Yetişkin

Kahramanlar, 1397. Sk. No:1,, Konak, İzmir 35230

• Sigortası olan hastalar

• G

g...

Olumlu yorumlar ve bazı tanıdıklar vasıtasıyla Yalçın hocama ulaştım. Burunda kemik eğriliğim vardı. Nefes almakta zorlanıyorum. Biraz da kemerli bir burnum vardı. Ameliyat oldum. Doğal bir görünüm olsun istedim. Gayet başarılı bir operasyon ve iyileşme süreci geçirdim. Doktor Bey'in hastalara yaklaşımı, ameliyat öncesi ve sonrası ilgi ve alakası son derece iyi. Benden sonra kızımın da aynı sorunları vardı; onun da ameliyatını Yalçın Bey yaptı. Hepimiz çok memnunuz. Tavsiye ederim. Çok nezaketli, değer veren ve çok sempatik bir doktordur.

s...

Burnumda kırık ve kemik eğriliği olduğu için rahat nefes alamıyordum. Dr. Yalçın Bey'in eşim sağlık çalışanı olduğu için iyi bir doktor olduğunu duymuştuk. Kendisi ameliyata ihtiyacım olduğunu belirtti. Hem ameliyat öncesi hem de sonrası bizi bilgilendirdi; çok ilgiliydi. Sayesinde rahat nefes alabiliyorum. Çevremde aynı rahatsızlıktan muzdarip herkese tavsiye ettim ve etmeye de devam ediyorum.

• C

c...

Arkadaşım kendisine rinoplasti ameliyatı olmuştu ve arkadaşımın sonucu görünce ben de Yalçın Bey’e rinoplasti ameliyatı için başvurdum. Kendisi tüm süreç boyunca beni her konuda bilgilendirdi, böylesine zor bir ameliyat sorunsuz geçti, istediğim gibi oldu ve ameliyat sonrası süreci de güzel bir şekilde geçirdim. Çok memnunum. Tavsiye ederim.

• Z

z...

Doktor Yalçın Bey rinoplasti ameliyatımı yapmıştı, kendisi ameliyat öncesinde ve sonrasında da her zaman çok ilgiliydi. İsteklerimi tam olarak dinledi, uzman görüşünü paylaştı. O şekilde hareket ettik. Kendimi emin ellerde hissettim. Sonucundan çok memnun kaldım.

e...

Yalçın Bey de burun ameliyatı oldum; çok memnun kaldım. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. İki haftadır düzeldi. Sonra kontrole geldik. Burnumda hiçbir sıkıntı olmadı. Çok başarılı bir ameliyat oldum. Yalçın Bey, iyi ki var.

• K

k...

Devlet Hastanesi'nden doktorumuza ulaştım. Nefes almada güçlük yaşıyordum. Septoplasti ameliyatımı oldum ve çok iyi geçti. Süreç içinde de ağrı ve morluklar çok olmadı; çok memnunum. Çevreme de tavsiye ediyorum.

• Ö

ö...

Op. Dr. Yalçın Yıldırım’a ortak bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine ulaştım. Burnumda kemik olması nedeniyle nefes alma problemi yaşıyordum ve aynı zamanda estetik açıdan da rahatsızlık duyuyordum. Muayene sürecinde detaylı bir şekilde bilgilendirdi; hem sağlık hem de estetik açıdan yapılacak işlemleri açık ve anlaşılır şekilde anlattı. Ameliyat süreci beklediğimden daha rahat geçti. Operasyon sonrasında hem nefes alma problemim düzeldi hem de burnumun yeni görünümünden çok memnun kaldım. Süreç boyunca ilgili, güven verici ve ulaşılabilir. Benzer şikayetleri olanlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• L

le...z

alah razı olsun yalcın hacamdan ınsanlara davranısı 10 numara zaten hekımlıgı bence konusmaya bıle gerek yok ben ıstanbudayım kucuk kızıma cerrahı mudahale yaptı yanı amelıyat allah ızın vberırse aydın nazıllıye de buyuk kızım ıcın tekrar yanına gıdecegım slmlar hacam.