Ankara Özel Güven Hastanesi
Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Hakkımızda
Ankara Özel Güven Hastanesi
Remzi Oğuz Arık Mahallesi Şimşek Sokak No:29 Kavaklıdere, Çankaya 06540Sigortalar
- Ace European Sigorta
- Merkez Bankası Mensupları
- Ray Sigorta
- SGK
- Sompo Sigorta
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- Yapı Kredi Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Şeker Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
d ...e
Arzu hocama botoks yaptırmak için gittim. Her seferinde beni çok güleryüzlü karşıladı. Botoksumu çok güzel yaptı. İki hafta sonra kontrole çağırdı. Botoksumu çok beğendim, çok doğal bir görünüm oldu. Harika bir doktor.
ay...a
Kızımın bileğini kırdığı o zorlu gecede, hiçbir tereddüt göstermeden hastaneye gelerek acilen ameliyatını gerçekleştiren, hem hekimliğiyle hem insanlığıyla bize güven verdi.
Gecenin bir vakti hızlıca organize olup titizlikle yaptığı başarılı operasyon sayesinde kızım bugün çok daha iyi. Sabrınız, bilginiz, emeğiniz ve desteğiniz için minnettarız.
İyi ki varsınız.
Ailem adına en içten saygı ve sevgilerimizle...
s....i
Gökhan hocama mastektomi sonrasında çok ciddi 2 operasyon oldum. İlgisi,şevkati ve samimiyeti mükemmeldi. . İyiki kendimi ona emanet ettim. Hiçbir şey korktuğum gibi
olmadı. İşini severek ve özenle yapan bir hekim. Sayılarının artması dileğiyle...
Bebeğimizin 6. ve 12. aylar arasında takibini Taha Bey yaptı. Her muayenesinde son derece ilgili, sevecen ve titiz olduğunu gözlemledik. Tüm sorularımıza ayrıntılı yanıtlar verdi. Bebeğimizde daha önce hiçbir doktorun dikkatimize getirmediği bazı bulguları ilk kez tespit etti ve olası sonuçlara dair bizi aydınlatarak takibini yaptı.
Geniş bir bilgi ve tecrübe birikimine sahip olan doktorumuzun Güven Hastanesi’nden ayrılmış olmasını hastane adına büyük bir kayıp olarak görüyoruz.
Kendisine uzun ömürler diliyor, hastalarıyla birlikte olmaya devam etmesini ümit ediyoruz.
m....
Sevgili Murat Hocam, Mart 2024 yılında babamın 4 damar By-Pass ameliyatını gerçekleştirdi, hem ameliyattaki başarısı ve babamı hayata sapasağlam döndürmesinin yanında, birde muhteşem bir insan, onu tanıdığımız güne hep şükrediyorum. Muhteşem doktor, muhteşem insan. Hastanede o zor süreci sayesinde emin ellerde hissederek geçirdik. 1 yıl sonra herşey yolunda. İyi ki varsınız hocam
a....g
Niyazi bey Mart ayında diz protezi ameliyatımı başarıyla gerçekleştirdi.Sorularıma sıkılmadan ve detaylıca cevap verdi.Mütevazi ve ilgili bir doktor. Kendisinden çok memnun kaldık.
şe....
Hem bilgisi, tecrübesi hem de insanlığıyla harika bir doktor..Babamın kalp yetmezliği problemi vesilesiyle tanıştık..Kendisine şükranlarımızı sunuyoruz..İyi ki böyle doktorlar var.
ha...a
Gökhan Bey Mastektomi sonrası meme rekonstruksiyonumu yaptı. Gerek ameliyat sırasında gerekse sonrasındaki yakın takibi ile sonuç kendi göğsümmüş gibi çok güzel oldu.
se...u
Seyfettin bey'le eşimin tiroid ameliyatı sonrası kanser tanısının ardından tedavi/takip seçeneklerini değerlendirmek üzere görüştük. Kendisine sunduğumuz bütün tetkikleri, ameliyat ve kurul raporlarını çok hızlı bir şekilde anlayıp bize sanki üzerinde uzun süredir çalıştığı bir hastasıymışız gibi çok özenli ve düzgün bir şekilde açıkladı.
Kendisi -naçizane görüşüm- çok zeki, bilgili ancak aynı zamanda çok mütevazı bir insan.
Kendisiyle internette izlediğimiz bir sempozyum videosundan sonra güncel gelişmeleri takip eden bir doktor olduğu için görüşmek istemiştik ve gerçekten öyle de oldu.
25 günlük bebeğimi yüksek ateş sebebiyle acile götürdük, Adnan bey ile karşılaştık. Yüksek ateş ile birşey olma korkusuyla gece 3 te gittiğimiz dr bize "neden hemen geldiniz biraz daha bekleseydiniz"diyor ama birsürü de tahlil istiyor bebekten. Sorularımıza zaten zor cevap veriliyor, umarım kimse karşılaşmak zorunda kalmaz.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Ankara Özel Güven Hastanesi, Çankaya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Ankara Özel Güven Hastanesi, Çankaya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Kardiyolog, Radyolog, Genel Cerrah, Kalp Ve Damar Cerrahı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Gastroenterolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Göz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Dermatolog, Onkolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Nörolog, Çocuk Cerrahı, Patolog, Ürolog, Nükleer Tıp Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Nefrolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Göğüs Cerrahı, Çocuk Psikiyatristi, Çocuk Romatoloğu, Gastroenteroloji Cerrahı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Neonatolog, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Alerji Hastalıkları Doktoru, Psikiyatrist, Biyokimya Uzmanı, Onkoloji Cerrahı, Romatolog, Çocuk Kardiyoloğu, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Metabolik Cerrahi Uzmanı.
Ankara Özel Güven Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Ankara Özel Güven Hastanesi, toplam 461 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Anjiyografi, Anjiyogram, Anjiyoplasti, Anterior Mediastinotomi, Aort Anevrizmalarında Onarım Ve Kaldırma, Aort Kapak Replasmanı.
Ankara Özel Güven Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Ankara Özel Güven Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ankara Özel Güven Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Ankara Özel Güven Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Ankara Özel Güven Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Ankara Özel Güven Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Ankara Özel Güven Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Özel Güven Hastanesi nerede?Ankara Özel Güven Hastanesi adresi Remzi Oğuz Arık Mahallesi Şimşek Sokak No:29 Kavaklıdere Çankaya şeklindedir.
- Ankara bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
- Altındağ bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri