Merhaba Ben Zekiye Deniz İnan; Mezoterapi alanında hizmet vermekteyim. Hastalarımı kendi muayenehanemde görmekteyim.

Dr. Zekiye Deniz İnan

Yeni Mah. 33166 Sk. No:21, Mezitli, Mersin

• Sigortası olan hastalar

Zeki hocam aşırı ılımlı hoş görülü ve kibar işlemleri uygulamaları gerçekten başarılı ben dudak dolgusu ve şekillendirmesine bayılıyorum çok gelişmiş bir gözlemi var ve uygulaması çok iyi

• Konum: Dr. Zekiye Deniz İnan Leke Tedavisi

Merhaba bugün ilk defa dudak dolgusu yaptırdım Zekiye hanıma çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim. Doktor hanım çok hijyenik kibar ve ustaca uyguladı işlemi korkubve endişeyle başladığım süreç çok mutlu bitti. Müge hanımın kibarlığı ve yaklaşımını da es geçemeyeceğim. Başarıları daim olsun

• Konum: Dr. Zekiye Deniz İnan Diğer

Çok çok memnun kaldım. Mezoterapi ve botoks işlemi yaptırdım. Ürünleri çok kaliteli ve güzel. Birçok arkadaşıma tavsiye ettim. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Botoksun kontrolü geliyor, ben unutuyorum, onlar beni arıyorlar. 4 yıldır kendisine gidiyorum, bundan sonra da gitmeye devam edeceğim. Çok tatlı bir hoca, muhteşem bir insan. Çok güler yüzlü ve yardımsever, her konuda memnunum kendisinden.

Dudak dolgusu ve botoks işlemi için başvurdum. İlgisinden güler yüzünden çok memnun kaldım. Kullandığı malzemeler kaliteliydi. Devamlılık için güler yüzü benim için çok önemliydi, beklentim karşılandı. Ben kendisinden memnunum.

Botoks ve dolgu işlemi için başvurdum. Yaptığı işlemlerden çok memnunum. Daha sonra gençlik aşısı da yaptırdım. Bu işlemde de bir sorun yaşamadım. Zekiye Hanım alanında profesyonel bir doktor. Her şeyi ile mükemmel bir hekim. Birçok arkadaşımı yönlendirdim. Yüzümdeki işlemi gören herkes soruyor, doğal bir görünüm elde ettik.

• B

Gençlik aşısı için tavsiye üzerine gittim. Yönlendirmesi ve bilgilendirmesi çok iyi. Hastasının isteklerine göre yardımcı oluyor. İşleminden memnun kaldım, hiçbir problem yaşamadım. Sekreterine her zaman ulaşabildim. Hiçbir konuda kafamda şüphe ve soru işareti kalmadı. Bundan sonra farklı işlemler için kendisine gitmeyi düşünüyorum. İlgili ve alakalı bir doktor.

• G

Zekiye Hanım dudağımın doğallığını bozmadan, yüz hatlarıma uygun harika bir iş çıkardı. Ayrıca yaklaşımı, sabrı ve detaylı açıklamalarıyla çok rahatlattı. İlgisi ve güler yüzü sayesinde güvende hissettiğim bir yer.
    İyi ki varsınız!

• Konum: Dr. Zekiye Deniz İnan Dolgu

• N

Harika bir doktor eşi de kendi de alanında çok iyiler migren botoksu için gidiyorum sürekli, o kadar ilgili ki Deniz hanım ignelerden sonra hiçbir migren atagim olmadi

• Konum: Dr. Zekiye Deniz İnan Migren Botoksu

Ben memnun kaldım. Gayet ilgili bir klinik. Zekiye Hanım'a dudak dolgusu işlemimi yaptırdım. Yapılan işlemden memnun kaldım.

• B

Botoks, dudak dolgusu ve burun dolgusu işlemleri için gittim, yorum yazmak için ise oturması için bir süre bekledim 10 gün oldu botoksum tamamen oturdu, dudak ve burun dolgumdan da çok memnun kaldım doğal ve tam istediğim gibi oldu :) ayrıca öncesinde ve sonrasında da sorularım olduğunda da Zekiye hanım yine çok ilgiliydi. Gitmeden önce çok araştırma yapmıştım ve kötü olur diye tedirgindim ama doğru yeri tercih etmişim :)

• Konum: Dr. Zekiye Deniz İnan Dudak Dolgusu