Yetişkin ve ergenlerle, bilişsel davranışçı terapi ekolü çerçevesinde ilerliyorum. Adana, Gazipaşa Bulvarı’nda bulunan İnara Psikoloji’de yüz yüze ve online olarak danışan kabul ediyorum.
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Yale-Brown Obsesyon Kompulsiyon Derecelendirme Ölçeği
Çözüm Odaklı Terapi
C
c.....
Yaren hanımla düzenli olarak 2 aydır sürecimize devam ediyoruz. Bu süre zarfında bana birçok kazanımda bulundu ve durumlarla ilgili yeni bakış açıları keşfettik. Öfke atakları ve kaygı yaşadığım dönemde görüşmeye başladık. Kendime olan inancımın gelişmesine yardımcı oldu. Nazik ve cana yakın biri, her zaman sabırla açıklamalar yapıyor
• Online Danışmanlık • •
Yaren Onay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yaren Onay, Psikoloji. Size Yaren Onay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Louisa Duss, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Kent EGY Testi, Tematik Algı Testi (TAT), Yetişkin Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Aile İçi İletişim Sorunları, Yale-Brown Obsesyon Kompulsiyon Derecelendirme Ölçeği.
Yaren Onay adresi nerede?Yaren Onay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yaren Onay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Yaren Onay uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Yaren Onay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yaren Onay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Yaren Onay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yaren Onay tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yaren Onay hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Yaren Onay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yaren Onay hangi sigortaları kabul ediyor?Yaren Onay tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.