0850 333 0388 Ücret öğren

Uzm.Dr. Yasemin Karakaptan 1986 yılında Ankara’da doğmuştur, 2011 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur.  2017 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalında Nöroloji ihtisasını tamamlamıştır.

Halen Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültes’inde Sinirbilimler doktorasına devam etmekte ve nörootoloji, nörooftalmoloji alanlarıyla ilgili çalışmalar yapmaktadır.

2018-2019 yılları arasında Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’nde , 2019-2021 yılları arasında Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve 2021-2025 yılları arasında Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Nöroloji uzmanı olarak görev yapmıştır. Bu süre zarfında genel poliklinik ve yatan servis hastalarının yanı sıra Baş ağrısı, baş dönmesi, inme , ağrıda girişimsel tedaviler ve botoks gibi özel dal polikliniklerinde çalışmalarına yön vermiştir. Eylül 2025 itibariyle İzmir’de kendi özel muayenehanesinde mesleki çalışmalarına devam etmektedir.

Nöroloji Randevusu

Baş Ağrısı Tedavisi

Baş Dönmesi Değerlendirmesi

Botulinum Toksini Enjeksiyonu

Nöralterapi

TMS - TMU (Transkraniyal Manyetik Uyarım)

Yasemin Karakaptan
Yasemin Karakaptan Muayenehanesi

Alsancak, Talatpaşa Bulvarı , no:11, kat:7, Daire:14, kat: 7 daire: 14, Konak, İzmir 35220

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Banka Havalesi

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik
  • R

Aylardır doktor doktor gezdikten sonra iyi ki Yasemin Hocamla tanışmışım. Uzun süredir vertigo nedeniyle baş dönmeleri yaşıyordum ve hayatım çok zorlaşmıştı. Uyguladığı tedaviler sayesinde şu an çok daha rahatım. Boyun ağrılarım için uyguladığı nöral terapi de bana çok iyi geldi. Samimi, güler yüzlü ve hastalarıyla yakından ilgilenen bir doktor. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Yasemin Karakaptan Muayenehanesi Baş Dönmesi Değerlendirmesi  •

Fibromiyalji için gittim Yasemin hocama. Yaptığı tedavilerden çok fayda gördüm. Tüm ağrılarım geçti. Ayrıca kendisi çok tatlı, sıcakkanlı bir insan. Onunla tanıştığıma çok memnun oldum.

• Yasemin Karakaptan Muayenehanesi Girişimsel Ağrı Tedavisi  •

• Ö

Migrenden dolayı kullanmadığım ilaç kalmamıştı Yasemin hanıma gideseye kadar migren botoksu yaptıktan sonra ağrılarımda çok ciddi azalma oldu. Yasemin hanımın hem güleryüzü hem ilgisi harikaydı

• Yasemin Karakaptan Muayenehanesi Baş Ağrısı Tedavisi  •

• B

Babamın demans sürecinde çok zorlandığımız bir dönemdi. Yasemin hocam hem çok sabırlı hem de çok açıklayıcıydı. Bizi süreç hakkında detaylı bilgilendirdi ve nasıl ilerlememiz gerektiğini anlattı. Yaklaşımı hem profesyonel hem de çok insaniydi, bu bizim için önemliydi.

• Yasemin Karakaptan Muayenehanesi Randevu  •

• U

Yıllardır yaygın vücut ağrılarım vardı ve farklı açıklamalar yapılmıştı. Yasemin hocam ilk kez tüm şikayetlerimi birlikte değerlendirerek detaylı bir şekilde ele aldı. Fibromiyalji tanısı kondu. Nöralterapi ve destek tedaviler sonrası ağrılarımda azalma oldu. Uykum düzeldi, enerjim arttı ve günlük yaşamda daha rahat hareket edebiliyorum.

• Yasemin Karakaptan Muayenehanesi Nöroloji Randevusu  •

• O

Yasemin hocam gerçekten çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor. Daha önce vertigom için KBB, nöroloji farklı yerlere gitmeme rağmen ilk kez bu kadar ayrıntılı bir muayene oldum. Daha önce çok defa bir şeyin yok denilmişti ama kameralı gözlükle bakılınca kristal kayması bulundu. 2 kez manevra yapıldı. Şimdi sallantım ve iç bulantım geçti.

• Yasemin Karakaptan Muayenehanesi Nöroloji Randevusu  •

• U

Uzun süredir kulak çınlaması şikayetim vardı. Yasemin hocam süreci detaylı anlattı ve yaklaşımı çok rahatlattı. TMS tedavisi yapıldı. Öncesinde beyin haritalaması da çekildi. Çınlama tamamen geçmedi ama şiddetinde belirgin azalma oldu. Uykuya dalmam kolaylaştı ve özellikle gece sessizlikte yaşadığım rahatsızlık azaldığı için hayat kalitem olumlu etkilendi.

• Yasemin Karakaptan Muayenehanesi TMS - TMU (Transkraniyal Manyetik Uyarım)  •

Yasemin Hocam'a çok uzun zamandır yaşadığım sırt ve boyun ağrılarım için başvurdum. Çok güleryüzlü bir doktor. Çok ilgilendi benimle. Fibromiyalji teşhisi koydu. Birçok iğne yaptı bana ağrılarım çok rahatladı. Yediklerimden tutun uykuma kadar herşeyi düzenledi. Artık bu ağrılardan tamamen kurtulma konusunda çok umutluyum.

• Yasemin Karakaptan Muayenehanesi Nöralterapi  •

Uzun süredir devam eden kulak çınlaması ve uğultu şikayetlerim nedeniyle oldukça zor bir dönem geçiriyordum. Günlük yaşamımı, uykumu ve konsantrasyonumu olumsuz etkileyen bu durumdan bir türlü kurtulamıyordum. Doktorumun uyguladığı tedavi süreci, özellikle de nöral terapi, benim için gerçekten dönüm noktası oldu.İlk seanslardan itibaren çınlama şiddetinde belirgin bir azalma fark ettim. Seanslar ilerledikçe hem uğultu azaldı hem de genel olarak baş ve boyun bölgemde büyük bir rahatlama hissettim. Doktorum sürecin her aşamasında son derece ilgili, sabırlı ve açıklayıcıydı, bana güven verdi ve tedaviye inanarak devam etmemi sağladı.

Güler yüzü, ilgisi ve profesyonelliği sayesinde şikayetlerimden büyük ölçüde kurtuldum. Hem uyguladığı tedaviden hem de yaklaşımından çok memnun kaldım. Kulak çınlaması yaşayan herkese bu tedavi yöntemini ve değerli doktorumu gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Yasemin Karakaptan Muayenehanesi Nöralterapi  •

• Yasemin Hocama kulak çınlaması için gittim. Beni ayrıntılı muayene etti. Yıllardır kulağım çok çınlıyordu. Bana TMS yaptı. Şu an kulağım artık daha az çınlıyor. Tedaviden ümitliyim.

• Yasemin Karakaptan Muayenehanesi TMS - TMU (Transkraniyal Manyetik Uyarım)  •