Merhaba ben Ergoteraspit Yaren GÜZELLİ. Çocukların duygusal süreçlerini, motor becerilerini ve günlük yaşama katılımlarını geliştirmeyi hedefleyen pediatrik odaklı bir ergoterapistim. Aynı zamanda Samsun Ergoterapi Kliniği'nin kurucusuyum.
Üniversiteden Onur Öğrencisi olarak tamamladım. Eğitimimin ardından hem akademik hem de klinik bilgi birimimi güçlendirmek için farklı kurumlarda yoğun saha deneyimleri edindim. Birçok rehabilitasyon merkezlerinde, devlet hastanelerinde ve özel danışmanlık merkezinde yaptığım stajlar sayesinde geniş bir vaka yelpazesi ile çalışma fırsatı buldum.
Mesleki gelişimime önem veriyor, özellikle pediatrik ergoterapi alanında çok sayıda konferans, seminer, kurs ve bilimsel eğitime katılarak bilgilerimi sürekli güncel tutuyorum. Klinik yaklaşımım; bilimsel kanıt temelli, bütüncül ve aile iş birlikçi yöntemler üzerine kuruludur.
Uzmanlık Alanlarım
Dikkat, Planlama, Yürütücü İşlevler
Davranış Düzenleme ve Duyusal Düzenleme
Okul Öncesi ve Okul Çağı Çocuklarında Akademik Hazırlık Becerileri
Gelişimsel Değerlendirme ve Klinik Gözlemi
Her çocuğun gelişimi kendine özgüdür. Bu nedenle terapi süreçlerimi; çocuğun bireysel ihtiyaçlarını, duyusal profilini, günlük yaşam performansını ve aile dinamikleri dikkate alınarak kişiye özel müdahale planı oluşturmaktayım.
Ergoterapi Randevusu
Bilişsel Rehabilitasyon
DIR Floortime
Samsun Ergoterapi Kliniği
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
El Rehabilitasyonu
Pediatrik Rehabilitasyon
Cumhuriyet Mah. 38. Sk. No:2/7, Atakum, Samsun 55200
- Sigortası olan hastalar
n....e
Yaren hocamla bir yıldır çalışıyoruz.Otizmli oğlumun problem davranışlarına karşı seans sonlarında detaylı geri bildirimleri ile bizede yol gösterici oluyor.İnce motor ve oral motor konusunda ilerleme kaydetmenize yardımcı olurken daha önce karşılaşmadığımız materyalleri temin etmemize yardım etti.
• Samsun Ergoterapi Kliniği • Ergoterapi Randevusu •
b...
Yaren Hanım'a psikolog önerisiyle gittik. Kızımız için gitmiştik; kızımın oyun süresi çok kısa ve oyuna dikkati çok azdı. Aynı zamanda her şeyi ağlayarak ifade etmek istiyordu. Konuşmak yerine ağlayıp kendini yere atıp duygularını göstermek istiyordu ve biz de zorlanıyorduk. Sonrasında Yaren Hanım ile tanıştık; kızım tamamıyla değişti. Süreç zordu ama Yaren Hoca ile çok güzel ilerledik. İlk başta sınırları zorladı; ama sonrasında Yaren Hoca sayesinde sınırları öğrendi, sakinleşmeyi öğrendi. Herhangi bir kriz olduğunda kendini yere atma durumunu bıraktı. Oyun süresi uzadı, dikkat süresi uzadı. Birlikte daha güzel oyun vakti geçirmeyi sağladık. İyi ki tanımışız.
Erg. Yaren Güzelli
Güzel geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim Duygu düzenleme, sınırlar ve dikkat süresinde birlikte adım adım ilerledik. Oyun süresinin uzaması ve sakinleşmeyi öğrenmesi bizim için çok kıymetliydi, sürece katkınız için ayrıca teşekkür ederim.
K
k...
Özgüven eksikliği vardı kızımda. Yaren Hanım'ı duymuştuk; gittik, çok güzel sonuçlar aldık. Vücut farkındalığı eksikti; bundan dolayı çok çekimserdi. Sallanma ve atlamadan korkuyordu. Saç bağlatmak istemiyordu. Şimdi salıncakta uçmak istiyorum diyerek çok hızlı sallanıyor. Aynı zamanda ayrılma korkusu vardı. Okula başlamadan önce gittik ve Yaren Hanım sayesinde oryantasyon da dahil bir kere ağlamadan geçirdik. Herkese tavsiye ederim. İlgi ve alaka, çocuklara yaklaşımı çok çok iyi. İyi ki Yaren Hocamı tercih ettik.
Erg. Yaren Güzelli
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim Özgüven ve vücut farkındalığı alanında gösterdiği gelişim hepimizi çok mutlu etti. Okul sürecine güvenle ve ağlamadan başlaması emeklerimizin en güzel karşılığı oldu.
R
r...
Dil ve konuşma terapisi için gelmiştik. Dil ve konuşma terapisi hocası tarafından ergoterapi desteği almamız önerildi ve Yaren Hanım'a yönlendirildik. İyi ki gitmişiz. Kısa süre içinde gözle görülür şekilde çocuğuma özgüven geldi. Davranış, planlı çalışma, sıralı oyun ve birçok şeyde bayağı yol aldık. Yaren Hanım'ın çocuğuma her anlamda desteği oldu. Güzel bir süreçti; kendisini tavsiye ederiz.
Erg. Yaren Güzelli
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim Ergoterapi desteğinin planlı oyun, davranış ve özgüven alanlarında katkı sağlaması bizim için çok anlamlıydı. Sürece olan iş birliğiniz ve güveniniz için teşekkür ederim.
Yaren Güzelli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yaren Güzelli, Ergoterapi. Size Yaren Güzelli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ergoterapi Randevusu, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), Ergoterapi, Pediatrik Rehabilitasyon, El Rehabilitasyonu, Kognitif Rehabilitasyon, Otizme Erken Müdahale, DIR Floortime, Görme Rehabilitasyonu, Bilişsel Rehabilitasyon.
Yaren Güzelli adresi nerede?Yaren Güzelli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah. 38. Sk. No:2/7 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yaren Güzelli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yaren Güzelli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yaren Güzelli isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yaren Güzelli, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yaren Güzelli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yaren Güzelli tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yaren Güzelli hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Yaren Güzelli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yaren Güzelli hangi sigortaları kabul ediyor?Yaren Güzelli tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.