Prof. Dr. Yasemin Kemal ; Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezunudur.Uzmanlık sınavı ile Ankara Başkent Üniversitesinde İç Hastalıkları (Dahiliye) eğitimi almış olup Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinde Tıbbi Onkoloji Bilim Dalında eğitim alarak Tıbbi Onkolog olmuştur.

Mimar Sinan Mahallesi Alparslan Bulvarı No:17, Atakum 55200

Mimar Sinan Mahallesi Alparslan Bulvarı No:17, Atakum 55200

Tıbbi Onkoloji Randevusu

Röportaj

Babamın göğsünde ağrı vardı. PET çektirdik, akciğerinde kitle tespit edildi. Hocamıza bu sebepten dolayı başvurduk. Parça alındı. Babam kemoterapi aldı. Tekrar PET çekildi, akıllı ilaca geçtik. İlaç bitti, yine PET istedi. Şu anda Yasemin Hanım'ın kontrolü altında kemoterapi tekrar başladık. Babam gayet iyi. Yasemin Hanım'dan memnunuz. Tedavi dışında merak ettiğimiz her şeyi sorabiliyoruz. Hocaya ulaşamasak bile asistanlarıyla da görüşebiliyoruz. Her sorunumuzu gideriyorlar.

•  •

Annem mesane kanseri nedeniyle tavsiye üzerine başvurduk. Sürecimiz çok iyi geçiyor. Yasemin Hanım, güler yüzüyle hastasını rahatlatıp ve motive ediyor. Düzgün tedaviler uyguluyor. Açıklamaları çok iyi. Hastasının moralini yüksek tutuyor ve ilgileniyor. Memnunuz kendisinden.

• Ş

Annem meme kanseri olduğu için başvurduk. Radyoterapi ve kemoterapi aldı. Sürecimiz çok güzel geçti. Annem şu anda gayet iyi. Her aradığımızda hocamıza ulaşabiliyoruz. Doktor Hanım'dan çok memnunuz. Dört dörtlük bir doktor. Tam not veriyorum, iyi ki kendisini tercih etmişiz.

• H

Eşim 4. evre akciğer kanseriydi. Tokatta birkaç yere götürdük. Durumu ağırdı, 8 ay ancak yaşar dediler. Kardeşim araştırıp Yasemin Hanım'ı buldu. Sonuçlarımızı yurtdışına gönderdi. Amerika ilaç önerdi, ilacı kullanmaya başladık. 5 - 6 ay sonra PET çekildi. PET'i temiz çıktı, bu mucize bir şey. Bunu nasıl başardılar biz anlayamadık. Hayatımızda gördüğümüz en profesyonel doktor. Bize nokta atışı yaptı. İlgili ve alakalı bir hekim. Eşimizin hayatını kurtardı. Çok memnunuz kendisinden.

• N

Kanser hastası olduğum için başvurdum. Araştırıp iyi bir doktor olduğu için gittim. Radyoterapi ve kemoterapi aldım. Ameliyat oldum, göğsümdeki kitle ve çevresi temizlendi. Şu an çok iyiyim. Kontrollerime gidip geliyorum. Eski halime döndüm sayılır. Yasemin Hanım çok iyi bir doktor. Hastalarına yaklaşımı iyi ve güler yüzlü. Çevremdeki herkese öneriyorum. Arkadaşım da kendisine gitti. İyi bir insan, çok memnunum kendisinden.

• V

Yasemin hocayla w sene önce eşime kolon ca teşhisi konulması ile tanıstık .İlgi alakası ve hastalıkla ilğili ayrıntılı bilgi vermesi titizlikle hastalık sürecini takip etmesi ve güleryüzü bizi ziyadesi ile memnun etmektedir.Tedavi sürecimizde en ufak detayı kaçırmamasi bizi çok mutlu ediyor.

• VM Medical Park Samsun Hastanesi Kemoterapi  •

• C

Eşime kanseri tanısı konduktan sonra yasemin hanimi araştırmamız sonucu tanıştık tedavi sürecimiz de bizimle çok ilgilendi ve hala çok ilgileniyorlar yasemin hanımdan çok memnunuz kendisine çok minettarız

• başka bir yer Diğer  •

Akciger sivısinin kötü olmasi aebebi ile cevremdeki insanlarin tavsiyesi ile Yasemin hoca ile tanistim Once kemoterapi sonra akilli ilac ile sivı kurudu Sadece akciger kalinlasmasi az kaldi tedavim devam ediyor Yaklaşık 16 aydır tedavi görüyorum. Yasemin hocamın tedavi süreci ve insan ilişkilerindeki yaklaşımından son derece memnunum. Randevu gününe severek geliyorum. Ve onu görmekten mutluluk duyuyorum.

• VM Medical Park Samsun Hastanesi Tıbbi Onkoloji Randevusu  •

İki yıl önce anneme kanser teşhisi konulması ile Yasemin hocayla yollarımız kesişti. İyi ki kesişmiş.. Hastalığın gidişatında erken müdahalelerle annemin sağlığında büyük bir etkiye sahip kendisi. Annemin yaşının ileri olması sebebiyle (72) uyguladığı planlı kemoterapi sayesinde annem hiç sorunsuz, hayat kalitesi aksamadan bu süreci geçirdi. Elinden gelenin fazlasını yapan, hiçbir şekilde olumsuz düşünmeyen ve o gülen yüzüyle bu hastalıkta size daima bir çıkış yoluyla gelen mükemmel bir insan.. Gözünüz kapalı kendinizi emanet edebilirsiniz. Sağlıkla kalın.

• VM Medical Park Samsun Hastanesi Kanser Tedavisi Sonrası Takip  •

Sekiz ay önce meme kanseri tanısı aldım. Tabiki zor bir sürece doğru sürüklendiğimi biliyordum ,korkularım ,endişelerim vardı. Taki Prof. Dr. Yasemin hanımla karşılaşana kadar, güler yüzü, samimiyeti bana inanılmaz güven verdi. Tüm tedavi sürecimin nasıl olacağını her şeyi anlattı bana ,yeni hayatıma onunla ilk adımı attım diyebilirim . Gözyaşlarım onunla dindi ,iyiki var kendisi . Artık randevum bir an önce gelsin diye bekliyorum. Kendisine birşey sormak istediğinizde çok çabuk ulaşabiliyorsunuz, hemen dönüş sağlanıyor.Randevuda beklemiyorsunuz hemen ilgileniliyor sizinle. Samsun böyle bir doktora sahip olduğu için çok şanslı ,doktoruma çok güveniyorum. Daha uzun yıllar birlikteyiz inşallah ayrıca ekibi mükemmel hepsi güler yüzlü

• VM Medical Park Samsun Hastanesi Tıbbi Onkoloji Randevusu  •