Uzm. Dt.
Diş Hekimi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Ankara 1 adres
1988 yılında Ankara’da doğmuştur. Diş hekimliği kariyerine Başkent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde lisans eğitimini tamamlayarak başlamıştır ve 2006-2012 yılları arasında bu eğitimini başarıyla tamamlamıştır. Lisans eğitiminden sonra kamu sektöründe hizmet vermeye başlamıştır.
2014 yılında Diş Hekimliğinde Uzmanlık Sınavı’nı (DUS) kazanarak Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimine başlamıştır. . 2018 yılında “İskeletsel Sınıf 3 Yapıya Sahip Bireylerin Ortognatik Cerrahi ya da Yüz Maskesi ile Tedavisinin Estetik Açıdan Değerlendirilmesi” isimli tez çalışmasını sunarak ‘Ortodonti Uzmanı’ ünvanını almıştır. Uzmanlık eğitimini tamamladıktan sonra çeşitli kamu ve özel kuruluşlarda sabit ortodontik tedavi, şeffaf plak tedavisi ve fonksiyonel tedavi alanlarında çalışmalarına devam etmiştir.
2021 yılında Dt. Ömer Furkan AKYÜZ ile birlikte Dent Aden Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin kurucu ortağı olarak kendi kliniğinde hastalarını kabul etmeye başlamıştır. Ulusal ve uluslararası birçok kongre ve sempozyuma katılmış ve sözlü ve yazılı sunumlarda bulunmuştur. Ayrıca, Türk Ortodonti Derneği (TOD), Türk Diş Hekimleri Birliği (TDB) ve Avrupa Ortodonti Derneği (EOS) üyesidir.
- Ortodontik Malokluzyonlar
Erken Ortodontik Tedavi
Estetik Braketler
Invisalign Tedavisi
Dent Aden Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Kontrol Randevusu
Çene Geriliği Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
Ölçü Randevusu
Dent Aden Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Ödeme yöntemleri
- Banka Havalesi
- Nakit
- Kredi kartı
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Dakiklik
- Harika kurum şartları
Gerçekten çok tatlı ve işini çok iyi bilen bir diş hekimi. Çocuklarla diyaloğu da süper. Biz kendisini çok sevdik.
• Dent Aden Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Erken Ortodontik Tedavi •
Uzm. Dt. Yağmur Kılıçaslan
Değerli yorumunuz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederiz. Çocuğunuzun kendini rahat ve güvende hissetmesi bizim için çok önemli. Sizleri memnun etmiş olmak bizi çok mutlu etti. Sağlıklı gülüşlerle her zaman yanınızda olmaktan mutluluk duyarız.
ni...z
Yıllardır dişlerim Yağmur Hocama emanettir. Bazı dişlerimin arasında zaten yıllardır aralık ve çarpıklıklar vardı ancak son zamanlar dişlerimin arası baya açıldı ve görsel olarak beni rahatsız etmeye başlamıştı. Şubat 2026’da yaklaşık 10ay sürecek şeffaf plak tedavisine başladım. Tedaviye başlamadan önce ve tedavi sırasında bir sürü sorunuz oluyor. Bütün sorularıma anında yanıt alabildim ve bütün süreci Yağmur Hocam ve ekibiyle birlikte yüruttük. Şu anda 18. Plağıma geçmiş durumdayım ve dişlerim o kadar güzel olduki o kadar memnunumki ve henuz daha tedavim bile bitmedi. Boşluklarım kapanıyor carpıklıklar düzeldi. Yağmur Hocam’ın ve ekibinin bu süreçte gösterdiği ilgi, düzenli takipve profesyonel yaklaşimlarından çok memnun kaldım. Dişlerinizle ilgili bir sorunuz sıkıntınız varsa sonsuz tavsiyemdir. Benim gibi plak tedavisi düşünüyorsanız hemen randevu alıp tedavinize başlayın derim.
• Dent Aden Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Invisalign Tedavisi •
Uzm. Dt. Yağmur Kılıçaslan
Değerli yorumunuz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederiz. Şeffaf plak tedavinizde elde ettiğiniz değişimden memnun kalmanız bizi çok mutlu etti. Tedavi sürecinin her aşamasında sorularınızı yanıtlayabilmek ve size güven veren bir deneyim sunabilmek bizim için çok önemli. Tedaviniz tamamlandığında çok daha güzel bir gülüşe kavuşacağınıza eminiz. Süreç boyunca gösterdiğiniz uyum ve özen de bu başarının önemli bir parçası.
Yağmur Hocamız ve ekibimiz adına, bize duyduğunuz güven ve samimi tavsiyeleriniz için teşekkür ederiz. Sağlıklı ve mutlu gülüşlerle sizi kliniğimizde görmeye devam etmeyi diliyoruz.
se...ş
Başta Yağmur hocam olmak uzere çok ilgili ve güler yüzlü bir klinik. Tedavimden ve sürecinden çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim.
• Dent Aden Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi) •
Uzm. Dt. Yağmur Kılıçaslan
Güzel düşünceniz için çok teşekkürler. Harika dişlerinizle musmutlu gülümsemeleriniz olsun :)
ay...l
Yaklaşımı, ilgisi ve mesleki yeteneği konusunda oldukça memnun kaldık.
• Dent Aden Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Botoks •
Uzm. Dt. Yağmur Kılıçaslan
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.. :)
mu...
Oğlumun çene problemi için uygulanan plak tedavisi süreci Yağmur Hocam tarafından başından sonuna kadar son derece profesyonelce yürütüldü. Her aşama titizlikle takip edildi, süreç boyunca detaylı şekilde bilgilendirildik. Güler yüzlü yaklaşımı, ilgisi ve özenli çalışması nedeni ile ailecek uzun süredir her türlü diş tedavimizde kendisine güveniyoruz ve gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz.
Uzm. Dt. Yağmur Kılıçaslan
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Güzel gülüşlerinizle her zaman beklerim... :)
ha...u
İlk diş hekimi deneyimim olmasına rağmen süreç oldukça rahat geçti.
Detaylı bilgilendirme yapan, sakin yaklaşımıyla güven hissettiren bir hekimdi.
Muayene sırasında kendimi rahat hissettim ve tüm süreç özenli ilerledi.• Dent Aden Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diş Hekimi Randevusu •
Uzm. Dt. Yağmur Kılıçaslan
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum. Bir ömür boyu yüzünüzdeki gülücükler eksik olmasın :)
el...n
Yağmur Hanımla yürüttüğüm diş tedavisi sürecim boyunca gösterdiği ilgi, güler yüzlü ve açıklayıcı yaklaşımı ve titiz çalışması sayesinde kendimi çok güvende hissettim. Tüm sorularıma sabırla cevap verdi ve süreç beklediğimden çok daha rahat geçti. Kesinlikle tavsiye ederim.
Uzm. Dt. Yağmur Kılıçaslan
Mutlu deneyiminizi aktardığınız için çok teşekkür ediyorum :) Çok mutlu gülümsemeleriniz olsun.. :)
se....
Yağmur hanımın hastası ile iletişimde ilgisi , alakası , güleryüzlü ve her detayı sakince açıklayan tavrı çok güzeldi . Klinik tertemiz her şey çok düzenli idi benim için bu çok önemli . İşlem sıradında sakin ve destekleyici tavırları ve sonrasında hasta takibinden de çok memnun kaldım.Çok tavsiye ediyorum.
• Dent Aden Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diş Hekimi Randevusu •
Uzm. Dt. Yağmur Kılıçaslan
Görüşleriniz bizim için çok kıymetli. Çok teşekkür ediyorum, ömür boyu musmutlu gülümsemeler diliyorum :)
gü....
Çok güler yüzlü ve çocuklarla iletişimi çok kuvvetli. Tanı ve tedavi süreçlerini çok anlaşılır şekilde ifade ediyor. İşine olan hakimiyeti net şekilde hissediliyor ve hastalara olan yaklaşımı son derece güven verici.
• Dent Aden Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diş Hekimi Randevusu •
Uzm. Dt. Yağmur Kılıçaslan
Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim, sağlıklı gülüşler dilerim... :)
d ...t
Zaten neler yapılacağını bilerek gittik ve detaylı anlatımıyla kızımı çok rahatlattı memnun ayrıldık
Uzm. Dt. Yağmur Kılıçaslan
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.. :)
Yağmur Kılıçaslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yağmur Kılıçaslan, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Yağmur Kılıçaslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortodonti Randevusu, Diş Hekimi Randevusu, Ağız Koruyucusu, Botoks, Bruksizm Tedavisi, Diş Beyazlatma, Diş Dolgusu, Diş Sıkma Botoksu, Diş Sıkma ve Gıcırdatma Tedavisi.
Yağmur Kılıçaslan adresi nerede?Yağmur Kılıçaslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 271. Caddesi Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yağmur Kılıçaslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yağmur Kılıçaslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yağmur Kılıçaslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yağmur Kılıçaslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Yağmur Kılıçaslan hangi dilleri konuşuyor?Yağmur Kılıçaslan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yağmur Kılıçaslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yağmur Kılıçaslan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yağmur Kılıçaslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 44 hasta / danışan, Yağmur Kılıçaslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yağmur Kılıçaslan hangi sigortaları kabul ediyor?Yağmur Kılıçaslan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.