- Diş Gıcırdatma
- Sigortası olan hastalar
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Zeynep Korkmaz Muayehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
X-Ray
Zirkonyum
T
t.....
Merhaba; Alanına son derece hakim, bu kadar titizlikle ve özveriyle çalışan bir diş hekimiyle karşılaşmaktan çok memnunum. Başarılar diliyorum çalışma hayatında kendisine.
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için
Y
ya...b
İşinin severek ve özenle yapan hocamıza implant ve kanal tedavisi yaptırmıştım cok memnum.
• Zeynep Korkmaz Muayehanesi • Diğer •
Uzm. Dt. Zeynep Korkmaz Karahan
Teşekkür ederiz yorumunuz için.
O
o....y
Zeynep hanim çok ilgili ve güven veren bir hekim. Gereksiz yere kanal tedavisi uygulayan çok hekim var, Zeynep hanim endodonti uzmanı olmasından dolayı dışı en sağlıklı şekilde kurtarmaya çalışıyor. Kesinlikle guvenilir bir hekim
• Zeynep Korkmaz Muayehanesi • Diş Dolgusu •
Teşekkür ederiz yorumunuz için
ba...
Zeynep hocam yaptığı tedavide gerçekten çok başarılı. Ayrıca kanal tedavisinde gerçekten tam bir uzman.
Teşekkür ederiz yorumunuz için
Ö
öm...r
Zeynep hanım sayenizde çocuklar diş korkusunu yendiler sizin yanınıza güle oynaya geliyorlar, mükemmel bir mizaç ,harika bir ilgi ne desem az gelir eşim ve ben çocukları ne zaman dişçiye götürsek bir stres alırdı iyiki sizi tanımışız,ayrıca eşimin de diş eti kanamalarını kestiginiz için ona da ayrı minnettarız, sizi 2 Yıl Önce tanıdık yapılan dolgularımız ana dişimiz gibi .iyi ki varsınız Zeynep Hocam..
• Zeynep Korkmaz Muayehanesi • Diş Dolgusu •
Uzm. Dt. Zeynep Korkmaz Karahan
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz.
a....k
Kıymetli Zeynep hocam..samimiyeti, ilgisi,işine olan saygısı ve bizlere verdiği güven, implant tedavisi görüyoruz şimdiye kadarki süreçte herşey çok güzel ilerledi, sonuna geldik sayılır, tedavi biriminde de ayrıntılı bir şekilde fikirlerimi yazacağım...
• Zeynep Korkmaz Muayehanesi • Tam Diş Protezi •
Uzm. Dt. Zeynep Korkmaz Karahan
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz
f.....
Doktorumuz çok iyi empati yapabilen ve gayet profesyonel çalışan bir hekim.Kesinlikle hastasına güven veriyor.ben anneme implant ve protez diş yaptırıyorum daha bitmedi ama gayet memnunuz doktorumuzdan .
• Zeynep Korkmaz Muayehanesi • Tam Diş Protezi •
Uzm. Dt. Zeynep Korkmaz Karahan
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz.
se...a
ErDiş doktorumuz Zeynep hanim gerçekten işinin ehli bir uzman. İletişimi, açıklamaları ve yönlendirmeleri ile içimize sinen bir tedavi gördük. Diş taşı temizliği, dolgular ve çekim yapıldı. Her işlem için çok memnun kaldık
• Zeynep Korkmaz Muayehanesi • Diş Hekimi Randevusu •
Uzm. Dt. Zeynep Korkmaz Karahan
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz .
es...a
Zeynep Hanım güler yüzlü ve çok kibar bir diş hekimi. Kendim için gittim. Çekilmesi gerek denilen dişe kanal yenileme yaptı . Tedavi sürecim boyunca çok ilgiliydi ve hala takipte. Çok memnun kaldım.
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için
em...
Zeynep hanıma diş problemlerinden kaynaklı gittim.
Üç dişime dolgu tedavisi yapıldı. Tedavi sürecim çok rahat geçti. Tedavi sonrasında hiç bir sorun yaşamadım. Tavsiye ederim .• Zeynep Korkmaz Muayehanesi • Diş Dolgusu •
Zeynep Korkmaz Karahan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Korkmaz Karahan, Diş Hekimi, Endodonti. Size Zeynep Korkmaz Karahan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Zeynep Korkmaz Karahan adresi nerede?Zeynep Korkmaz Karahan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fahri Kayahan Bulvarı Çilesiz Mah. No:82/C Yeşilyurt Malatya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Korkmaz Karahan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Korkmaz Karahan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeynep Korkmaz Karahan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Korkmaz Karahan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Zeynep Korkmaz Karahan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Korkmaz Karahan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zeynep Korkmaz Karahan hakkında ne düşünüyor?Toplam 34 hasta / danışan, Zeynep Korkmaz Karahan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeynep Korkmaz Karahan hangi sigortaları kabul ediyor?Zeynep Korkmaz Karahan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.