- Hepatit A
- Ateş
- Bulaşıcı Hastalıklar
Remzi Oğuz Arık Mahallesi Şimşek Sokak No:29 Kavaklıdere, Çankaya 06540
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
me...t
ben 2 ay kadar enfeksiyon bölümünde kaldım yaşar hoca tarafından bizzat tedavi altındaydım ben o kadar hastasıyla ilgilenen bir insan daha görmedim bugün hayattaysam allahın izni ve yaşar hocanın gayretiyledir allah ondan razı olsun (memet ümit)
mi...r
Çok harika bir doktor. Üç aydır hastanede yatıyoruz. Annem karaciğer nakli oldu. Alanlarında ve insan ilişkilerinde çok iyi bir doktor. Annemle çok ilgileniyor. Annem çok seviyor. Yatan bütün hastalar ve yakınları bu hocamızı ve yardımcı doçenti Adem beyi çok seviyorlar memnunlar . Rabbim Yaşar hocayı darda koymasın hiç. Her şey için çok teşekkür ediyoruz.
Yaşar Bayındır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yaşar Bayındır, Enfeksiyon Hastalıkları.
Yaşar Bayındır adresi nerede?Yaşar Bayındır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Remzi Oğuz Arık Mahallesi Şimşek Sokak No:29 Kavaklıdere Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yaşar Bayındır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yaşar Bayındır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yaşar Bayındır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yaşar Bayındır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yaşar Bayındır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yaşar Bayındır hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Yaşar Bayındır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
- Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
- Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
- Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
- Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları