Çocuk, ergen ve yetişkinlerle çalışarak konuşma, dil, ses ve yutma bozukluklarının değerlendirme ve terapilerin yürütüyorum. Bireyselleştirilmiş yaklaşımlarla danışanların iletişim becerlerin geliştirmeyi hedefliyorum.
Artikülasyon -fonolojik bozukluk, akıcılık bozukluğu, hızlı bozuk konuşma, kekemelik, aprakside konuşma terapisi, afazili bireylerde dil ve konuşma terapisi, ses bozukluğu, gecikmiş konuşma terapisi, gelişimsel dil geriliği, otizme bağlı konuşma bozukluğu terapisi, yutma bozukluğu, down sendromu ve dil konuşma terapisi, floortime, online ve yüz yüze görüşmeler sağlamaktayım.
SERTİFİKALAR:
2021 DIR FLOORTIME (101) Başlangıç Düzey (Uzm. DKT. Nevzat Egemen Nakışçı)
2023 DIR FLOORTİME (201) (Uzm. DKT. Mehbube Tuncer)
2025 Çocukluk Çağı Konuşma Aprakssnde K-SLP: Kaufman Dl-Konuşma Protokolü 2025 Gelşmsel Dl ve Konuşma Bozukluğu: Değerlendrme ve Terap
2025 Okul Çağı Çocuklarında Kekemelk Değerlendrmes ve Teraps (Prof. Dr. Kurt Eggers)
2025 Hızlı ve Bozuk Konuşma: Değerlendrme ve Terap (Prof. Dr. Kurt Eggers)
2025 Okul Önces Kekeleyen Çocuklarda Mzaç ve Ale Çalışması (Prof. Dr. Kurt Eggers)
2025 Kekemelk Terapsnde BDT (Prof. Dr. Kurt Eggers)
- Çocukluk Çağı Apraksisi
Yutma Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
a....i
6 yaşında oğlum dil konuşma terapisi için desteğe ihtiyacı vardı ben ilk 6 ay başka bir kurumda eğitim aldırdım oradan memnun kalmadığım için kurum değiştirmek zorunda kaldım ve Yaren hanımla tesadüfen karşılaştık ve iyi ki karşılaştık dedim o kadar güzel eğitim veriyor ki çocukları kendine sevdiriyor veli ile iletişimi harika çok üzerine düşüyor derslerin elinden gelenin fazlasını yaptığına şahit oldum 6 ay eğitim alabildik çok verimli oldu diğer kurumdan eksik kalan ları da çok güzel telafi etti
I
i.....
4 yaşındaki kızım bazı sesleri çıkaramıyordu, bu nedenle Yaren hanıma başvurduk. Kendisinden çok memnun kaldık. Her seansın sonunda bizi detaylı bir şekilde bilgilendirdi ve yönlendirdi. Kesinlikle tavsiye ederim.
• başka bir yer • Diğer •
Yaren hoca ile seannslarımız çok verimli geçti. Kendisi oldukça anlayışlı ve sabırlıydı. Kekemelik problemim için kendimi daha rahat hissetmemi sağladı.
es....
Yaren hocamızla yolumuz oğlum çok küçükken kesişti. Oğlum o zamanlar, anne baba harici konuşamıyordu parmakla işaret ederek istediklerini belirtiyordu. Yaren hocamızın güler yüzü, sabrı ve doğru eğitimi sayesinde oğlum cümle kurmaya kendini ifade etmeye başladı. Bu değerli hocamızı herkese tavsiye ederim.
gi...
Kızım bazı sesleri çıkaramadığı için Yaren Hanım ile 2 yıl boyunca terapi aldık.
Cok faydasını gördük, geliştik ve sosyal hayatına da olumlu etkisi oldu bu durumun.
Kızım hala öğretmenlerini sayarken Yaren Hanımı asla unutmuyor çok seviyor kendisini.
Iyi ki tanımışız böylesine tatlı ve güler yüzlü öğretmenimizi.• başka bir yer • Diğer •
h....g
Yaren hanımla kızımın artikülasyon sorunu nedeni ile yollarımız kesişti. Kendisi ilk seanstan son seansa kadar yapıcı olumlu tüm sürece hakim şekilde hem kızımı hem bizi doğru yönlendirmeleri tavsiyeleri ve telkinleri sayesinde güzel bir süreç geçirdik. Yaren hanımın süreçteki pozitifliği kızıma karşı davranışları sayesinde kızım gayet olumlu ve pozitif şekilde seanslara katıldı ve bu sayede olumlu sonuçlar almış bulunduk. Kendisinin özverisi işini severek yapması sürekli pozitif oluşu ve sürecin takibini hiç bırakmaması sayesinde aldığımız sonuçtan gayet memnunuz.
L
li...
Yaren hanım ile yaklaşık 2 ay kadar terapi alma imkanımız oldu sadece keşke daha fazla olabilseydi çocuklara yaklaşımı sevecenliği ilgisi güler yüzü şefkati ile eğitimi ile kızımın kalbini kazanan ilk öğretmeni. Kızım 5 yaşında olmasına rağmen bazı harfler de sorun yaşıyorduk ama kısa sürede ilerleme kaydettik. Seans sırasında çektiği videolar ve seans sonrası bizi bilgilendirmesi ile nasıl bir yol izleyeceğimiz hakkında bizi bilgilendirmesi çok iyiydi.
ay...
Yaren Hocayla tanıştığımız da oğlum 6 yaşındaydı Çoğu sesi çıkarmıyordu Dört beş kelimelik cümleler kuramazdı Şimdi oğlum 8 yaşında tüm sesleri çıkarıyor uzun cümleler kuruyor yaşıtları gibi olduysa bunda Yaren Hocanın güler yüzlü sabrı ve vermiş olduğu doğru eğitimle oldu
Z
ze...a
Yaren hanımla tanıştığımız için çok şanslıyız. 5 yaşında yarık dudak damak hastası oğlum harfleri tam çıkartamıyordu Yaren hanım sayesinde oğlum şuan mükemmel konuşuyor ayrıca çocuklarla iletişimi çok güzel ve çok ilgili bir terapist :))
• başka bir yer • Diğer •
Aile hekimimizin tavsiyesiyle gittgimiz Yaren hanimin seanslaeina girdik.Konusma geriligi ve bazi harfleri cikaramama sorunu astik. Artik bulbul gibi konusan bir evladimiz var.Guker yuzlu ,anlayisli,destekleyici bir egitimci.Kendisinden cok memnun kaldik.
• başka bir yer • Diğer •
Yaren Aslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yaren Aslan, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Yaren Aslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi.
Yaren Aslan adresi nerede?Yaren Aslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat Caddesi No:201 İkar Plaza Daire:5 Kat:2 Çiftehavuzlar Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yaren Aslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Yaren Aslan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Yaren Aslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yaren Aslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Yaren Aslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yaren Aslan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yaren Aslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Yaren Aslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yaren Aslan hangi sigortaları kabul ediyor?Yaren Aslan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.