Dr. Yasemin Çekmez muayenehanesinde hizmet vermektedir. Ankara üniversitesi Tıp Fakültesi 2005 mezunudur.İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tıp Fakültesi 2011 yılında uzmanlık eğitimini tamamlamıştır.
Tıbbi İlgi Alanları
Yardımcı Üreme Teknikleri ve Tüp Bebek , Genital estetik , idrar kaçırma medikal ve cerrahi tedavisi , genital lazer ve radyofrekans uygulamaları, histeroskopi , laparoskopi , gebelik takibi, normal doğum – sezeryan , sezeryan sonrası normal doğum
Hakkımda
Tıbbi İlgi Alanları
- Gebelik
- Riskli Gebelik
- Doğum
- Polikistik Over Sendromu
- Kısırlık
Şerifali Mahallesi, Çetin Caddesi, Kızkalesi Sokak, Elite Plaza, A Blok, No:1, Ümraniye, İstanbul 34775
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Doç. Dr. Yasemin Çekmez adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Yasemin Çekmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yasemin Çekmez, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Yasemin Çekmez adresi nerede?Yasemin Çekmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şerifali Mahallesi, Çetin Caddesi, Kızkalesi Sokak, Elite Plaza, A Blok, No:1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yasemin Çekmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yasemin Çekmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yasemin Çekmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yasemin Çekmez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yasemin Çekmez ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları