Dgk(Dışkıda Gizli Kan) Testi
Eksternal Radyoterapi
Endoskopik Sleeve Gastroplasti (ESG)
Tümünü gösterÖzgeçmiş
Hakkımda
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezunu olan Yasemin Kemal, uzmanlık sınavı ile Ankara Başkent Üniversitesinde İç Hastalıkları (Dahiliye) eğitimi alm...
Okullar / Eğitimler
Ameliyatsız Kanser Tedavisi
Dgk(Dışkıda Gizli Kan) Testi
Eksternal Radyoterapi
VM Medical Park Samsun Hastanesi
Endoskopik Sleeve Gastroplasti (ESG)
Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu
Sistemik Kanser Tedavisi
Stereotaktik Radyocerrahi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
VM Medical Park Samsun Hastanesi
Yoğunluk Ayarlı Radyoterapi (Yart)
g....ç
Ben yaklaşık bir yıla yakındır kendisinin hastasıyım. Kendisinin gerçekten güleryüzlülüğü ve ilgisiyle çok beğendiğimiz bir hocamız olduğunu söyleyebilirim. Akciğer küçük hücreli ca rahatsızlığın üzerine kendisine tedavi oluyorum, zaten ben önceden de kendisinin ilk hastasıydım, bilmeden kendisine gitmiştim, sonrasında çalışma hastası olmaya uygun olduğum için o şekilde devam ettik, temmuza kadar da çalışma hastası oldum, sonrasında bir şeyler tekrar görülünce ışın tedavisi ve kemoterapi süreçlerimiz başladı. Benim yakın çevremde çok fazla doktorlar var, ailemde de bu statü de bir çok doktor olmasına rağmen bana göre bir çok profesöre ve bir çok doktora göre bana daha sıra dışı gelen bir doktor olduğunu söyleyebilirim. Enerjisi ve pozitif bakışı ile hastaları muayeneden çok mutlu bir şekilde çıkıyor, ben tabi daha başka bir gözle de kendisini görebiliyorum, bana göre son derece farklı bir insan, farklı bir doktor, sıra dışı bir doktor olduğunu düşünüyorum.
se...o
2 sene önce Meme Ca tanısı aldığımda dünyam başıma yıkılmıştı çok korkmuştum araştırmalarım sonucu Prof dr Yasemin Kemal hocamızla yolum keşisti İyiki kesişti Odasına ilk gittiğimde kafamda ki bütün sorulara samimiyet güleryüzlü ve canayakın davranışlarıyla beni rahatlattı en kısa sürede tedavime başladı şükürler olsunki şuan çok sağlıklıyım ne zaman aklıma birşey takılsa her aradığımda samimiyetle cevapladı Yasemin Kemal hocam bu hayattaki en büyük şansım Karadenizde özellikle Samsunda bu şekilde bilgili güvenilir İşinde profesyonel ve yenilikçi bir hekim olması tüm tanı alan hastalar için en büyük şanstır.Artık Yasemin hocam sayesinde hayata daha pozitif bakıyorum İyiki varsın Yasemin hocam
a....ç
Benim kalın bağırsakla alakalı rahatsızlığım var, karaciğerde metastaz oluşmuştu, bununla alakalı kendisine tedavi sürecim başladı, hala tedavim devam ediyor. Kendisinden gerçekten çok memnunum, tedavi sürecimde her şeyimle çok güzel bir şekilde ilgileniyor, Allah kendisinden razı olsun.
me...
40 yasindayim bacak ağrısı ile gittim akciğer kanseri olduğunu ogrendim.İyiki doktor yasemin hanımla karşılaştık kabullenmesi zor olan bu hastalık sürecince bana yardımcı olan yol gosteren sonuca hızlı ilerlemenizi sağlayan üstün bilgisiyle yol gösteren canım doktorum bu süreci atlatmamiza yardımcı olan canım doktorum ve ekibine sonsuz teşekkür ederim.
bi...u
Yaklaşık 1 yıldır tedavimiz devam etmekte olup tedavi esnasinda babama ve bize verdigi rehberlik danısmanlık moral motivasyonu inanılmaz iyi bir doktordur kendisi.24 saat sorularimiza cevap alabilmamiz bizi çok rahatlatiyor. Doktorumuz inanılmaz güler yüzlu .iletişimi çok güzel.rqndevu saatimiz gelince beklemeden saatimizde alir bizi.sıcak kanli daha bircok şey yazabilirim.sinoptan bir çok hasyada referans olup dr yasemin hanima yönlendirmisimdir.elinize .emeginize yureginize bilginize tecrubenize saglik dr yasemin kemal..Tesekkurederim
e ...g
Yasemin hanım gerçekten dalında profesör bir hanım cilt kanseri teşhisi ile tanıştım kendisiyle güler yüzlü samimi onu tanıdığıma çok memnunum hastalığım bitme aşamasında sayesinde yasemin hanım ve ekibine sonsuz teşekkürler
n....ç
Doktorumla kanser sürecim içerisinde tanıştım. Bu süreçte rahatsızlığıma benden daha çok önem verip beni yenilemeye, tazecik bir bedenle buluşturmak için uğraşmaya ve çaba harcamaya benden daha çok devam etti diyebilirim, hala da tedavim devam ediyor. Kendisi hem çok ilgili, hem hastasına güleryüzlü bir doktor, onun hastasıyken kafama takılan herhangi bir soru olmuyor çünkü ben soruları sormadan o zaten bana her konuda cevap vermiş oluyor. Kanserin değil, birlikteliğin güçlü olduğunu bana gösterdi.
s....a
Benim eşim meme ca hastasıydı. Daha önce Yasemin hanım devlet hastanesinde hizmet verirken onun hastasıydık, sonrasında kendisi özel hastaneye geçince biz de kendisiyle birlikte oraya geçtik, şu anda da hala tedavi sürecimiz devam ediyor. Kendisi son derece güleryüzlü ve hastasına karşı her konuda ılımlı yaklaşan bir doktor olduğunu söyleyebilirim.
Hasta
2022 kasim ayında annemin 4. evre kanser teshisi almasiyla Sayin hocamla tanistik. Hocamla gecirdigimiz 7 ay boyunca biz umudumuzu yitirdigimizde samimi icten detayli aciklamalariyla bize umut ısigi oldu. Akilli ilac onayimizi alabilmek icin 3 ay ugras verdi. Hocam her kontrolumuzde guleryuzuyle sanki ilk kez tedavi oluyormuz gibi titizlikle ve detayli muayene yaptı. Farkli bir sehirde ikamet etmemize rağmen her aradıgimizda en basit sorularimiza bile anlayısla cevap verdi. Suan annemin tedavisi devam ediyor ve teshis almadan onceki saglıgina kavusuyor ve biz bunu Sayin hocama borcluyuz. Ekibi ile beraber her hastasina guleryuzlu anlayisli yaklasimlarina her gecen gün hayran oluyorum.Tıbbı Onkoloji alaninda ekibi ile beraber en iyi ve en konforlu tedavi surecini yasayabileceginiz tek ismin Yasemin Hocam oldugunu düsunuyorum.Sayın hocama sonsuz tesekkürler.
Ağustosta hastalik sifirlandi.Kanser tedavisi icin kendinize yapacagınız en büyük iyilik Yasemin Hocamla tanismak . Cok tesekurler
Yasemin hanımla meme kanseri teshisimden sonra doktor arayışındayken tanıştım. Zaten arastırmaya başladıgımda çogu tanıdıgımdan yasemin hanımın ismini duydum harika bir doktor diye. Sanş olarak gördügüm biri o kadar pozitif ve güler yüzlü ki bu durum beni hep motive ediyor. Her zaman sordugum sorulara karsı anlayışlı ve acıklayıcı ,alanında uzman. Bu tedavi sürecinde İyi ki yasemin hanımla kesişti yollarımız .her zaman kendini gelistiren ve emin adımlarla ilerleyen bir doktor.kendinden emin olması bu zor süreçte size çok yardımcı oluyor
Hakkımda
Okullar / Eğitimler