0850 333 0388 Ücret öğren

1988 yılında Ankara’da doğmuştur. Diş hekimliği kariyerine Başkent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde lisans eğitimini tamamlayarak başlamıştır ve 2006-2012 yılları arasında bu eğitimini başarıyla tamamlamıştır. Lisans eğitiminden sonra kamu sektöründe hizmet vermeye başlamıştır.

2014 yılında Diş Hekimliğinde Uzmanlık Sınavı’nı (DUS) kazanarak Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimine başlamıştır. . 2018 yılında “İskeletsel Sınıf 3 Yapıya Sahip Bireylerin Ortognatik Cerrahi ya da Yüz Maskesi ile Tedavisinin Estetik Açıdan Değerlendirilmesi” isimli tez çalışmasını sunarak ‘Ortodonti Uzmanı’ ünvanını almıştır. Uzmanlık eğitimini tamamladıktan sonra çeşitli kamu ve özel kuruluşlarda sabit ortodontik tedavi, şeffaf plak tedavisi ve fonksiyonel tedavi alanlarında çalışmalarına devam etmiştir.

2021 yılında Dt. Ömer Furkan AKYÜZ ile birlikte Dent Aden Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin kurucu ortağı olarak kendi kliniğinde hastalarını kabul etmeye başlamıştır. Ulusal ve uluslararası birçok kongre ve sempozyuma katılmış ve sözlü ve yazılı sunumlarda bulunmuştur. Ayrıca, Türk Ortodonti Derneği (TOD), Türk Diş Hekimleri Birliği (TDB) ve Avrupa Ortodonti Derneği (EOS) üyesidir.

Yetişkin

• Banka Havalesi
  • Nakit
  • Kredi kartı

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Dakiklik
  • Harika kurum şartları
  • B

Gerçekten çok tatlı ve işini çok iyi bilen bir diş hekimi. Çocuklarla diyaloğu da süper. Biz kendisini çok sevdik.

• Dent Aden Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Erken Ortodontik Tedavi  •

Uzm. Dt. Yağmur Kılıçaslan

Değerli yorumunuz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederiz. Çocuğunuzun kendini rahat ve güvende hissetmesi bizim için çok önemli. Sizleri memnun etmiş olmak bizi çok mutlu etti. Sağlıklı gülüşlerle her zaman yanınızda olmaktan mutluluk duyarız.

• N

Yıllardır dişlerim Yağmur Hocama emanettir. Bazı dişlerimin arasında zaten yıllardır aralık ve çarpıklıklar vardı ancak son zamanlar dişlerimin arası baya açıldı ve görsel olarak beni rahatsız etmeye başlamıştı. Şubat 2026’da yaklaşık 10ay sürecek şeffaf plak tedavisine başladım. Tedaviye başlamadan önce ve tedavi sırasında bir sürü sorunuz oluyor. Bütün sorularıma anında yanıt alabildim ve bütün süreci Yağmur Hocam ve ekibiyle birlikte yüruttük. Şu anda 18. Plağıma geçmiş durumdayım ve dişlerim o kadar güzel olduki o kadar memnunumki ve henuz daha tedavim bile bitmedi. Boşluklarım kapanıyor carpıklıklar düzeldi. Yağmur Hocam’ın ve ekibinin bu süreçte gösterdiği ilgi, düzenli takipve profesyonel yaklaşimlarından çok memnun kaldım. Dişlerinizle ilgili bir sorunuz sıkıntınız varsa sonsuz tavsiyemdir. Benim gibi plak tedavisi düşünüyorsanız hemen randevu alıp tedavinize başlayın derim.

• Dent Aden Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Invisalign Tedavisi  •

Uzm. Dt. Yağmur Kılıçaslan

Değerli yorumunuz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederiz. Şeffaf plak tedavinizde elde ettiğiniz değişimden memnun kalmanız bizi çok mutlu etti. Tedavi sürecinin her aşamasında sorularınızı yanıtlayabilmek ve size güven veren bir deneyim sunabilmek bizim için çok önemli. Tedaviniz tamamlandığında çok daha güzel bir gülüşe kavuşacağınıza eminiz. Süreç boyunca gösterdiğiniz uyum ve özen de bu başarının önemli bir parçası.
    Yağmur Hocamız ve ekibimiz adına, bize duyduğunuz güven ve samimi tavsiyeleriniz için teşekkür ederiz. Sağlıklı ve mutlu gülüşlerle sizi kliniğimizde görmeye devam etmeyi diliyoruz.

Başta Yağmur hocam olmak uzere çok ilgili ve güler yüzlü bir klinik. Tedavimden ve sürecinden çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim.

• Dent Aden Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)  •

Uzm. Dt. Yağmur Kılıçaslan

Güzel düşünceniz için çok teşekkürler. Harika dişlerinizle musmutlu gülümsemeleriniz olsun :)

Yaklaşımı, ilgisi ve mesleki yeteneği konusunda oldukça memnun kaldık.

• Dent Aden Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Botoks  •

Uzm. Dt. Yağmur Kılıçaslan

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.. :)

Oğlumun çene problemi için uygulanan plak tedavisi süreci Yağmur Hocam tarafından başından sonuna kadar son derece profesyonelce yürütüldü. Her aşama titizlikle takip edildi, süreç boyunca detaylı şekilde bilgilendirildik. Güler yüzlü yaklaşımı, ilgisi ve özenli çalışması nedeni ile ailecek uzun süredir her türlü diş tedavimizde kendisine güveniyoruz ve gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz.

Uzm. Dt. Yağmur Kılıçaslan

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Güzel gülüşlerinizle her zaman beklerim... :)

• H

İlk diş hekimi deneyimim olmasına rağmen süreç oldukça rahat geçti.
    Detaylı bilgilendirme yapan, sakin yaklaşımıyla güven hissettiren bir hekimdi.
    Muayene sırasında kendimi rahat hissettim ve tüm süreç özenli ilerledi.

Uzm. Dt. Yağmur Kılıçaslan

Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum. Bir ömür boyu yüzünüzdeki gülücükler eksik olmasın :)

Yağmur Hanımla yürüttüğüm diş tedavisi sürecim boyunca gösterdiği ilgi, güler yüzlü ve açıklayıcı yaklaşımı ve titiz çalışması sayesinde kendimi çok güvende hissettim. Tüm sorularıma sabırla cevap verdi ve süreç beklediğimden çok daha rahat geçti. Kesinlikle tavsiye ederim.

Uzm. Dt. Yağmur Kılıçaslan

Mutlu deneyiminizi aktardığınız için çok teşekkür ediyorum :) Çok mutlu gülümsemeleriniz olsun.. :)

Yağmur hanımın hastası ile iletişimde ilgisi , alakası , güleryüzlü ve her detayı sakince açıklayan tavrı çok güzeldi . Klinik tertemiz her şey çok düzenli idi benim için bu çok önemli . İşlem sıradında sakin ve destekleyici tavırları ve sonrasında hasta takibinden de çok memnun kaldım.Çok tavsiye ediyorum.

Uzm. Dt. Yağmur Kılıçaslan

Görüşleriniz bizim için çok kıymetli. Çok teşekkür ediyorum, ömür boyu musmutlu gülümsemeler diliyorum :)

• G

Çok güler yüzlü ve çocuklarla iletişimi çok kuvvetli. Tanı ve tedavi süreçlerini çok anlaşılır şekilde ifade ediyor. İşine olan hakimiyeti net şekilde hissediliyor ve hastalara olan yaklaşımı son derece güven verici.

Uzm. Dt. Yağmur Kılıçaslan

Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim, sağlıklı gülüşler dilerim... :)

• D

Zaten neler yapılacağını bilerek gittik ve detaylı anlatımıyla kızımı çok rahatlattı memnun ayrıldık

Uzm. Dt. Yağmur Kılıçaslan

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.. :)