Ankara Özel Güven Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru , Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı , Acil tıp doktoru , Kardiyolog , daha fazla
Çankaya 1 adres
Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Hakkımızda
Ankara Özel Güven Hastanesi
Remzi Oğuz Arık Mahallesi Şimşek Sokak No:29 Kavaklıdere, Çankaya 06540Sigortalar
Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, ... Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Dubai Starr Sigorta, Şeker Sigorta, Inter Partner Assistance, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta, Ray Sigorta, Sompo Sigorta, Anadolu Sigorta, SGK, Ace European Sigorta, Diğer (İade), Ergo Sigorta, Merkez Bankası Mensupları, Halkbank Mensupları, Halk Bankası A.Ş. Mensupları, Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı, Anadolu Anonim Türk Sig. Şti. Memurları Emekli Sand. Vakfı, Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı, T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta Tüm sigortaları gösterUzmanlar
fa...r
E-posta doğrulandı
23 mayıs ta Onur hocam burun ameliyatımı gerçekleştirdi. Güleryüzü ve her ayrıntıyı bizimle detaylı olarak paylaşması beni yıllardır kaçtığım bir ameliyatla yüzleştirdi. Sürecin başından sonuna kadar hep yanımızdaydı ve her sorumuzu yanıtladı. Nitekim ameliyat her ne kadar onun için zor geçse de sonucu gayet başarılıydı. İyi ki yollarımız kesişmiş onunla… sayesinde güzel ve doğal bir burnum oldu (nefes alabilen )
E-posta doğrulandı
Henüz 1 yaşını doldurmamış olan bebeğimizin göz kontrolü için gittik, daha cihazla bakmadan sıkıntısının alerjik olduğunu anladı, muayene sırasında bebeğime olan yaklaşımı o kadar güzel ve içtendi ki hiç ağlatmadan işlemlerini tamamladı. İşinde profesyonel bir hekim. Uyguladığı ilaç tedavisi sonucunda bebeğimin gözündeki kızarıklık 3 4 gün içinde tamamen kayboldu.
bu....
E-posta doğrulandı
Onur hoca harikadır,bitanedir.Hem ben hem çocuğum yıllardır O'na gidiyoruz sadece.Daha siz kapıdan girer girmez neyiniz olduğunu anlıyor ve analizler sonucunda teşhisi doğru da çıkıyor.Kesinlikle gereksiz ilaç vermez,tane tane anlatır herşeyi.Öpücük hastalığı,vertigo,tüm kbb hastalıkları,burun ameliyatı,fistül ameliyatlarımızı O yaptı.İyi ki var,tüm çevremi de O'a yönlendiriyorum.
e....a
E-posta doğrulandı
Merhabalar, babam yaklaşık 2 ay önce çok zor bir kalp ameliyatı geçirdi. Aort damarı degimi ve 1 damara bypas yapıldı. Babam 67 yaşında ve 125 kilo. Çok riskli olan ameliyatı doktor bey çok başarılı şekilde gerçekleştirdi. Hocam ve ekibi çok ilgiliydiler. Süreç boyunca bütün endişelerimiz de yanımızda oldular. Tedavi boyunca burdaki yorumları okumak bize çok iyi gelmişti. O yüzden diğer hastalar icin bende yazmak istedim. Merak etmeyin doğru doktordasiniz.
me...n
E-posta doğrulandı
Fatih Hocam 3,5 aylık oğlumun sünnet işlemini gerçekleştirdi. Bebeğim küçük olduğu için tedirginliğimiz vardı. Ancak operasyon öncesi Dr. Fatih Akbıyık'ın detaylı bilgilendirmesi, güleryüzü, ilgisi bizi çok rahatlattı. Operasyon öncesinde süreci detaylı olarak anlattı. Operasyon günü tam dediği saatte operasyon başladı. Oğlum sünnet olduktan sonra odaya geldiğinde sanki hiçbir işlem yapılmamış gibi huzurluydu. Operasyondan hemen sonra yanımıza geldi sonrasında yapmamız gereken işlemleri tek tek anlattı. Eve döndüğümüzde de süreç Fatih Hocanın anlattığı gibi ilerledi. Oğluma ek bir ilaç bile vermeme gerek kalmadı. Ne anlattı ise tüm süreç öyle ilerledi. Tertemiz bir sünnet oldu ve eve döndükten sonra hiçbir sıkıntı yaşamadık. Kontrol görüşmesine gittiğimizde de yine aynı ilgi ile karşılaştık. Oğlumuzun sünneti tam istediğimiz gibi oldu. Bu süreci hiç yıpranmadan tamamladık.
E-posta doğrulandı
Fatih Hocam 2013 yılında deviasyon ameliyatımı gerçekleştirdi. Ben bu yorumu 2024 yılında, bu ameliyattan tam 11 sene sonra yazıyorum :) Deviasyon ameliyatlarında genellikle bu kadar süreden sonra ameliyat sonrasındaki burun açıklığı, burun formu ve alerji/horlama gibi durumların eski haline dönmesi gözlemleniyor. Başka doktorlara ameliyat olan arkadaşlarımdan da sıklıkla duyduğum geri bildirimler bu şekilde oldu. Kendi deneyimlerimden ise rahatlıkla söyleyebilirim ki ameliyattan sonra yaşam kalitem iyileşti, alerjim ciddi oranda azaldı ve nefes almakla ilgili hala hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Çevremde bu ameliyatı düşünen herkese Fatih Hoca’yı önermeye devam ediyorum ve edeceğim. Ameliyat sonrasında 1 hafta içinde iyileşmiş olmak, hayatıma eskisinden daha iyi devam edebilmek diğer deneyimleri dinlediğim zaman oldukça nadir yaşanan bir durum gibi geliyor. Hızlı iyileşme, kalıcı çözüm ve yükselen bir yaşam kalitesiyle hayatınıza devam etmek istiyorsanız Fatih Hoca’yı şiddetle öneririm!
E-posta doğrulandı
Çok çok iyi bir hekim ve her şeyden önce empati kurabilen iyi bir insan. Yıllar önce oğluma lyme teşhisi koymuştu. 10 yıl sonra aynı konu ile ilgili kafama takılan bir şey için aradığımda anında dönüş yapıp detaylarıyla beni aydınlatması ve rahatlatması benim için paha biçilemezdi.
c....y
E-posta doğrulandı
Annemin 3 ana damarı tıkalıydı ve damar yapısı çok inceydi. Doktorumuz bize ameliyat olamayacağını söyledi. Bırakın yaşadığı kadar yaşasın dedi. Dünyamız başımıza döndü. Bindik araya samsun istanbul ankara doktor aramaya başladık. Murat hocam çok şükür günler sonra içimize su serpti çok güven verdi. Annemi hemen getirtip yatırdık. Gün gün ameliyat oldu ve 3 gin içinde çıkardık annemi. Şükürler olsun ki Murat hocamızla yollarımız kesişmiş. Ne anlatsam az. Çok araştrdk aramadığımız sormadığımız yer kalmadı. Murat hocam o kadar işinin ehli ki. Genelde yüzde doksan kalbin durdurularak yapılan ameliyatı kalbi durdurmadan yaptı. Anlatırken bile kalbim sıkışıyor. Canım annem önce Allah sonra Murat hocam bizlere bağışladı. Murat hocama Allah uzun ömürler nasip etsin.
se...u
E-posta doğrulandı
2017 yılında Fatih Hoca tarafından burnumda polipler olması sebebiyle ameliyat edildim. Üzerinden 7 yıl geçmesine rağmen her hangi bir problem yaşamadım. İnsanların burnun tekrar tıkanır demelerine rağmen hala ilk ameliyat olduğum zaman gibi nefes alabiliyorum. Ellerinize sağlık hocam.
ca...a
E-posta doğrulandı
Hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren Ömer hocama muayene oldum. 31 haftalık gebelik sürecimizi birlikte devam ettik. Kendisi çok sakin, çok bilgili, çok şefkatli, karşılaştığı farklı durumları bilgisiyle sakince çözüyor. Telefon numarasını veriyor acil durumlarda rahatça ulaşabiliyorsunuz.
Ankara Özel Güven Hastanesi, Çankaya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Ankara Özel Güven Hastanesi, Çankaya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Kardiyolog, Radyolog, Genel Cerrah, Kalp Ve Damar Cerrahı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Gastroenterolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Göz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Dermatolog, Onkolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Nörolog, Çocuk Cerrahı, Patolog, Ürolog, Nükleer Tıp Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Nefrolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Göğüs Cerrahı, Çocuk Psikiyatristi, Çocuk Romatoloğu, Gastroenteroloji Cerrahı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Neonatolog, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Alerji Hastalıkları Doktoru, Psikiyatrist, Biyokimya Uzmanı, Onkoloji Cerrahı, Romatolog, Çocuk Kardiyoloğu, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Metabolik Cerrahi Uzmanı.
Ankara Özel Güven Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Ankara Özel Güven Hastanesi, toplam 540 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Anjiyografi, Anjiyogram, Anjiyoplasti, Anterior Mediastinotomi, Aort Anevrizmalarında Onarım Ve Kaldırma, Aort Kapak Replasmanı.
Ankara Özel Güven Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Ankara Özel Güven Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ankara Özel Güven Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Ankara Özel Güven Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Ankara Özel Güven Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Ankara Özel Güven Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Ankara Özel Güven Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Özel Güven Hastanesi nerede?Ankara Özel Güven Hastanesi adresi Remzi Oğuz Arık Mahallesi Şimşek Sokak No:29 Kavaklıdere Çankaya şeklindedir.
Çankaya bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Çankaya bölgesindeki Acil Tıp Doktoru klinikleri
Çankaya bölgesindeki Psikiyatrist klinikleri
Çankaya bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
Çankaya bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
Daha fazla (15)Ankara bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Altındağ bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Keçiören bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri