- Kekemelik
Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
P
p....
Zahide Hanıma doktor takvimindeki yorumlar sayesinde ulaştım. 10 yaşındaki kızımda r sesi çıkmıyordu ve terapiye kesinlikle gitmek istemiyordu. Bir şekilde ikna edip götürdüm ancak ilk seansa ağlayarak başladı. Zahide Hanım'ın yaklaşımı sayesinde diğer seanslara isteyerek gitti ve 5 seansta sonuç aldık. Şehir dışından geliyor olmak bizi çok zorluyordu ancak asistanibseans saatlerimizi hep bize göre ayarlayarak bizi çok rahatlattı. İyi ki Panda dil ve konuşma terapisi
• Panda Dil Konuşma • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
me...a
2 yıl olacak Zahide Hanım ile tanışmamız.Oğlumuz konuşma apraksisi. Sesler ve heceler çoğaldıkça konuşmamız anlaşılamaz bir hal alıyordu. Zahide Hanım konuşmamızın ilk 2/3 kelimesinde tanısını belirtti.Konuşmamızı anne baba olarak bizler dahi anlayamıyorduk.Ses ses , hece hece , kelime kelime çalışarak çok kısa sürede sonuç almaya başladık.İlmek ilmek dokunduk dersem asla abartmış olmam.Bizim şansımız Zahide Hanım gibi işini layıkıyla yapan bir terapist ile yollarımızın kesişmiş olmasıdır.Oğlumuz ile iletişimi o kadar farklı ki koşarak ofislerine gidiyor.Bir çocuk tarafından böyle seviliyor olmak çok farklı bir olaydır. Oğlumuz şu an 1.sınıf ve okuma _ yazmada sıkıntı yaşamıyor olması Zahide Hanım dan aldığı eğitimin neticesidir.
• Panda Dil Konuşma • Aprakside Konuşma Terapisi •
ah...n
Oğlumuz 3.5 yaşındayken kekemelik sorunu olduğu farkettik. Bunun bir aile için ne kadar üzücü bir durum olduğunu tahmin edebilirsiniz. Bir insanın kendini rahatça ifade edememesi durumunda hayatında nelerin eksik kalacağını düşünmek gerçekten yorucu ve yıpratıcı bir süreçti. Bu süreçte 2 ayrı terapist ile görüştük ve yaklaşımları hoşumuza gitmedi. Zahide Hanım görüştüğümüz 3. terapist idi ve ilk görüştüğümüz andan itibaren eşim de ben de birbirimize bakarak tamam şimdi oldu dedik. Kendisinin bize verdiği güven, samimiyet ve güleryüzlü yaklaşımı sayesinde terapilere yaklaşık 5 ay devam ettik. 6 ay sonunda oğlumun konuşması tamamen düzeldi. Kendini daha rahat ifade etmeye başladığında özgüveni de arttı ve iletişimi gelişti. Oğlum şuan 6,5 yaşında ve okula başlayacak. Bir başka çocuğun velisi "oğlunuzun konuşması ne kadar düzgün kendini ne kadar güzel ifade ediyor" dediğinde içimden bu satırları yazmak geldi. Bir ailenin hayatına dokundunuz.
se...
Bizim zahide hanımla ilk tanışmamız oğlumuz 3 yaşındayken oldu. Oğlumuzun kekemelik problemi olduğundan dolayı kendisine ulaştık.Tedaviye uygun olmadığını biraz daha zamanı olduğunu, dinamikleri boşa harcamamız gerektiğini söyledi.Gerçekten bu konuda çok samimiydi.Tedaviye ara verdik.Oğlumuzun kekemelik problemi giderek arttığından dolayı 2 yıl sonra kendisine tekrar ulaştık.Tedavi sürecine yeniden başladık.6 ay gibi bize göre kısa zamanda tedaviyi başarıyla tamamladık.Takılmalardan,uzatmalardan eser kalmadı.Artık oğlumuz kendini çok daha iyi ifade ediyor.Öncelikle belirtmek isterim ki Anne ve baba için sabır gerektiren zorlu bir süreç.İyiki Zahide hocayı tanımışız diyoruz. Kendi alanında çok başarılı bir uzman.Ayrıca güler yüzü ve sammiyeti bizim için çok önemliydi.İyi ki varsınız sizi seviyoruz.
di...k
Zahide Hanım,
Oğlumun kekemelik problemiyle size başvurduğumuzda umut doluyduk ama biraz da tedirgindik. Ancak sizin güler yüzünüz, sabrınız ve profesyonelliğiniz sayesinde sadece 5 ay gibi kısa bir sürede oğlumun konuşması tamamen düzeldi. Bu süreçte hem onun hem bizim hayatımıza dokundunuz.
İyi ki yollarımız kesişti.• Panda Dil Konuşma • Randevu •
f ...e
Zahide Hanım'a 5.5 yaşindaki kızım için gittik. Fonolojik bozukluk nedeniyle başvurduk. Her seansta biz de detaylı bir bilgiye sahip olduk ki bu ev egzersizleri için önemli bir şey.Deneyimi ve eğitimi zaten görebilirsiniz. Ayrıca kızım da çok sevdi kendisini ve seanslarda bu bağın da etkili olduğunu düşünüyorum.
• Panda Dil Konuşma • Fonolojik Bozukluk Terapisi •
Uzm. Dkt. Zahide Durmaz
Çok teşekkürler, sizleri tanıdığıma çok memnun oldum.
hu...s
Kendisi ile iyi ki yolumuz kesismis.Hicbirsey icin gec kalmadiniz. Gelisim geriligi ile ilgili bir yildir oglum ozel egitim almasina ragmen konusmasi henuz baslamamasi uzerine basvurdugumuzda 4 yasindaydi. Bir aylik bir egitim sonrasinda ilk sozcukler basladi. Oyun oynamayi sevmeyen cocugum oyun meraklisi oldu. Iletisim baslatmasi cok artti. Yaklasik bir yillik bir seans/egitim ardindan artik oglum bizimle- cevreyle sohbet ediyor. Eger cocugunuzla ilgili yolunda gitmeyen birseyler var diye dusunuyorsaniz eger sizi en ust seviyeye tasiyacak bir uzman. Biz sayesinde yasitlarimizi neredeyse yakaladik. Herkese tavsiye ediyoruz. Kendini Zahide Hocamiz sayesinde evlatlar kendini ifade edebildikce mutlu oluyor biz anne babalar daha mutlu.
• Panda Dil Konuşma • Gecikmiş Konuşma Terapisi •
Uzm. Dkt. Zahide Durmaz
Detaylı yorumunuz için çok teşekkür ederim. Terapi süreci boyunca bir ebeveyn olarak sorumluluğunuzu olabilececek en iyi şekilde yerine getirdiğinizi ve bu sonucu fazlasıyla hak ettiğinizi düşünüyorum. Yolunuz açık olsun...
K
ke....
Zahide Hanım ile 3,5 yaşındaki oğlumun bloke halde olan kekemeliği sayesinde tanıştık. Başka bir ilde yaşadığım halde düzenli olarak seanslara katıldık. Çocuğum kendisini oyun ablası olarak kabul etti. O kadar sıcak ve yumuşak bir terapistki her gidişimizde hem bizi rahatlatıyor, hem çocuğumuzla ve dil gelişimiyle ilgileniyordu. Bize öngördüğü süreçte de seansları tamamladı. Artık akıcı olmayan konuşma bozukluğumızdan eser yok. Gerçekten ilk başvurduğumuz konuşmamızla şimdiki konuşmamız arasında gözle görülür bir fark var. Kendisini buradaki yorumlara bakarak aradığım için yorum yapmayı gerçekten önemsiyorum. Başvururken hiç tedirgin olmayın gerçekten konuya hakim. Ebeveyn olarak sorunu kabul ettiğiniz sürece tedavi de çok hızlı ilerliyor.
• Panda Dil Konuşma • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
h....s
5,5 yaşındaki oğlumdaki konuşma zorluğu çok çok düzeldi, emeğiniz ve güler yüzünüz için size minnettarız. Çocuğunun konuşması ile ilgili sorun olduğunu hisseden ebeveynler en ufak şüphede bile böyle uzmanlara danışmalı, çocukların büyüdüklerinde sosyal çevrelerinde kendilerini daha iyi hissetmesi açısından şimdiden dikkatli olmalıyız. Çevrede çocuğun bişeyi yok, ilerde konuşur gider diyenlere kulak asmayıp uzman değerlendirmesi şart.
• Panda Dil Konuşma • Dil Terapisi •
os...n
6 yaşındaki oğlumun kekemelik sorunu sebebiyle zahide hanıma gittik.Kendisi alanında uzman ve oldukça deneyim sahibi birisi olarak, doğru terapi yöntemiyle 4 ay gibi kısa bir surede iyileşme sağladı.Çekingen ve içedönük oğlumuzun kişilik ve davranış tarzını kolayca tespit edip onunla bir arkadas gibi konuşarak sabırla terapi verdi.Bizleri de sürekli bilgilendirerek endişelerimizi yok etti.Şu an oğlumuz hem rahat konuşuyor, hem de daha sosyal ve girişken davranıyor. Panda dil ve konusma merkezine zahide hnm için gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz.
Uzm. Dkt. Zahide Durmaz
Değerli yorumunuz için çok teşekkürler. Süreci arzuladığımız şekilde sonuçlandırabilmek beni de sizin kadar mutlu etti.
Zahide Durmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zahide Durmaz, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Zahide Durmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Konuşma Terapisi, Gelişimsel Dil Geriliği Terapisi, Normal Randevu.
Zahide Durmaz adresi nerede?Zahide Durmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halkapınar Mh., Mahall Bomonti Plaza İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zahide Durmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zahide Durmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zahide Durmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zahide Durmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Zahide Durmaz hangi dilleri konuşuyor?Zahide Durmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zahide Durmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zahide Durmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zahide Durmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 93 hasta / danışan, Zahide Durmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
- İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri