Stajımı Samsun Araştırma Devlet Hastanesi, Artvin Devlet Hastanesi, Hopa Devlet Hastanesi ,Borçka Devlet Hastanesi, Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde poliklinik, yetişkin, çocuk , kliniğinde ve kurum olmak üzere bir çok bölümde tamamladım.
- Şişmanlık (Obezite)
- Kilo Problemi
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Aşırı Kilo Alımı
- Hiperlipidemi
- Sigortası olan hastalar
Kılıçdede Mahallesi 56 lar sokak no:46 kat:1, İlkadım, Samsun
Diyetisyen Randevusu
Online Diyet
Diyetisyen Sedanur Altıparmak
Her doğum sonrası kapısında bulduğum canım diyetisyenim iyi ki yollarımız kesişmiş en zor anlarımda psikolojik desteği ile kilo verme sürecimi hızlandıran şahane bir kraliçe iyi ki varsın
• Online Danışmanlık • Online Diyet •
su...
Seda hocam ile arkadaşım sayesinde tanıştım ve kilo verme sürecim de bana yardımcı oldu her hafta doyurucu ve lezzetli listeler hazırladı.kilo verme sürecimde psikolojik olarak da bana destek oldu pes etmememi sağladı . Güler yüzlü ve ve cana yakın kişiliğiyle ,sürecimize devam ediyoruz
• Diyetisyen Sedanur Altıparmak • Diyetisyen Randevusu •
h ...k
Sedanur hanım ile iki yıldır tanışıyoruz iyi ki tanışmışım beni öyle güzel zayıflattı ki herkese mumnuniyetle tavsiye ediyorum, neşeli , sıcak, güleryüzlü tavrı ile her hafta beni motive ediyor. İşini başarıyla ve özverili yapıyor, İyi ki var , iyiki yollarımız kesişmiş.
• Diyetisyen Sedanur Altıparmak • Diyetisyen Randevusu •
T
t...
Sedanur Hoca'yla yakın arkadaşımın önerisiyle tanıştım. Fazla kilolarım için başvurdum. Bana yaklaşımı ve beni motive etmesi sayesinde başardım. Çok güzel bir yol kat ettik, çok memnun kaldım. İyi ki tanışmışım, bütün tanıdıklarıma tavsiye ediyorum.
R
r.....
Diyetisyenim Sedanur Hanım'a yakın bir arkadaşımın önerisi ve kızımın memnuniyetini görerek başladım. Kilomun fazla olmasından dolayı rahatsız oldum ve bu sebeple başvurdum. Daha önceki yıllarda da diyetisyene gitmiştim ama Sedanur Hanım'dan aldığım enerji ve motivasyonu alamamıştım. Bu süreci bizlerle samimi oluşu ve sıcak kanlılığı ile çok güzel ilerletti. Bazen kilo alıp moralimin düştüğü zamanlarda psikolojik olarak da beni hep destekledi. Çevremdeki birçok kişiye de önerdim ve önermeye hep devam ediyorum.
Arkadaşımın tavsiyesiyle, fazla kilolarımdan kurtulmak amacıyla başvurdum. Çok güzel giden bir süreç yaşıyoruz beraber. Çevremdeki tüm arkadaşlarıma tavsiye ederim.
d...
Sedanur Hocam'a fazla kilolarından dolayı başvurdum. Kendisiyle o kadar güzel bir yol kat ettik ki, onu zaten çok seviyorum. Uzman olarak işini çok güzel yapıyor, çok memnunum. Zaten birkaç arkadaşımı yönlendirdim, tavsiye etmeye de devam ediyorum.
Arkadaşım aracılığıyla ulaştım, onda çok kısa bir zamanda müthiş bir zayıflama gördüm. Ben de deneyeyim dedim. Doğum kilolarım vardı, bir ayda 11 kilo verdim. Hem de hiç sıkılmadan çünkü diyetisyenim çok güler yüzlü, insanı çok güzel bu sürece hazırlıyor. Listemi hazırlarken sevip sevmediğim yemekleri soruyor, ona göre sağlıklı beslenmem gerekenlerle hazırlıyor. Ben çok memnunum, istediğim kiloya ulaştım ama kilomu korumak için devam ediyorum. Toplamda 20 kilo verdim, bence Samsun'un en başarılı diyetisyeni.
Dyt. Sedanur ALTIPARMAK hanımefendi ile yollarımızın kesiştiği için çok mutluyum. Aile fertlerimden biri kendisinin danışanıydı. Ben de bu vesile ile Sedanur hanımefendi ile tanışma fırsatı buldum. Bu benim ilk diyetisyen deneyimim oldu. Tanışma esnasındaki ilk izlenim benim için çok önemliydi. Sedanur hanımefendinin güler yüzlülüğü, duruşu, üslubu, ilgisi ve bilgisi ilk adımı atmama sebep oldu. Öncelikle sağlık durumumla ilgili gerekli tahliller ve teknikler yapıldıktan sonra vücudumda eksik olan vitamin ve minerallere başladım. Sedanur hanımefendi tarafından her hafta düzenli olarak tartılıp, o haftaki durumuma göre yeni listemi alıp, cihazlara girerek kilo vermeye başladığımda, eski güvenim geri geldi. Sonuç olarak 3,5 ayda 21 kg verdim ve beni hiç aç bırakmadı ve yiyerek zayıfladım. Ancak Sedanur hanımefendi bundan sonraki beslenme şeklimin çok önemli olduğunu söyleyerek, sürdürebilir şekilde nasıl besleneceğim konusunda da çok yardımcı oldu. Eski kiloma ve sağlığıma kavuştuğum için çok mutlu oldum. 2 yıl sonra bazı özel sağlık sebeplerinden dolayı biraz kilo aldım ve yine Sedanur hanımefendiye koşa koşa geldim.
Seda Altıparmağa sosyal medya uygulamasındaki paylaşımını görerek ulaştım. Evlilik sonrası aldığım kilolar nedeniyle başvurdum kendisine. Yaklaşık 3 ayda 11 kilo verdim. Kendisi çok ilgili ve güler yüzlü bir diyetisyen. Yaşam tarzıma ve çalışma hayatıma uygun listeler düzenledi. Bu nedenle diyete uyma konusunda hiçbir zorluk yaşamadım. Kendisine bu süreci benim için keyifli hale getirdiği için çok teşekkür ederim. Benim zayıflama serüvenimi gören eşim, kardeşim ve birçok arkadaşım da kendisine ulaştı. Herkese tavsiye ederim.
Sedanur Altıparmak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sedanur Altıparmak, Diyetisyen. Size Sedanur Altıparmak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet.
Sedanur Altıparmak adresi nerede?Sedanur Altıparmak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kılıçdede Mahallesi 56 lar sokak no:46 kat:1 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sedanur Altıparmak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sedanur Altıparmak uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sedanur Altıparmak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sedanur Altıparmak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Sedanur Altıparmak hangi dilleri konuşuyor?Sedanur Altıparmak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sedanur Altıparmak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sedanur Altıparmak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sedanur Altıparmak hakkında ne düşünüyor?Toplam 40 hasta / danışan, Sedanur Altıparmak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sedanur Altıparmak hangi sigortaları kabul ediyor?Sedanur Altıparmak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.