0850 333 0388 Ücret öğren

İstanbul 1970 doğumlu olan Dr.Yaprak Alper, ilk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. İstanbul Kız Lisesi'den 1987'de mezun oldu ve aynı yıl Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tıp eğitimine başladı. 1993 yılında mezun olmasının ardından, 3.5 yıl pratisyen hekim olarak görev yapacağı Afyon ili İhsaniye ilçesine atandı. Bu görevinde hekimlikle ilgili çok fazla deneyim kazandı. Ardından 1997 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji A.D.'nda nöroloji asistanlığına başladı. 2003 yılında nöroloji uzmanı ünvanını almaya hak kazandı. Birbuçuk yıl aynı kürsüde nöroloji uzmanı olarak çalıştı. Ancak aşılamayan kadro sorunu nedeni ile kendi isteği ile ayrılarak özel sektörde çalışma kararı aldı ve birçok özel hastanede nöroloji uzmanı olarak çalıştı. Bu süreçte akademik çizgiden ayrılmamaya çalıştı, bilimsel yayın yapmaya devam etti. Son 10 yılda 26 posteri, Ulusal Nöroloji Kongresi'nde sunulmak üzere Türk Nöroloji Derneği tarafından kabul gördü.

Aralık 2026 tarihi itibariyle de 33 yıllık hekim ve 23 yıllık nöroloji uzmanı olarak kendi muayenehanesinde çalışma kararı aldı. Bu uzun süreçte çeşitli kurs ve toplantılara katılarak mesleki bilgi ve becerisini arttırmaya çalıştı. Evli ve bir erkek çocuk sahibi olan Alper, kuantum fiziği ve evrenin ortaya çıkışı ile ilgili güncel çalışmaları ve kitapları okuyarak, bu konularda bilgi sahibi olmaya çalışmaktadır. Ayrıca Türk Sanat Müziği ile ilgilenmektedir.

Yetişkin

• Nakit
  • Kredi kartı

Görüşler

s...

Yaprak Alper hoca ile ilk defa 2023 yılında acil bir hastalığım nedeniyle hastanede tanıştık. Benim kronik ve genetik rahatsızlığım olan MTFHR gen bozukluğu hastalığı nedeniyle rahatsızlandım (damar tıkanıklığına sebep olmuştu) ve kendisine başvurmuştum. Kendisi ilk andan itibaren aciliyetle durumumu ele alıp tedavi sürecimi başlatmıştı. Hastanede kaldığım sürede hem tıbbi olarak tüm ilgisini göstermiş hem de insani olarak destek vermişti. İyileşme sürecimi tamamladıktan sonra düzenli kontrollerime de kendisiyle devam ettim. Bu süreçte de hem tıbbi hem de iletişim anlamında çok sağlıklı ve güzel bir süreç geçirdik. Kendisi hem bilgi açısından hem de bilgisini hastaya aktarması açısından benim için çok kıymetlidir.

Uzm. Dr. Yaprak Alper

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Sizler de benim için çok kıymetlisiniz, inanın. Sağlıklı günler diliyorum...

• F

f...

Doktorumuz Yaprak Hanım'la anneciğimin hastalığı sayesinde özel bir hastanede tanıştık. Nöroloji uzmanı olmasına rağmen annemin yemeği ve içmesiyle ilgili her türlü sağlık problemiyle aşırı titiz ve ciddi bir şekilde ilgilendi. İşini gerçekten çok iyi ve severek yapan, insani yönü de çok iyi olan bir doktorumuz. Annem felçli, yürüyemeyen ve serumla beslenen bir hastayken ona nasıl bakacağımızı ve hayata nasıl döndürebileceğimizi günlerce bize ince ince öğretti. Nasıl ne yememiz gerektiğini sık kontrollerinde anlattı. Daha önce annemin ağır bir hasta olduğunu söylemişlerdi; ben de yıkılmıştım. Ama Yaprak Hanım... Sağlıklı yemeye başladığında güzel; bakarsanız hiçbir şey yok. İyileşecek... Demişti ve öyle de oldu. Sevgili doktorumuz bu süre zarfında da hep bize telefonla ilgilendi. Ne zaman yazsam hemen dönerdi bize. Onun için daha da çok yazabilirim. Yani gerçekten işini disiplinli, ciddi ve severek yapan doktorumuzdur. Onun adını doktorluğunu unutmamız mümkün değil. Var olsun hep Yaprak doktorumuz.

Uzm. Dr. Yaprak Alper

Güzel yorumunuz ve içten duygularınız için çok teşekkür ederim. Anneniz pek sevgili hastam olarak, siz ve aileniz de hem nezaketiniz hem de annenize olan ilgi ve şefkatinizle hep hafızamda olacaksınız. Size ve ailenize sağlıklı, güzel günler diliyorum...

• N

n...

Dr. Yaprak Alper’i yüzümdeki nörolojik bir sorundan dolayı ziyaret ettim. Daha önce aynı şikayetimden dolayı farklı nöroloji uzmanlarını ziyaret etmiş ve sağlık sorunumu paylaşmıştım. Ancak yüzümdeki istemsiz hareketlerin nedeni maalesef tam olarak teşhis edilememişti. Yaprak Hanım, çekilen MR görüntülerinin birinde beyne giden bir damarın yüzümdeki bir sinire bası yapmasından kuşkulandı ve daha ayrıntılı görüntüler talep etti. Bu süreç sonucunda Doktor Hanım'ın teşhisi doğru olduğu anlaşıldı ve hemen sonrasında beyin cerrahı hocalarla temasa geçtim. Bir süre sonra da ameliyat olarak sıkıntımdan tamamen kurtuldum. Dr. Alper’in teşhisi sayesinde belirsizliğin ortadan kalkması, tedavimin sağlıklı bir şekilde uygulanmasını sağlamış oldu.

Uzm. Dr. Yaprak Alper

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Çok geçmiş olsun. Sağlıklı günler dilerim.

• I

i...

Sayın Uzm. Dr. Yaprak Alper ile hastanede görevi sırasında tanıştık. Babamın myasthenia gravis hastalığının teşhisinde ve tedavisinde gösterdiği yoğun çaba örnek gösterilecek düzeydedir. Özellikle nöroloji konusundaki bilgi ve tecrübesi, hasta ve yakınlarıyla kurduğu ilişkiler alanına uygun, rahatlatıcı ve örnek gösterilecek düzeydedir. Babamın teşhisinin kesinleşmesi sonucunda rahatsızlığının göstereceği ani komplikasyonları göz önüne alarak Üniversite Hastanesi nöroloji yoğun bakım servisine gönderilmesi için yoğun çaba sarf etmiş ve tedavisine orada devam edilmiştir. Daha sonra annemin demans, Alzheimer ve Parkinson hastalıklarında da aynı babamda olduğu ilgi ve alakası devam etmiştir. Annemin en güvendiği doktoru olmuştur. Günün her saatinde telefonu açıktı ve çekinmeden arayabildiğimiz nadir doktorlardandır.

Uzm. Dr. Yaprak Alper

Kıymetli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Anne ve babanız benim de unutamayacağım hastalarımdandır. Sizlere sağlıklı günler dilerim.

• G

g...

Ben 84 yaşında bir kadınım. Hastalığım 2,5 yıl önce bir anda sara krizleri ve bilinç kaybı ile başladı; bir hafta kadar ben yoktum. Bu süreyi sonradan da hatırlamadım. Denek olduğum bir ilacın sebebiyle beynimde pıhtı atmış. Bu süreçte hatırladığım tek şey, hep yanımda duran bir silüet oldu. Sonra öğrendim ki Dr. Yaprak Hanım beni hiç bırakmamış. Kendisini koruyucu meleğim olarak gördüm; sonradan da beni hiç bırakmadı. Aylarca bilgi, tecrübe ve ilgisi ile beni iyileştirdi. Kendisini tavsiye ederim.

Uzm. Dr. Yaprak Alper

Kıymetli ve çok samimi yorumunuza çok teşekkür ederim. Sağlıklı, bol renkli, bol tablolu yıllar sizinle olsun...

• O

o...

Yaprak Hanım'la sebebi tespit edilemeyen, giderek şiddetlenen ve hiçbir tedaviye yanıt vermeyen bir baş ağrısı şikayetim nedeniyle o sırada çalıştığı özel bir hastanenin acil servisine 2. ya da 3. kez gittiğimde karşılaşmıştım. Ağrının çok şiddetlenmesi üzerine hastaneye yatışımı gerçekleştirdi. Literatürdeki hiçbir belirtiyi göstermediğim halde onun yoğun ilgisi ve dikkati sayesinde ensefalit olduğum anlaşıldı ve 3 hafta boyunca yatarak tedavim sırasında da sanki bir aile üyesiymişim gibi yakından ilgilendi. Hem hastalığımın bir an önce teşhisinin konulmasında hem de tedavi sırasındaki ilgi ve desteğini unutamam. Uzmanlığı yanında dikkatli ve özverili çalışması nedeniyle tavsiye ettiğim tüm yakınlarımın da teşhis ve tedavisinde benzer sonuçlar alındı. Umarım olmaz, ama nöroloji ile ilgili benim veya yakınlarımın bir rahatsızlığı olduğunda Yaprak Hanım dışında bir doktora gitmek aklımın ucundan bile geçmez. Herkese de tereddütsüz tavsiye ederim.

Uzm. Dr. Yaprak Alper

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Katettiğimiz yolda hasta ve yakınının da uyumlu ve sabırlı olması çok önemlidir ki siz ve eşiniz bu konuda çok duyarlıydınız. Sevgiler...

m...

Benim ellerimde ve ayaklarımda bir uyuşma başlamıştı. Acilden beni yoğun bakıma aldılar; Guillain-Barré sendromu, yani GBS geçirmiştim. Yaprak Hoca benimle ilgilenmişti; o vesileyle tanıştım. Kendisi çok ilgilendi; tedavi sürecince çok yardımcı oldu. Hâlâ da görüşürüm; giderim; hastasıyla ilgilenen, iyi dinleyen bir hocadır. Yani şöyle söyleyeyim: Hastasının ne rahatsızlığını anlamak için çok iyi dinleyip karşılık veren bir hocadır. Arkadaşlarıma da tavsiye ederim ki iki arkadaşım da gitmiştir. Yani çok iyi düzgün hastasını iyi dinleyen bir hocadır.

Uzm. Dr. Yaprak Alper

Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim, sağlıkla...

• R

r...

Ben tüm vücut titremesi ve denge bozukluğu ile kaotik göz hareketleri şikayetiyle başvurdum. Teşhisin konulması ve doğru tedavimin uygulanması Yaprak Hanımla gerçekleşmiştir. 30 yaşındayım. Yaprak Hanımla tanıştığımda yürüyemiyordum; şu anda 5 aylık tedaviden sonra hayatım normale döndü.

Uzm. Dr. Yaprak Alper

Teşekkür ederim kıymetli yorumunuz için..iyileşmeniz bizim için en büyük hediye...evlatlarınızla sağlıklı, uzun yıllar sizin olsun.

• Ü

ü...

Kafa içerisinde yüksek basınçtan kaynaklı nörolojik rahatsızlık olması sebebiyle Yaprak Hanım’la tesadüfen tanıştık, ama iyi ki tanışmışız. Daha ilk andan itibaren doğru yaklaşımıyla hızlıca süreci kontrol altına aldı ve ilaç tedavimizi çok güzel bir şekilde yönetti. Hem mesleki anlamda çok başarılı hem de insan olarak son derece cana yakın, ilgili ve güven veren biri. Süreç boyunca her zaman yanımızda olduğunu hissettirdi. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim. Çevremde de tüm tanıdıklarıma kendisini tavsiye ediyorum.

Uzm. Dr. Yaprak Alper

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için..Sağlıklı günler diliyorum.

s...

Yaprak Hanıma tanıdık tavsiyesiyle ulaştım.
    Migren tedavisi için başvurdum. Çok detaylı muayene edildim ve bütün her şey detaylı bir şekilde anlatıldı. Sorularım çok net bir şekilde cevaplandı.
    Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Uzm. Dr. Yaprak Alper

Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim; sağlıklı, ağrısız günler diliyorum...