Ortodonti · Daha fazla

Ankara 2 adres

1987 Yılında Ankara ' da doğdum. 2009 yılında Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini birincilikle bitirerek aynı üniversitede ortodonti anabilimdalında uzmanlık eğitimime başladım. Uzmanlık eğitimim sırasında her yaştan dudak damak yarıklı hastalar başta olmak üzere çene darlıkları, iskeletsel bozukluklar, myofonksiyonel tedaviler, diş çapraşıklarının tedavi prensipleri üzerine çalışarak pekçok hasta tedavi ettim. 2015 yılında doktora tezimi başarıyla sunarak uzman doktor ünvanı almaya hak kazandım ve Ankara Batıkentteki muayenehanemde her yaş grubundan hastaya diş tedavisi hizmeti vermeye başladım. Havayolu odaklı dişhekimliği prensibini benimseyerek horlama problemi dahil olmak üzere diş sıkma ve çene eklemi tedavileri üzerinde 10 yıldır sayısız yurtiçi yurtdışı eğitime katılarak binlerce hasta tedavi ettim. 2023 yılında Ankara Mahall deki ikinci şubemizde hasta kabulune başladım. Hem Batıkentte hem de Mahall de uzman hekim arkadaşlarımla beraber son teknoloji cihazlarla multidisipliner tedaviler gerçekleştirerek 7den 70e hastalarımızın hizmetindeyiz.

Yetişkin (İlgili adreslerde)
Çocuk (İlgili adreslerde)

Dr. Dt. Yağmur Uzun Şengör

Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Mahal Ankara B Blok No:25, Çankaya, Ankara 06510

• Sigortası olan hastalar

Ortodonti Randevusu

• H

10 yaşındaki oğlumun tedavisi için gittik. On eliyle burcu hocamın oğlumun diş çekilmesi ile ilgili süreçte tedavisini yaptı. Yagmur hocam dan da gece diş sıkması olması nedeniyle gerekli bilgi paylaşımı yapıldı bizi gerekli gördüğü yerlere yönlendirmesi ile bir sürece girmiş olduk. Sağlıklı nesiller in yetişmesi konusunda yavrularımız katkısı için minnettarim. Atanmaması gereken diğer bir konu teknisyen abimizin oğluma karşı tatlı sohbeti oldu .

• DR. DT. YAĞMUR UZUN ŞENGÖR KLİNİĞİ KENT KOOP MAH 1865 SOK KAMELYA APT 7-3 Randevu  •

• P

TME disfonksiyonu şikayetiyle Yağmur Hocama başvurdum. 49 yaşındayım ve ortodontik tedavi için çok gecikmiş olmaktan endişe ediyordum. Kendisi özenli bir muayene ile durumu değerlendirdi ve uygun tedavi konusunda beni bilgilendirdi. Eklem splinti için gerekli ölçümler yapıldı ve aynı muayene saatinde nöral terapiye de başladık. Splinti teslim aldığımdan beri aylık kontroller şeklinde Yağmur Hocamı ziyaret ediyorum. Hem verdiği bilgiler ve önerileri hem de küçücük düzeltmelerle yarattığı mucizeler için çok memnunum.
    Nöral terapi ve splint sayesinde, ağrı ve eklem sesi gibi semptomlarda ciddi azalma, ağız açıklığı ve eklem stabilizasyonunda iyileşme, hepsinin ötesinde bütünsellik ve bedensel farkındalık bilincimde gelişme deneyimledim.
    Uzunca bir tedavi sürecini çok yetkin bir ortodontist, aynı zamanda çözüm odaklı, destekleyici, cesaret verici bir hekimle yürütebildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum.

• DR. DT. YAĞMUR UZUN ŞENGÖR KLİNİĞİ KENT KOOP MAH 1865 SOK KAMELYA APT 7-3 Diğer  •

Yağmur hocama yaklaşık 2 yıl önce çocuğumuzun çene damak tedavisi için başvurmuştuk.Tedavi süreci çok başarılı geçti.Bizi sürecin her detayıyla bilgilendirdi.Son geldiğimiz nokta olarak çok olumlu ,başarılı sonuçlar aldık.Bu nedenle kendisinden çok memnunuz.Tavsiye edebileceğim bir ortodontist.

• DR. DT. YAĞMUR UZUN ŞENGÖR KLİNİĞİ KENT KOOP MAH 1865 SOK KAMELYA APT 7-3 Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)  •

• H

Oğlum için başvurdum. Bursa'da yaşıyoruz. Alt çenede büyüme vardı, tedavisini uygun görmediler. Sosyal medyada görüp araştırdık, yanına gittik. Muayene sonrasında tedaviye başladık. Çene aparatı takıldı, çenede ultra darlık vardı, o aparatı çevirerek uyguladık. Şu an şeffaf plağa geçtik. Tedavisinden olumlu sonuçlar alıyoruz. Her gittiğimizde kendisi yakından ilgileniyor. Çocuğuma yaklaşımı çok güzel. Yağmur Hanım oğluma tüm malzemeleri gösterip tanıtıyor, her şeyi anlatıyor. Bu sebepten ötürü oğlum hiç korkmuyor.

• I

Oğlumu alerji doktoruna götürdüm, çene yapısı bozuk dedi. Nefes almasını etkiliyordu. Ortodonti'ye gitmeniz gerekiyor dedi tavsiyesi ile kendisine başvurduk. İki oğlum da kendisinde plak tedavisi görüyor. Tedavisinden olumlu sonuçlar aldık. Dişlerimiz istediğimiz gibi oldu. Tedavimiz devam ediyor. Yağmur Hanım çok iyi bir doktor. İyi ki karşımıza çıktı ve denk geldik. Çok memnunuz kendisinden.

•  •

Kızım için başvurdum. Plak tedavine başladık. 2-3 yıldır hastasıyız. Şu an koruma tedavisi ile devam ediyoruz. Çok memnunuz kendisinden. Tedavimiz çok güzel geçiyor. Hala takipli hastasıyız. Maddi manevi hiçbir sıkıntı yaşamadık. Kendisini seviyoruz, anne şefkati ile yaklaşıyor.

• D

Yağmur hocam ve tedavimi yapan diğer hocakarım hayatıma dokundu.Yıllardır dil sıkma ve diş temizliği için giderim ama böyle harika bir tedavi görmedim…Hepsine emeği için teşekkür ediyorum.Hepside alanında uzman ve güleryüzlü şimdide kızım için plak tedavisine başladık iyiki dediğim bir klinik….

• Dr. Dt. Yağmur Uzun Şengör Gece Plağı Tedavisi  •

Yağmur hanıma kızımın diş tedavisi için başladık. Yaklaşık bir sene olmak üzere tadaviye başlayalı,şehir dışından geldiğimiz için online görüşmelerle gerektiği zamanda yüz yüze randevularla takip etti.Tedavi süresince tüm sorularımıza cevap verip ilgilendi. Alanında uzman olması sadece diş tedavisi değil bütüncül yaklaşımıyla süreci yönetmesi ve bizi bilgilendirmesi çok güzeldi.Yağmur hanima çok teşekkür ederim.Tedavimiz daha devam ediyor şimdiden güzel sonuçlar aldık tedavi bittiğinde çok daha güzel olacağına inanıyorum ve güveniyorum.

• Dr. Dt. Yağmur Uzun Şengör Çene Darlıkları Tedavisi  •

• D

Çarpıklığından rahatsız olduğum dişlerim için şeffaf plak tedavisi gördüm..Yağmur hocam sadece çarpık dişlerimi değil farkında olmadığım diğer diş problemlerini de tedavi sürecinde çözdü..Tedavi öncesi çekilen diş fotolarım beklentimin de üzerinde çok şeyin düzeldiğini gösterdi..Hem Yağmur hocam hem kliniğin tüm emek verenleri güleryüzleri ve sıcakkanlılıkları ile sizi evinizde tedavi görüyor gibi hissettiriyorlar..Benim tedavimin sonuna geldik , şimdi oğlumun tedavisine başlıyoruz ..Gönül rahatlığı ile …

• Dr. Dt. Yağmur Uzun Şengör Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)  •

Yağmur Hoca’ma çene eklemlerinde ses ağrı şikayetlerinden ötürü gittim. 8 ay süren çene eklem splinti tedavimin ilk günlerinden itibaren ağrılarımda azalma oldu. Hocamız ve asistanları nasıl kullanacağım hakkında hep çok detaylı bilgilendirdi. Splint sonrası şeffaf plak tedavime de devam ediyorum bunun da güzel sonuçlanacağından eminim.

• Dr. Dt. Yağmur Uzun Şengör Randevu  •