Psk. Zehra Yalçın;Psikolog/ Aile Danışmanı Zehra Yalçın 2017 yılında Hasan Kalyoncu Üniversitesi Psikoloji bölümünü tamamlayarak mezun olmuştur. Şuan Varoluş Psikoloji'de hem yüzyüze hemde online olmak üzere danışmanlık hizmeti vermektedir.

Psikolog Zehra Yalçın Çakmak

Alpaslan Mahallesi Orgenaral Esref Bitlis Bulvarı Çetin Apartmanı No:11 daire:5 kat:2, Melikgazi, Kayseri 38030

• Sigortası olan hastalar

Alpaslan Mahallesi Orgenaral Esref Bitlis Bulvarı Çetin Apartmanı No:11 daire:5 kat:2, Kayseri

• N

“Çocuğumuza yaklaşımı o kadar nazik ve güven vericiydi ki kısa sürede olumlu değişimleri gördük. Hem profesyonelliği hem de samimiyetiyle harika bir psikolog.”

• Psikolog Zehra Yalçın Çakmak Oyun Terapisi  •

• G

Zehra hanımı tavsiye üzerine buldum çok tedirgin gittim ama o kadar rahat ve profesyonel yaklaştıki her görüşmemizde kendimle ilgili birşeyler öğreniyorum bu yaşıma rağmen. İyi ki varsınız . Herkese öneriyorum Zehra hocamı

• H

Sınav sitresini azaltmak için Zehra hanımdan destek aldım.Çok ilgiliydi gitmenizi tavsiye ederim.

• Psikolog Zehra Yalçın Çakmak Randevu  •

• Y

Yıllardır süren kaygılarım var depresif bir ruh halim vardı öneri üzerine Zehra hanıma gittim hayat kalitenin arttığını hissediyorum çevremede yansıdı bu . Kendisini herkese öneriyorum

• Z

Yaklaşık 1 senedir destek alıyorum ve bu süreçte gün geçtikçe kendimi daha iyi hissediyorum görüşme sonunda kendime olan inancım ve gücüm artıyor zehra hocamın desteğini tüm kalbimle hissediyorum görüşme günlerini iple çekiyorum diyebilirim…

• Ş

Ben zehra hanımla olan seanslarımdan verim aldım çok memnun kaldım düşüncelerimde olumlu yönde katkısı çok oldu güler yüzü ve samimiyetiyle çok tatlı bir psikolog kesinlikle gitmenizi öneriyorum.

• Online Danışmanlık Randevu  •

Zehra hanım çok ilgiliydi kendimi çok rahat hissettim herkese tavsiye ederim.

• B

Eşimle ilgili ciddi sorunlarım vardı ve bunları asla halledemeyeceğimi düşünürken arkadaşlarımın tavsiyesiyle Zehra hanımın danışanı oldum. Bu süreçte anlayışı, konuşma tarzı, yapıcı yaklaşımları bana çok iyi geldi. Seanslara halâ devam ediyoruz, şu anki aşamaya gelebileceğime inancım yoktu :)

• Psikolog Zehra Yalçın Çakmak Evlilik Danışmanlığı  •

• H

Ben Zehra hanıma gitmeden önce panik atak sahibiydim asansöre binemiyordum, çocuklarımı yalnız bir yere gönderemiyordum sürekli kaygilaniyordum, evde yalnız kalamiyordum, yüksek sesten korkularım vardı, eşimden mobbing şiddet görüyordum taki internetten araştırdığım da Zehra hanım karşıma çıkana kadar. Her seansa gittiğim de beni çok rahatlattı ve dertlerimi anlattim içimi döktüm o da beni büyük bir sabırla dinledi gerçekten ondan Allah razı olsun sizin sayenizde hayatım değişti. Zehra hanım hiç düşünmeden önerebileceğim en iyi psikolog

• H

Öncelikle ben bı üniversite öğrencisiyim Zehra hanıma gelecek kaygılarım için gitmiştim gerçekten benim üzerimde bu kadar etki bırakacağını tahmin etmemiştim sınava çalışma sürecimde yetisemiyecek yapamiycam ben gerilerdeyim modumdaydim hep ama onun sayesinde sinavima rahat girdim ama bu sadece bir örnek ben normal yaşamımda da insanlara yetemiyorum halindeydim ve kendimi sevmiyordum ama onun sayesinde herşeyi düzelttik ona çok minnettarım iyi ki varsınız Zehra hanım