Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi
Acil tıp doktoru , Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı , İç hastalıkları uzmanı , Beyin ve sinir cerrahı , daha fazla
119 görüş Çankaya, Kavaklıdere Mahallesi Büklüm Sokak No:4
Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi
Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
sa....
Merhabalar, başıma da vuran şiddetli boyun ve sırt ağrılarımdan şikayetçiyimdir yıllardır. Şebnem hocam, hem kuru iğne tedavisi hem de manuel terapi uyguladı. Kendisi son derece kibar ve güler yüzlü. Pozitif yaklaşımı psikolojik olarak da sizi rahatlatıyor, iyileştiriyor. Tedavinin başından sonuna kadar sizinle birebir ilgileniyor. Sayesinde, dayanılmaz ağrılarım oldukça hafifledi. Şimdi verdiği egzersizleri evde uyguluyorum. Herşey için çok çok teşekkür ederim :) Gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ederim Şebnem hocamızı. Dört seans tavsiye ederim ayrıca :)
r....
Çok ve başarılı bir hoca herkese tavsiye ederim
Benim babaannemin katarakt ameliyatını yaptı
Çok memnun kaldı
teşhis ve tedavisine sorgusuz güvenebileceğiniz bir hekim, çok kaliteli bir insan.Yaşlı annemin tedavisinde yardımcı oldu.tedavi sürecini ve riskleri detaylı anlatacak kadar da açıkyürekli ve dürüst.Saygı ve sevgi ile teşekkür ediyorum kendisine.
k....d
Ben bel fıtığı şikayeti ile ilgili birsürü doktor gezdim hepsi ameliyat olmamı önerdi murat hocam beni ameliyatsız bir şekilde bel fıtığı derdinden kurtardı
çi...
Geçen hafta düşüp burun kemiklerimin kırılması sonucu Lokman Hekim’e başvurdum. Sonrasında Tarhun hocam müdahalede bulunup kırılan kemiğimi başarılı bir şekilde düzeltti. Yaptığı işlem sayesinde burnumun daha rahat nefes aldığını hissettim ve iyileşme sürecim hızlandı. Hem işinde başarılı hem de güler yüzlü ve ilgili bir doktor. Ayrıca asistanı Ece Hanıma da teşekkürlerimi iletiyorum. KBB ile ilgili bir sorun yaşadığımda mutlaka başvuracağım bir doktor.
bu...n
Annem 2012 yılının Eylül ayında Lokman Hekim Akay hastanesinde stent ameliyatı olmuştu. Ahmet Hoca'yı düzenli olarak annemi kontrol için ziyaret ediyoruz. Her gittiğimizde asistanının her konuda bize yardımcı ve destek olması bizi çok mutlu ediyor. Ahmet Hocamızın da olumlu yaklaşımı, detaylı muayenesi ve tavsiye ettiği ilaçlar annemin rahatsızlığı için oldukça yol gösterici oluyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz.
s....ş
Doç.dr haydar celasin beye anal fistül ameliyatı oldum şuan hala hastanesinde yatıyorum pazar olmasına rağmen gelip kontrol ediyor müthiş deneyim operasyon öncesi detaylı inceliyor tek tek bilgi veriyor operasyona girmeden bi şekilde sakinleştiriyor sizi konuşmaları ile sonrasında günlük yanınıza geliyor mesai kavramıda yok gece 10 pazar sabah 8 sizi iyi etmek için bir doktorun gösterebileceği tüm çabayı gösteriyor odak noktası sizin iyileşmeniz…işine aşık hastalarına değer veriyor…allah böyle doktorları başımızdan eksik etmesin
Miyalji teşhisi ile manuel terapi tedavisi yaptırmaya karar verdiğimde Fizyoterapist Şebnem Hanım ile tanıştım. Çok şiddetli omuz kürek kemiği bölgesi ve sırt ağrım vardı 3 gün ağrılarımdan neredeyse hiç uyumamıştım diyebilirim demoralize olarak Fizik tedavi merkezine gittiğimde beni yönlendirdikleri şebnem hanımla görüştüm. öncelikle İnsanı rahatlanan konuşması, gülümsemesi psikolojik olarak gevşeme sağladı, sonra anlatarak uyguladığı manuel terapi ile daha 1. seansta büyük bir rahatlama hissettim. 3. seansta kaslarımın ağrısı uykularımı bölmeyecek derecede azalmıştı. Nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Allah razı olsun Şebnem Hanım Elleriniz dert görmesin diyorum. Yüzünüzden Gülümsemeniz eksik olmasın. İlk Geldiğim günü hatırlamak istemiyorum ancak ağlayacak vaziyetteydim. Yaşayan bilir . Çok Müteşekkirim Çokkkkk. Artık Ağrım olunca Manuel Terapi ve Şebnem Hanım Diyorummm. :))))))
su...n
Lokman Hekim Akay Hastanesi Nöroloji uzmanı Sn. Esra Eruyar hanımefendiye sonsuz teşekkürlerimi sunmanın doğru yolunu bir türlü bulamadım.
10 Mart 2023 tarihinde beyine emboli tanısı konulan annem Safinaz Doğan ın nöroloji muayneyenesi esnasında tanışma fırsatı bulduk kendisiyle. Ama ne kadar geç tanımışız, 65 yaş üstü annem ve babam için Esra hanımdan yıllarca mahrum kalmışız.
Anneciğimin bu zorlu sürecinde, 10 gün boyunca, kendi annesi olsa bu kadar ilgilenirdi. Bu cümlemde en ufak mübalağa yok.
Sanırım Hislerimin Karşılığını Buldum
O da şudur ki;
……… Esra Eruyar Hanımefendi, Benim İçin Milenyumun Hipokratıdır ………
Saygılarımla,
Sultan Doğan (Hasta Yakını)
mi...
Siddetli kol, omuz ağrılarım ve omzumdaki hareket kisitliligim nedeniyle gittigim fizik tedavi bölümünde tanıştım kendisiyle.1 ay boyunca o kadar ilgilendi ki benimle her gun dua ediyorum kendisine.Gerek pozitif yaklasimi gerekse verdigi bilgilerle insani önce psikolojik olarak rahatlatiyor.Omzumdaki hareket kisitliliginda da acilma oldu artik kolumu rahatlikla kullanabiliyorum. Insan cani acisa da böyle pozitif bir insanla çalışmak icin koşarak gidiyor.verdigi bilgiler, ilgisi, seviyesini hic bozmamasi, guleryuzu ve beni iyilestirdigi icin teşekkür ederim kendisine
İletişim
Çankaya bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
Daha fazla (15)Çankaya Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Çankaya Preoperatif Değerlendirme
Çankaya Robot Destekli Cerrahi
Çankaya Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Çankaya Mikrovasküler Oklüzyon
Çankaya Tam Kan Sayımı-Hemogram