Dr. Öğr. Üyesi Volkan Dericioğlu. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır.
Mesleki çalışmalarına Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam etmektedir.
- Baş Ağrısı
Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik 34899
- Sigortası olan hastalar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dr. Volkan Dericioğlu adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Volkan Dericioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Volkan Dericioğlu, Pratisyen. Size Volkan Dericioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Volkan Dericioğlu adresi nerede?Volkan Dericioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Volkan Dericioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Volkan Dericioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Volkan Dericioğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Volkan Dericioğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Volkan Dericioğlu hangi dilleri konuşuyor?Volkan Dericioğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Volkan Dericioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Volkan Dericioğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Volkan Dericioğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Volkan Dericioğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Pendik civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Pendik bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler