Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi
- CPP Group Sigorta
- Care & Create
- Chubb European Group
- Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Corpus Sigorta
- Fiba Emeklilik
- Fiba Sigorta
- Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
- Garanti BBVA Sigorta
- Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
- Garanti Emeklilik Ve Hayat
- Magdeburger Sigorta
- Mapfre Sigorta
- Medilab Assist
- Merkez Bankası Mensupları
- Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
- Metlife Emeklilik Ve Hayat
- Sivas Ticaret Borsası
- Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
- Sompo Sigorta
- Sınai to Sanayi
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- TEB Sigorta
- Tarsim Sigorta
- Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı
- Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)
- Terme Ticaret Borsası
- Terme Ticaret Ve Sanayi Odası
- Türk Exim Bankası
- Türk Nippon Sigorta
- Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
- Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
- Türkiye Sigorta
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Türkiye İş Bankası Sigorta
- Unico Sigorta
- Vakıfbank Mensupları
- Vakıfbank Sigorta
- Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
- Yapı Kredi Sigorta
- Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
- İstanbul Ticaret Odası
- Şeker Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
Sistektomi ameliyatı sürecinde tıbbi yaklaşım, bilgilendirme ve operasyon aşamaları planlı ve sistematik biçimde yürütüldü. Ameliyat öncesi değerlendirme, cerrahi süreç ve sonrasındaki takip protokolü bilimsel standartlara uygun şekilde uygulandı. Sürecin her aşamasında hasta güvenliği, hijyen ve postoperatif bakım kriterlerine gösterilen özen, mesleki titizliği yansıtıyordu. Bu süreçte emeği geçen hekimime ve ekibine gösterdikleri dikkat ve özen için minnettarlığımı belirtmek isterim.
s....k
Babamın mesane tümörü teşhisinden sonra, işinde uzman bir ürolog arama safhasında Prof Dr. Kürşat hocam ve yardımcısı ömer hocam ile karşılaştık. Hepimizin aklı karışık olmasına rağmen ilk muayenenin akabinde ameliyata karar verdik. Ameliyat öncesinde, sırasında ve sonrasında sıkılmadan sorularımızı yanıtladılar Ameliyat sonucunda babam çok iyi. Başarılı ameliyatı ve hastasının manevi sağlığını da önemseyen kürşat ve ömer hocalarımıza böyle bir hekim oldukları için minnettarız rahatsızlığı olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.
ak...n
Kürşat hocama varikösel şikayeti ile başvurdum çift taraflı olmasına rağmen gayet kolay ve başarılı bi ameliyat geçirdim.
Annemin kol şikayeti için geldik, herşeyi kontrol ettikten sonra anjio yaptı doktorumuz çok güzel ilgilendi annemle, gönlümüz rahat ayrilacaz.
i̇...g
Merhabalar, ben Lokman Hekim Hastanesi Akay şubesinde 5 Nisan 2024 tarihinde Prof. Dr. Nurullah Çağıl isimli göz doktorunuzda cross-linking+lazer operasyonu oldum. Sol gözümde Keratakonus rahatsızlığı vardı doktorum ameliyat sonrası sol gözde bulunan bu rahatsızlığın %90 düzeyde iyileşeceğini sağ gözünde %100 düzeyde iyileşme sağlayacağını ve görme kalitemin artacağını söyledi. Ameliyatın üzerinden 1,5 sene geçmesine rağmen sol gözüm hala çok bulanık ve görme kalitem hala çok düşük bu problemden dolayı geçmek bilmeyen baş ağrıları ve görme kalitesi bozukluğu yaşıyorum.En son 5 Nisan 2025 tarinde kontrole gittiğimde doktorum 1 sene daha beklememizin gerekli olduğunu söyledi. Oysaki; ameliyat olmadan önce sol gözde herhangi bir görme kusuru kalırsa bunu Ödemiş olduğumuz ameliyat ücretlerine dahil olarak düzelteceğini söylemişti bu konudaki mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Ve yaşadığım mağduriyetten dolayı bu doktoru ve bu hastahaneyi kesinlikle hiç kimseye tavsiye etmiyorum.
si....
Yaklaşık 2 ay önce kadar kulağımda ki ufak bir parçayı aldı hocam. İşlem öncesi detaylı bilgi verdi. Güleryüzlü ve hastayı rahatlatan detaylı detaylı anlatan bir hekimdir kendisi. İşlem sonrasında da sürekli yarayı kontrol etti ve süreç hakkında bilgi verdi.
s....z
Dil kanseri teshisi kondugunda dünyam yıkıldı taaki güleser hocamla tanışana kadar alanında gercekten coook iyi ilk yapılan yanlıs ameliyatı düzeltip kanserli dokudan tamamen kurtardı allah ondan razı olsun ilk olarak hasta ile pozitif ve son derece mütavazi tavırları sizi inanilmaz etkiliyo şükürler olsunki simdi cok saglıklıyım allah ona saglık sıhat versinki benim gibi hastalara şifa dagıtsın eger onun uzmanlık alanlarında bi rahatsızlığınız varsa hiiic tereddüt etmeyin ilk görüştüğünüz anda zaten bunu anlıyacaksınız
fi...
Könül hocamla hamilelik döneminde tanışmıştık ve 2 hamilelik ve dogum sürecini beraber geçirdik 2 . Hamileligim çok zorlu bir süreçti ve bu süreci sağlıkla geçirmem için benimle beraber çabalaması çok güzeldi ne yazsam ne söylesem az kalır eksik kalır hamilelik sürecinde ve doğumda içtenliği şefkati sakinliği stres anımda beni çok rahatlatmisti her an her sıkıntıda rahatlıkla arayıp konuşabiliyordum
bu benim için ve tüm hamileler çok önemli herkese rahatlıkla tavsiye edebileceğim bi doktor dur
su...
Dünyadaki Kanatsız meleklerden biri Ahmet hocam kızımın duruş şeklinden dolayı gitmiştim güler yüzü ilgisi tecrübesi ve bizi yönlendirmesi sekreterliği kadar gelip bize yol göstermesi hastası ile yakından ilgilenen nadide bi doktorumuz ayağınıza tas değmesin ömrünüz güzel olsun hocam
en...r
DEĞERLİ HOCAM KÖNÜL MÜRSEL İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRMELERİM İÇİN BURAYA YAZILANLAR YETERSİZ KALACAKTIR. KÖNÜL MÜRSEL HOCAM LOKMAN HEKİM HASTANELERİ İÇİN BÜYÜK BİR KAZANIMDIR. EŞİMİN GEBELİĞİNİN BAŞINDAN SONUNA KADAR YOĞUN İLGİSİ, HEKİM MÜTEVAZİLİĞİ VE RAHATLATICI TAVIRLARIYLA SÜRECİ SAĞLIKLA TAMAMLAMAMIZA VESİLE OLMUŞ DOKTORUMUZDUR. KÖNÜL HOCAMA HASTA OLMUŞ VE OLMAYA ADAY HERKES NASİPLİDİR. KENDİSİ İÇİN BURADA NE YAZARSAK YAZALIM AZ KALIR. VERDİĞİ ONCA EMEK VE HİZMETİNDEN DOLAYI KENDİSİ BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR.
SAĞLICAKLA KALINIZ..
Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi, Çankaya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi, Çankaya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Genel Cerrah, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kardiyolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Radyolog, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Gastroenterolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Ürolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ağız Ve Diş Sağlığı, El Cerrahı, Nörolog, Dermatolog, Göz Doktoru, Çocuk Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı, Mikrobiyolog, Psikiyatrist, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt.
Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi, toplam 409 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Gastroenteroloji Randevusu, Pediyatrik Kardiyovasküler Ameliyatlar, Plazmaferez(Hemaferezis), Karotis Ameliyatı, Mitral Kapak Onarımı (Mitraclip), Aterektomi, Kan Elektrolit Testi, Femoropopliteal Bypass, Koroner Anjiyogram, Ekogram(Ultrason).
Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 149 hasta/danışan, Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi nerede?Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi adresi Kavaklıdere Mahallesi Büklüm Sokak No:4 Çankaya şeklindedir.