Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı olarak Samsun ROMATEM Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nde kas-iskelet sistemi hastalıklarının tanı ve tedavisine yönelik sağlık hizmeti vermekteyim. Mesleki ilgi alanlarım arasında kas-iskelet sistemi ultrasonografisi önemli bir yer tutmaktadır.

Ayrıca ağrıyı azaltmada ve fizik tedavi sürecine hazırlamada kuru iğneleme, nöral terapi, Tetik nokta enjeksiyonu, eklem içi enjeksiyonlar, ozon tedavisi, proloterapi ve ağrı mezoterapisini yardımcı yöntemler olarak kullanmaktayım.

Amacım, hastalarımın yaşam kalitesini artırarak, doğru tanı ve etkin tedavi ile en kısa sürede günlük yaşantılarına dönmelerini sağlamaktır.

Romatem Samsun Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi

Yenimahalle, 7. Sk. no:35, 55080 Canik/Samsun, Samsun 55080

• Sigortası olan hastalar

Annemin dizinde oluşan ödem için kendisine müracaat etmiştik. Çok ilgili, alakalı. Annemin tedavisi gayet olumlu ilerliyor. İlk başladığımızda yürümeye zorlanırken şuan rahat bir şekilde kendini kasmadan yürüyebiliyor.

• Romatem Samsun Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Randevu  •

İlk gebelikte ellerimde uyuşma meydana geldi ve 8 yıl bunun çaresini hiç bir yerde bulamadım taki Yusuf Emre beyle karşılaşıncaya kadar ve tedavisinden çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum

• I

Kanal daralması nedeniyle uzun süredir yaşadığım ağrılar için başvurduğum Yusuf Emre Yılmaz hocamdan gerçekten çok memnun kaldım. Hem iletişimi hem de tedavi sürecindeki profesyonelliği sayesinde kendimi çok güvende hissettim. Uyguladığı fizik tedavi ve medikal yöntemleriyle kısa sürede fark edilir bir iyileşme yaşadım. Hastalarına karşı gösterdiği ilgi, sabır ve açıklayıcı yaklaşımı çok iyiydi. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Romatem Samsun Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Randevu  •

Doktorumdan çok memnun kaldım. Kas ağrısı için geldim ve çok rahatım şimdi. Tedavisi on numara. Tavsiye ederim.

•  •

Annemin bel ağrısını ne yaptıysak sonlandıramadık. Son olarak Samsun'da hastaneden Yusuf Emre hocama gittik. Şu anda annem yürüyebiliyor, kendi ihtiyaçlarını görebiliyor. Bel bölgesine ozon uygulandı. Ardından fizik tedavi uygulandı. Çok şükür rahatladı. Benzer sorunları olan yakınlarıma da tavsiye ettim doktorumuzu.

• N

Gercekten cok ilgili bir doktor Yusuf Emre bey acıklaması olsun tedavi esnasındaki motive edici konuşması herşeyiyile ilgili bir doktor arastırmacı diye bilirim teretüt etmeden gide bilirsimiz.

• I

Bel fıtığı tedavisi için gittim inanılmaz iyi bir hekim güleryüzlü işinin uzmanı daha ilk seansta ağrılarımdan kurtardı beni,para pul gözetmeyen insancıl birisi empati seviyesi yüksek anlayacağınız şekilde tane tane anlatıyor herşeyi çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim.

• H

Boyun fıtık ve yırtık omuz tedavisi için gördüğüm iğneli ve akupunktur işlemi, egzersiz ve fizik tedavisinden çok memnunum. Ayrıca doktorum Yusuf Emre Bey'in ilgisi ve muayenesi ultrasonla ağrılı bölgeyi teşhis etmede çok başarılıydı. Birçok şikayetle gittim, çok mutlu ayrıldım. Çevreme ve ağrı çeken tüm insanlara önerim hocamı bulmaları, tanımaları; kibarlığı ve hassasiyeti için ayrıca çok memnun kaldım.

• I

Doktoruma fizik tedavi merkezi tarafından yönlendirildim. Doktorumuzla görüşmemiz omuz ve boyun ağrılarından dolayıdır, tedavi amaçlı gittiğimde gerekli tıbbi cihazları kullanarak yaptığı teşhisler sonucunda omzunda omuz sabitleşmesi denen ve ödem olan ayrıca 4 tane omuz fıtığının olduğunu belirtti. Hala tedavinin devam etmekte, fizik tedavisi görmekteyim. Doktorumuzun çevremdeki ve bu tip sıkıntılar yaşayan herkesle önerilebileceğini çünkü işinde profesyonel ve hastasını gerçek anlamda dinleyerek kendi tespitlerini de tıbbi anlamda doğru bir şekilde koyarak hastasını rahatlatmayı bilen bir hekim olduğunu belirtmek istiyorum. Bu anlamda çevreme ve olan kişilere doktorumuzu önermekteyim.

• R

Doktor Yusuf Emre Yılmaz Hocam'ıza Nöroloji doktorumuzun yönlendirmesi ile ulaştık. Hem annem hem babam kendisinde tedavi gördü. Fıtık ve skolyoz tanısı konulmuştur. Annemin ve babamın yaşı olduğu için ameliyata alternatif olarak tedavi için akupunktur ve ultrason ile bakılıp kalçadan yapılan bir iğne uygulanmıştır. İğne ve akupunktur tedavisinden memnun kaldık. Kendisinin hasta ile olan diyalogu ve yaklaşımı gerçekten bize güven verdi. Doktorumuzdan ve tedavi yönteminden çok memnun kaldığımızı belirtmek isteriz.