Meslek hayatına 2004 yılında Şanlıurfa Akçakale Sağlık Ocağı'nda pratisyen hekim olarak başlayan Doç. Dr. Alihanoğlu, uzmanlık eğitimi sonrası mecburi hizmetini Denizli Devlet Hastanesi Kardiyoloji Bölümü'nde 2010-2012 yılları arasında tamamladı. Denizli Devlet Hastanesi’ndeki görevinden sonra ise Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı'nda 2012-2016 yılları arasında öğretim üyesi olarak görev yaptı. Doç. Dr. Alihanoğlu, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görev yaptığı süre zarfında Kalp damar hastalıklarına ek olarak ''Kalp pilleri, Kardiyak aritmiler ve Elektrofizyoloji'' alanında da tecrübe kazanmıştır.
Ulusal ve uluslararası hakemli dergilerde yayınlanan çok sayıda makalelerinin yanı sıra, yazılı ve sözlü bildirileri bulunmaktadır. Amerika'da 1 ay süreli görev yaparak alanındaki uzmanlığını yurtdışında da tecrübe eden Doç. Dr. Alihanoğlu, Türk Kardiyoloji Derneği, Avrupa Kardiyoloji Cemiyeti, Avrupa Kalp Ritim Cemiyeti gibi çeşitli tıp derneklerinin üyesidir.
İyi düzeyde İngilizce bilen, evli ve 3 çocuk babası olan Doç. Dr. Alihanoğlu, 2016 yılından beri Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Kardiyoloji Bölümü'nde görev yapmaktadır.
- Kalp Yetmezliği
- Kalp Ritim Bozukluğu
- Koroner Arter Hastalığı
- Miyokard Enfarktüsü (Kalp Krizi)
- Kalp Kapağı Problemleri
Koroner Arter Hastalıklarını Görüntülemede Efor Testi
Ritim Holter
Şah Damarı (Karotis) Stentleme
Özel Denizli Cerrahi Hastanesi
8 yıldır doktorumuzu taniyoruz. Bizi her görüşmemizde tane tane anlatarak bilgilendirdi. Hastalara olan tavri da 10 numara, son derece anlayışlı.Tedavisinden çok memnunuz. Son gelişimizde acil olarak geldik.Bizi sakince karşıladı hemen anjiyo ya aldı.Tikali olan damar hemen açıldı.
• Özel Denizli Cerrahi Hastanesi • Koroner Anjiyogram •
mi...t
Çok memnun kaldık bizimle çok ilgilendi bu yüzden doktorumuzu çok başarılı bulduk. Tedavi sürecimizde bizimle özel olarak ilgilendi ve detaylıca bilgiletini paylaştı. Uzmanlığını konuşturdu.Kalp pili ameliyatımı başarıyla yaparak beni sağlığıma kavuşturdu. Kendisine çok minnettarız. Tavsiye ediyorum.
ha...
Doktor yusuf bey alanındaki uzmanlığı ilgisi hastaya yaklaşımı,güler yüzü ve tedavisiyle denizliye kazandırılmış iyi bir doktor, sizin gibi hekimlerin sayısının artmasını temenni ediyorum.
• Özel Denizli Cerrahi Hastanesi • Koroner Anjiyogram •
T
t.....
Değerli Doktorumuz Yusuf bey alanında oldukça başarılı,kalp pili konusunda tanıdığımız en iyi uzman doktor olduğu kanaatindeyim.3 cü kez kalp pili değişimimizi çok başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Hastalarına yaklamışımı ve iletişim becerileri oldukca iyi.
• Özel Denizli Cerrahi Hastanesi • Kalp Yetmezliği Tedavisi •
ha...n
Muayene esnasında bilgi ve tecrübeleri çok belirgin olarak öne çıkmakla beraber gerçekleştirmiş olduğu anjiyo işleminde de bilgi ve tecrübesini görmüş oldum.
• Özel Denizli Cerrahi Hastanesi • Randevu •
Doktorumuzun yönlendirmesile anjiyo olduk başaralı bir operasyon geçirdik doktorumuz tedavi sürecini net ve acık bi şekilde bize anlattı doktorumuzdan memnunuz tavsiye ederiz
• Özel Denizli Cerrahi Hastanesi • Diğer •
fa...
Kalp rahatsızlığım nedeniyle gıttıgım Doç Dr. Yusuf Bey, Kalp pilini sorunsuz bır sekılde taktı. 5 ay sonra ıse anjiyo ve stent taktı. Hastanede yatıs sürecimde ve taburculuk sonrasında göstermış oldugu ilgi ve alakasından memnun kaldım. Her sorumu sakın, net ve rahatlatıcı şekilde cevapladı.
• Özel Denizli Cerrahi Hastanesi • Kalp Yetmezliği Tedavisi •
em...
Hocamızın yanına gittim 2 ay önce annemin kalp çarpıntıları ve göğüsü ağrısı için gittik Rabbime şükür erken müdahale ve hocamızın dikkati sayesinde annemiz iyileşti suan da süreç gayet iyi ilerliyor işinde uzman ve iyi birisi
• Özel Denizli Cerrahi Hastanesi • Kalp Kapakçığı Tamiri •
ay...
1 ay önce Wolf Parkinson White hastalığımın tedavisi için ablasyon oldum. Yıllardır süren kalp çarpıntılarım Yusuf hoca sayesinde artık yok. İyi
ki Doç. Dr. Yusuf İ. Alihanoğlu diyorum. Başarılarınız daim olsun hocam.• Özel Denizli Cerrahi Hastanesi • Kalp Ritim Bozukluklarının Girişimsel Tedavisi •
Z
z....k
17.08.2023 tarihinde;10 yıldır devam eden yüksek kalp çarpıntım için baş vurduğum hocamız Doç. Dr. Yusuf İ. ALİHANOĞLU, Profesyonel müdahalesi sonucu sağlığıma kavuştum. Yorumumu yaptığım 17.08.2024 tarihine kadar geçen bir yıl içerisinde çarpıntım olmadı. Araştıran hasta ve yakınlarının bilgisine.
Yusuf İzzettin Alihanoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yusuf İzzettin Alihanoğlu, Kardiyoloji. Size Yusuf İzzettin Alihanoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kalp Yetmezliği Tedavisi, Kalp Ritim Bozukluklarının Girişimsel Tedavisi, Koroner Arter Hastalıklarını Görüntülemede Efor Testi, Kalp Kapak Hastalıkları Takip ve Tedavisi, Kalp Kapakçığı Tamiri, Şah Damarı (Karotis) Stentleme, Koroner Anjiyogram, Eko(Ekokardiyografi), Eforlu Ekg.
Yusuf İzzettin Alihanoğlu adresi nerede?Yusuf İzzettin Alihanoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağbaşı, Zeytinköy Mah Acıpayan Bulv, Antalya Yolu No:5 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yusuf İzzettin Alihanoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yusuf İzzettin Alihanoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yusuf İzzettin Alihanoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yusuf İzzettin Alihanoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yusuf İzzettin Alihanoğlu hangi dilleri konuşuyor?Yusuf İzzettin Alihanoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yusuf İzzettin Alihanoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yusuf İzzettin Alihanoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yusuf İzzettin Alihanoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 122 hasta / danışan, Yusuf İzzettin Alihanoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yusuf İzzettin Alihanoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Yusuf İzzettin Alihanoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.