0850… Ücret öğren

Hacettepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği 2008-2010, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi 2010-2016, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Anabilim Dalı 2017-2022 mezunuyum.

Yetişkin

Özel Hayat Hastanesi

Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı, Osmangazi 16230

• Sigortası olan hastalar

• D

Çok net ve açıklayıcı konuşmasıyla ve empati kuran yaklaşımıyla bana güven veriyor canım doktorum keşke gebeliğimin en başında tanışsaydık

• H

Harika bir doktor
    Tek tek anlatıyor,samimi içten güleryüzlü..

• Ş

Zeynep hocamla bugün tanıştık ilk randevumdu güler yüzü, sıcak kanlılığı ve detaylı anlatımları ile içimi çok rahatlattı ve 9 aylık serüvenimde hocamla birlikte yavrumu inşallah sağlıkla kucağıma alacağım

• H

Çok zor bir gebelik sürecinin 3. Ayında Zeynep hanımla yollarımız kesişti. Doktor hanım iletişim ve bilgi birikimiyle beni gerçekten güvende hissettirdi.Şuan 7. Ayımdayım ve çok güzel bir gebelik süreci geçiriyorum. Herkese içtenlikle tavsiye edebileceğim birisi, kendisine bu süreci mutlu ve güvende ilerletmemde destek olduğu için minnettarım

• N

Hamilelik biz kadınlar için hem fiziksel hem de duygusal olarak bambaşka her şeye daha hassas yaklaştığımız bir dönem işte tam da bu hassas süreçte insanın karşısına güvenebileceği birinin çıkması çok kıymetli
    Zeynep Hanım'ın hem bilgisine hem de kalbine hayran kaldım.
    Güleryüzü enerjisi içime renk katıyor.
    Canım doktorum İyi ki yollarımız kesişmiş

• N

100 yıldız olsa 100 verirdim o derece sevdim doktorumu kendisi sadece bir doktor değilde hem abla hem bir arkadaş gibi yaklaşıyor ilgisi hem bana hem kızıma hemde karnımda ki bebişe karşı oldukça çok iyi. Muayeneleri öyle işimi yapayım göndereyim şeklinde değil bütün sorulara net bir şekilde cevap alabiliyorum ve kendisi de gerekli açıklamaları tam bir şekilde yapıyor iyi ki ama iyiki ilk doktoru değiştirme kararı alıp Zeynep hocama gelmişim keşke ilk doğumumda kendisiyle tanışmış olabilseydim . Kararsız kalanlara özellikle tavsiyemdir.

• Özel Hayat Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Doktorumdan cok memnunum cok pozitif ilk bebeğimi kaybettm inşAllah bu bebegimde bize iyi gelicektir iyiki zeynep hanımı tercih etmişim

• Özel Hayat Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Zeynep hanımın enerjisi,güler yüzlülüğü , cana yakınlılığı ve her şeyi açıklayıcı bir şekilde ifade etmesiyle kendimi rahat hissettiğim için kendisiyle iyi ki yollarımız kesişti.

• Ş

Zeynep hanım mükemmel bir doktor. Çok tatlı, çok ilgili, onunla olan randevularımda beni çok rahatlatıyor. Odasına girdigin anda onun pozitif enerjisini hissetmemek mümkün değil. Herkese tavsiye ettiğim çok nadir doktorlardan bir tanesi. Hamileliğini çok korkuyla geciren heran bebeğine bişey olucak korkusu taşıyan bir gebeyim ve benim korkumu anında yok ediyor

• Özel Hayat Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

İkinci hamileliğimde Zeynep Hocayla tanışma fırsatı buldum. İlk hamileliğimi daha olumsuz bir deneyimle geçirdiğim için bu sürece kaygılı başlamıştım. Ancak Zeynep Hocanın ilk andan itibaren sergilediği pozitif yaklaşımı ve güven veren tavrı tüm endişelerimi büyük ölçüde azalttı.

Sorularımı sabırla ve detaylı şekilde yanıtlaması, hiçbir konuyu geçiştirmemesi ve her kontrol sürecinde açıklayıcı olması benim için çok kıymetliydi. Kendimi hem dinlenmiş hem de anlaşılmış hissettim.

Kadın doğum bölümüne giderken yaşanan stresi anlayan ve bunu azaltan bir hekimle karşılaşmak büyük bir şans oldu benim için. Hamilelikte ya da kadınsal bir sağlık sorununda, sizi kaygılandırmadan süreci açıklayan ve gerçekten dinleyen bir doktor arıyorsanız Zeynep Hoca ile tanışmanızı içtenlikle tavsiye ederim.