Ultralow Contrast PCI in complex and high-risk patients – Madrid, Spain 12th -13th June 2023
* 15th edition of The Physiology Course: 2nd Generation Physiology – Ghent, Belgium 11th-13th April 2023
* Medtronic TAVI Team Approach Training – Istanbul,Turkey 16th Jan 2023
* PORTICO TRANSCATHETER AORTIC HEART VALVE ONBOARDING TRAINING – University Hospital Zurich, Switzerland 5th-6th December 2019
Üyelikler :
1. Ankara İnvaziv Kardiyoloji Derneği (AİKD) Yönetim Kurulu Başkanı
2. TKD Kompleks Koroner Girişimler Proje Grubu Yönetim Kurulu Üyeliği
3. ESC (Avrupa Kardiyoloji Derneği)
4. ACC/AHA (Amerikan Kardiyoloji KolejiAmerikan Kalp Derneği)
- Kalp Ritim Bozukluğu
- Sağ Kalp Yetmezliği
- Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
- Kalp Hastalıkları
Geçici Kalp Pili
Hdl Kolesterol Testi
Holter Izlemi
Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi
Implante Edilebilen Kardiyoverter Defibrilatör (Icd)
Kalp Muayenesi
Pacemarker Implantasyonu
Periferik Anjiyografi
Perkutan Mitral Balon Valvuloplasti
Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi
Perkütan ASD/PFO Kapatma İşlemi (Kalpte Delik Kapatılması)
Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi
Perkütan Koroner Girişim(Koroner Anjiyoplasti)
Radyal Anjiyografi
Şah Damarı (Karotis) Stentleme
Şeker Hastalığı Tedavisi
Kavaklıdere Mahallesi Büklüm Sokak No:4, Çankaya 06700
- Sigortası olan hastalar
Annemin göğüs ağrısı şikayeti üzerine Ozan hocaya gittiğimiz poliklinik muayenesinde babamın kontrollerinin bahsi açıldı.Hocamız babamın uzun yıllar sigara kullanmış olması ve ailede erken yaş kalp krizi öyküsü olması nedeniyle ileri tetkikler yapılmasına karar verdi. Bu sayede kalp krizi geçirmeden babamın üç damarının neredeyse tamamen tıkanmış olduğunu vakitlice öğrendik. Babamın tedavisi kısa sürede yapıldı ve yaklaşık 2 yıldır kontrolleri Ozan hoca tarafından en ince ayrıntısına kadar yapılmaktadır.Çok şükür uzun ve korkutucu olan bu süreci hocamızın titizliği sayesinde sorunsuz atlattık. Halen düzenli kontrollerimiz için kendisini ziyaret ediyoruz. Kendisi işinde aşırı dikkatli, özenli ve özverili olması sebebiyle gönül rahatlığıyla anne babamı emanet ediyoruz.
Y
ya...
Harika bir doktor annemin mucizevi doktoru 5 senedir tedavisini ve anjiyosunu yaptı Annem 80 yaşında ve bütün sağlığına kavuştu tedavisinde birebir ilgilendi senelerdir hiç değişmeden aynı özveri ile çalışıyor Veysel Ozan Tanık doktoruma gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir doktor her konuda iletişim kurabileceğiniz bütün sorularınıza cevap alabileceğiniz mükemmel bir doktor iyi ki varsınız
Z
za...
Anne ve babamı düzenli olarak kontrole götürmekteyim. İlgisi, tedavi yaklaşımları, hasta ile iletişimden çok memnunuz. Muayenelerini kendi yapıyor detaylı bilgi veriyor tedavilerini düzenliyor. 1 sene de alabileceğimiz en iyi tedaviyi almamızı sağladı. Güvenle kontrollerimizi sağlıyorum.
• başka bir yer • Diğer •
I
i̇...z
Veysel hocam babama anjio yapti ilgisi bizi mutlu etti
• Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi • Kardiyoloji Randevusu •
Ben kendisine taşikardi şikayetiyle başvurdum. Babam ise aritmi şikayetiyle. Her ikimizle de gayet güzel ilgilendi. Tedavi sürecinde bilgilendirerek rahatlattı
Ş
şe...r
2023 yılında ana damar tıkanıklığı nedeniyle yozgatta yapılan anjiyo da riskli olduğu için açılmayan damarlarım hocam sayesinde açılıp stent takıldı. Düzenli kontrollerime geldim. Emeğini esirgemeyen herdefasında aynı samimiyeti gösterdiği için kendisine çok şükranlarımı sunarım. Prof ünvanı kendisine hayırlı olsun başarıları daim olsun.
Y
y...
Ben evimde kalp krizi geçirmeye başladığım anda aracımı atlayıp en yakın hastaneye gittim. Oradan ambulansla alınıp Şehir Hastanesi'ne götürüldüm. Ambulansta kalp krizi geçirmeye devam ediyordum; bilincim çok yerinde değildi. Kriz geçirdiğim esnada Can doktorum Veysel Ozan Tanış bana anjiyo yapmış ve hayatımı kurtarmış. Can doktorum Sayın Veysel Ozan Tanış benim yaşadığım sürece müteşekkir olduğum kişiliktir. Şu an ailemin yanındaysan, bu Veysel hocamız sayesinde... Saygılarımla
Z
z...
Veysel Hoca, çok itinalı bir doktor. Çok donanımlı, iletişim kurmak kolay. Alanında da çok başarılı. Teknolojiyi takip edip kullanabilmesi onu daha da ileriye götürüyor. Çocukluğumda romatizma geçirdiğim için kalp kapaklarında daralma, ayrıca ritim bozukluğum var. Prof. Dr. Veysel Ozan Tanık, doktorum. Önce ilaçlarımı başlattı ve nasıl kullanacağımı anlattı. Sonra bana alışkanlıklarımı değiştirmemin önemini söyledi. Bana yapmam gereken diyeti anlattı. Ben de önerilerini yerine getirdim. Çok daha iyiyim. Kendisini tavsiye ederim.
T
ta...r
2017 yılında kalp krizi geçirdim ve acil olarak anjiyo yapılarak tıkalı damar açıldı, stent takıldı. O zor süreçte doktorumun ilgisi, soğukkanlılığı ve yaptığı işlemlerdeki güvenilirliği bana büyük bir güven verdi. Sadece o gün değil, aradan geçen yıllar boyunca da muayene ve takiplerimi düzenli olarak titizlikle yapan, her zaman açıklayıcı ve ilgili bir hekim oldu. Doğru teşhis, başarılı tedavi ve insanı rahatlatan yaklaşımıyla alanında çok değerli bir doktor. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum.
R
r...
Annemin yorulma ve nefes kesilmesi şikâyetleri üzerine tavsiye ile Dr. Veysel Ozan Tanık'a gittik. Yaklaşık Ekim 2020'de kendisi çok ivedi biçimde tahlilleri istedi. 4 kez 2020'de anjiyo uyguladı. Bizim tüm korku ve çekincelerimizi dinledi ve anjiyoya ikna etti. Sonuçta 3 stent takıldı ve şikâyetler sona erdi. Annem o zaman 80 yaşındaydı.
Sonrasında yılda bire düşecek biçimde kontrol muayenelerine gittik.
Düzenli aralıklarla Dr. Veysel Ozan Tanık'a kontrol muayenelerine devam ediyoruz. Sürecin ilk adımından bu yana gösterdiği yoğun ilgi ve tedavinin her aşamasındaki hassas rehberliği için çok memnunuz. Aynı zamanda paniklediğimizde de anlayışlı ve soğukkanlı müdahaleleri sanırım her hastayı/yakınını rahatlatma konusunda örnek seviyededir.
Dr. Veysel Ozan Tanık'ı çok gayretli, yeni gelişmelere hakim ve dakik ve pratik bir hekim olarak bilir ve herkese tavsiye ederiz.• • •
Veysel Ozan Tanık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Veysel Ozan Tanık, Kardiyoloji. Size Veysel Ozan Tanık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kardiyoloji Randevusu, Hdl Kolesterol Testi, Transözofageal Ekokardiyografi (Töe), Anjiyografi, Aort Kapak Replasmanı, Aritmide Ablasyon Tedavisi, Efor Treadmil Testi, Eforlu Ekg, Ekg.
Veysel Ozan Tanık adresi nerede?Veysel Ozan Tanık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kavaklıdere Mahallesi Büklüm Sokak No:4 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Veysel Ozan Tanık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Veysel Ozan Tanık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Veysel Ozan Tanık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Veysel Ozan Tanık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Veysel Ozan Tanık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Veysel Ozan Tanık tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Veysel Ozan Tanık hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Veysel Ozan Tanık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Veysel Ozan Tanık hangi sigortaları kabul ediyor?Veysel Ozan Tanık tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.