Dr. Dt. Yasemin Özyürek Türkdönmez

Ortodonti, Diş Hekimi daha fazla

Çankaya 1 adres

Diş Hekimi Ortodonti Uzmanı Dr.Dt.Yasemin Özyürek Türkdönmez-Çukurambar-Ankara Diş Kliniği
Lisans: Gazi Diş Hekimliği Fakültesi 2006, Aristotle University of Thessaloniki 2005 (Erasmus Öğrenci Değişim Programı),
Doktora: Çukurova Diş Hekimliği Fakültesi 2012
Toronto University 2008 (Misafir Araştırma Görevlisi)
Doktora Tezi: Forsus Tedavisi Öncesi ve Sonrası Eklem Konumlarının Değerlendirilmesi:
Çalışmaya katılan 35 hastanın forsus öncesi ve sonrası eklem konumları Roth’un ‘Power Centric’ metodu ve CBCT görüntüleri kullanılarak değerlendirilmiştir.

YT Dental Clinic

Kızılırmak mah. 1443. Cad. 1071 Plaza Kat:27 No:174 Çukurambar Çankaya/ Ankara, Çankaya 06105

Ortodonti Randevusu

Invisalign Tedavisi

Makaleler
Röportaj

• K

Hem invisalign tedavimde hem de diş beyazlatmada gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Uzun zamandır dişlerim Yasemin Hanım’a emanet, çok memnunum.

• YT Dental Clinic Diş Beyazlatma  •

Yasemin Hanım çok ilgili ve güler yüzlü. İşini ciddiyet ve titizlikle yapıyor.

• YT Dental Clinic Kontrol Randevusu  •

Oğlumun ortodonti tedavisi için başvurduk. Tedavimiz çok güzel ve kolay geçti. Tedavimiz bitti ama kontrollere gidip geliyoruz. Yasemin Hanım çok yardımcı oldu. Her aradığımda ulaşabiliyoruz. Yasemin Hanım çok naif, alanında uzman bir doktor. Her şeyi detaylı bir şekilde anlatıp bizi yönlendiriyor. Randevu konusunda çok destek oluyor, memnun kaldık kendisinden. Şu an kızımda kendisine gidiyor ve tedavisi devam ediyor.

•  •

İnvisalign tedavisine başlamaya karar verdiğimde bir çok doktorla görüştüm gerek yaptıkları açıklamalar gerek başka sebeplerden dolayı hiç biri içime sinmedi internetten Yasemin hocayı buldum ve ilk görüşmeden her şey kafama yattı yaptığı açıklamalar detaycılığı her şeyinden çok memnun kaldığım iki sene geçirdim yaptığı tüm işlerde kusursuz gerçekten iyi bir doktor işine aşık birisi Yasemin hoca bugün iki senelik tedavimi bitirdim sonucundanda ilgili ve alakalı tavırlarındanda memnunum

• YT Dental Clinic Invisalign Tedavisi  •

Şeffaf plak tedavisine başlamak için internetten araştırarak Yasemin hanımı buldum ve Avusturya'dan geldim. İyiki gelmişim, çok memnun kaldım. Bugün plak tedavimin sonuna gelmiş bulunmaktayız ve büyük bir gülümseme ve mutluluk ile eve gidiyorum. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum, şeffaf plak tedavisini aklınızdan geçiriyorsanız mutlaka Yasemin hanıma danışın.

• G

Kızımın plak tedavisini yaptırıyorum. Diş doktorundan korkan bir kızım vardı fakat doktorumuz o kadar güler yüzlü ve kibar ki,kızım en ufak problem yaşamadı. Bir yılı geçtik, doktorumuz tedavinin her aşamasında bizi detaylı bir şekilde bilgilendiriyor, işinin ehli. Bu da tedavide başarıyı getiriyor.

• H

Diş benim için en önemli yerim diyebilirim, güvenilir bir yer arıyordum her yere tereddütle gittim karar verme aşamamda baya uzun sürdü, yasemin hanımla yaptığımız ön görüşme içime sindi ve mayıs ayından beri diş teli tedavisi görüyorum. Randevularıma saatinde gittiğim hiç bir gün gecikme yaşamadım, güler yüzlü ve birebir ilgililer kısa zaman olmasına rağmen ön dişlerimin düzgünlüğü gözle görülüyor. Çalışanlara ve Yasemin hanıma minnettarım

• YT Dental Clinic Diş Teli Tedavisi  •

• F

35 yaşımda tel takma kararı verdim. Hem caprasiklik vardı, hem kapanma sorunu vardı hemde azı dislerimden biri eksikti. Yasemin hanım 20 yaş dişimi ve yanındaki büyük azı dişimi kaydırarak herhangi bir implanta gerek duymadan boşluğu kapattı. Boşluk kapanana kadar kapanma ve capraşıklık sorunları da halloldu. Artık fotoğraflarda rahatlıkla gülümseyebiliyorum. Tedavi biteli 6 yıl oldu, herhangi bir oynama, kayma da yok.

• YT Dental Clinic Kontrol Randevusu  •

Kızımın çene yapısında bozukluk vardı. Alt çenesi önde gidiyordu. Kendisini internetten araştırarak buldum ve başvurduk. 6 aydır gidiyoruz. Üst damakta genişleme oldu. İyiye gidiyor. Bu hafta maskeye başlayacağız. 6 ay maskeyle devam edeceğiz. Tedavisi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklama yapıp anlatıyor. Her aradığımda ulaşabiliyoruz. Çok sabretti ve çok ilgilendi. Hala da öyle. Biz çok memnunuz.

• Y

Tavsiye üzerine başvurduk. Ortodonti tedavisi için gittik. Önce ben tedavi oldum, sonra kızım başladı. Şeffaf plak takıldı. 2 yıldır gidiyoruz. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı bir şekilde açıklama yapıyor. Her zaman ulaşabiliyorum kendisine. Yasemin Hanım alanında uzman, bilgi sahibi. Yaklaşımı iyi. Biz memnunuz.