Çocuk alerji ve immünoloji alanında astım, alerjik rinit (SAMAN NEZLESİ), besin alerjisi, deri alerjileri (EGZEMA, KURDEŞEN- ÜRTİKER), ilaç alerjileri, atopik dermatit (EGZEMA), bağışıklık sistemi hastalıkları (sık enfeksiyon geçirme, ağır enfeksiyon geçirme) konularında çocuk hastaların tanı, tedavi ve takiplerini yapmaktayım.

Çocuk

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Yurda Şimşek Muayenehanesi

Umi plaza Yeni Karaman mahallesi Sanayii caddesi Umi Plaza Kat 3 No 25 Osmangazi, Bursa 16170

• Sigortası olan hastalar

• G

Yurda Hanımla 5 yaşında kızımın rahatsızlıkları nedeniyle tanıştık. Kendisi samimi, ilgili ve güven veren bir doktor. Kızıma çok şevkatli ve tatlı yaklaştı her görüşmemizde. Kızımın ilk görüşmeye giderken var olan doktor kaygısı çıktığımızda "anne tekrar gelelim" demesine dönüştü. Alerji rahatsızlıkları için kesinlikle tercih edilmesi gereken doğru kişi.

• Yurda Şimşek Muayenehanesi Hasta çocuk muayenesi  •

• H

Yurda Hanım’a çocuğumun alerjik şikayetleri başladıktan sonra tavsiye üzerine ulaştım. Olumlu yorumların çok olması beni daha da net yönlendirdi. Muayenede ilk tanışmadaki pozitiflik, yaklaşım, test ve yaklaşım doğru karar aldığımı gösterdi. Yapılan test sonucu başladığımız tedavi işe yaradı ve çocuğumun şikayetleri azaldı.

• B

Yurda hanım süreç boyunca çok ilgiliydi, sorularımıza gerek muayenede gerek whatsap üzerinden çok açıklayıcı ve hızlı dönüşler yaptı. Çok cana yakın bir mizacı var.

• N

İki bebeğimdede alerjiyle karşılaştık yurda hocam cok naif,tatlı dilli ve işinde uzman bir hekim bizi cok güzel yönlendirdi her seferinde ,kendisiyle yollarımız kesiştiği için cok şanslıyız

• Yurda Şimşek Muayenehanesi Diğer  •

• N

Sevgili Yurda Hanım sabırla tüm sorularımıza cevap verdi, durumumuz hakkında bizi detaylı bir şekilde bilgilendirdi ve anne sıcaklığıyla muayenemizi yaptı. Büyük kızımda da alerji öykümüz var o sebeple 7 sene önce çok doktor gezmiştim ve sonuca ulaşamamıştım bu kez çok şanslıyım ki ilk muayenede alerjimizi öğrendik ve süreçle ilgili detaylı bilgilendirildik. Tavsiye ederim.

• Yurda Şimşek Muayenehanesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

Yurda Hanım çok nahif ilgili bi doktor. Yaptığı alerji testi sonucuna göre çocuğumdaki alerjiyi tespit ettik. Uzun süre diyet yaptım.
    Üzerinden 2 sene geçmesine rağmen unutmadığım bir durumu yaşadık. İlk test yaptığı muayeneden 1 hafta sonra kontrole çağırdı ve bebeğimin kilo alımı 1 haftada 200 gramdan az olunca hemen mama önerdi. Diyetten dolayı sütüm azalmış gibi yönlendirdi.
    O muayeneden sonra günlerce ağladım. Neyse ki bebeğim mamayı kabul etmedi ve o ay kilo alımı 1 kga yakındı. Çocuk doktorumuz da haftalık kilo takibinin yapılmaması gerektiğini de söyledi.
    25 aylık olana kadar emziren ve süt yumurta diyeti yapan biri olarak, sütümüm hiç azalmadığını rahatlıkla bebeğimi beslediğimi söyleyebilirim.
    Bir de kalsiyum takviyesini geç söylemişti. Süt diyetiyle direkt başlanması gerekiyor.
    Bu olay, mamaya olan yakınlığı dışında kendisinden memnunuz.

• Yurda Şimşek Muayenehanesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

Yurda hanım hem ilgisi hem bilgisiyle 6 aylık bebeğimin alerjisi için eşim ve bana çok yardımcı oldu, çok memnun kaldık

• C

Alerji durumunu öğrenmek için randevu almak istiyoruz

• Yurda Şimşek Muayenehanesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

Doktor hanımı çok sevdik yıllardır bulunamayan alerjimizi hemen tanımladı ve açıklamaları çok açıklayıcıydı kesinlikle tavsiye ediyoruz.

• Yurda Şimşek Muayenehanesi Diğer  •

• B

Yurda hocamız 3 senedir oğlumun düzenli takibini yapmaktadır kendisi en ince detaylara kadar bizi her zaman bilgilendirir,harici acil durumlarda da her zaman yardımcı olmaktadır.