Dr. Öğr. Üyesi Yurdaer Denizhan

Ortopedi Ve Travmatoloji daha fazla

Malatya 1 adres

Dr. Öğr. Üyesi Yurdaer Denizhan, Malatya Özel Gözde Akademi Hastanesi'nde görev yapmaktadır.

• Sigortası olan hastalar

Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Gözde Akademi Hastanesi

• Sol el bileği skafoid kırığım için dr beye muayene olmuştum tanı ve tedavide çok yardımcı oldu açıklamaları yeterince iyiydi şu anda bileğimle ilgili herhangi bir sorunum yok kesinlikle tavsiye ediyorum.

• Gözde Akademi Hastanesi Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu  •

• H

Ekim 2021 de sağ diz ön çapraz bağ ameliyatı oldum 10 günde ayaklandım doktor bey çok ilgiliydi ameliyatdan çok memnun kaldım agrım kalmadı 1 ay sonra sol diz çapraz bağ ameliyatı olacağım tavsiye ederim doktorumu

• Gözde Akademi Hastanesi Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu  •

• Bence Malatya'nın en iyi doktorlarından biri benim ayağım 5santim kısaydı aynı zamanda kalcam bitmişti doktor bey sayesinde şimdi çok iyiyim Allah ondan razı olsun dalında uzman bir doktor dualarım onunla

• Malatya Özel Sevgi Tıp Merkezi  •

• Y

Yurdaer Denizhan şüpheniz Malatya’nın en iyi ortopedi doktorudur . Daha 15 gün önce ön çarpraz bağ ve menisküsten ameliyat oldum koltuk değneksiz ve dizliksiz yürüyebiliyorum . Ellerine sağlık hocam , şükürler olsun

• Malatya Özel Sevgi Tıp Merkezi Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı  •

Ön ,iç,dış çapraz ve menüsküs yırtığından ameliyat oldum 08.17.2015 tarihinde 15 gün sonra ayağa kalktım ve yürüyorum çok başarılı bir ameliyattı kesinlikle tercih edilecek bir dr. alanında uzman

• H

Ön çapraz bağ ameliyatı oldum ve sadece 2 hafta geçmesine rağmen çok rahatlıkla yürüyebiliyorum. Çok teşekkür ederim.

•  •

doktor bey çok iyi bir doktor.herkese önerrim.ayağım ağrıyordu doktor bey tarafından daha iyiye gidiyor.