1977 Hatay doğumluyum. Sırasıyla iş tecrübelerim; Karaman pratisyen hekimlik 1999-2000, Ankara Yenimahalle de pratisyen hekim, 2000-2002 Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesine Pediatri asistanı, Ankara Yıldırım Beyazıt EAH de Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz Asistanı, 2004 -2009 Afyonkarahisar merkezde Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz Uzmanı, 2009 -2013 Eskişehir Devlet Hastanesinde Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz Uzmanı, 2016-2018 Özel Ümit Vişnelik Hastanesinde Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz Uzmanı olarak görev aldım. 2018-2025 yılları arasında Eskişehir Özel Anadolu Hastanesinde Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz Uzmanı olarak çalıştım , 2025 Mayıs ayından itibaren Ankara Özel Koru Kavaklıdere Hastanesinde hizmet vermekteyim

Barbaros, Büklüm Cd No:72, Çankaya, Ankara 06680

• Sigortası olan hastalar

Göğüs Hastalıkları Randevusu

• M

Öksürük, yüksek ateş ve göğüs hırıltısı nedeniyle başvurdum. Hızlı bir şekilde tanı koyup, tedavime başladı. 24 saat içinde düzelmeye başladım. Gerçekten hem çok bilgili hem de hastasına içtenlikle yaklaşan bir hekim. İlk andan itibaren pozitif enerjisi ve güler yüzüyle insanı rahatlatıyor. Her soruya sabırla yanıtlıyor ve insana büyük güven veriyor. Mesleki donanımı kadar insani yaklaşımıyla da fark yaratan bir doktor. İyi ki tanımışım; gönül rahatlığıyla, hatta minnetle tavsiye ederim.

• B

Uzun süredir yaşadığım nefes darlığı şikayeti için birçok doktora gitmiştim ama asıl çözümü hocamızda buldum.Hem teşhis süreci hem tedavi planı çok profesyonel şekilde ilerledi. Her aşamada bilgilendirdi,moral verdi. Gerçekten işini severek yapan bir hekim.

• G

Alerjik astımım vardı çok sık atak geçiriyordum. Bilgisi, güleryüzü ve ilgisi sayesinde artık rahat nefes alabiliyorum.

• Özel Koru Kavaklıdere Hastanesi Randevu  •

• G

Uzun süre tedavi olduğum halde kronik bir zaturrem vardı. Doktor Zeynep Sönmez Çelik sayesinde çok kısa bir sürede iyileştim. Bu süreçte bana çok destek oldu.

• C

Doktor hanımın sağlık sürecimde ilgi ve alakasından çok memnun kaldım detaylı analiz kesin sonuç ve hızlı bir şekilde tedavi ederek sağlığıma kavuşturdu

• Özel Koru Kavaklıdere Hastanesi Göğüs Hastalıkları Randevusu  •

• Doktor hanım çok tatlı ve güvenvericiydi. Randevusuna zamanında katıldığı, hastalık ve tedavi ile ilgili ayrıntılı olarak bilgilendirildim. Saygılar…

• M

Kronikleşen oksurugume deva oldu, farklı bakış açısı, detayciligi ve iletişimi sayesinde çok şükür iyileştim kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum

• Z

Zeynep Hanıma yaklaşık 20 gün önce ciddi bi öksürük problemi ile gittim daha önce kime gittiysem çare olmadı ama kendisi dalında o kadar başarılı ve ilgili bi doktor ki resmen nokta atışı yaptı! Kendisini iyi ki tanımışım minnettarım

• V

Güleryüzlü konusuna hakim hızlı teşhis ve çözüm önerisi sunması Zeynep hocayı bundan sonra ki süreçte tercih etmemiz için en önemli etken olacaktır.

• D

Zeynep Hanım benim pandemi döneminden beri doktorum güvendiğim bir doktor en son 24 aralık 2024 tarihinde akciğerimde bir ağrı hissederek geldim mesai saatinin bitimine yakın olmasına rağmen röntgen ve tahliller ivedilikle halledildi akciğerime embol atıldığı tespit edildi sonrasında diğer tetkikler ve hastaneye yatmam gerektiğini hayati risk taşıdığımı ifade etti ertesi gün tekrar kontrol ve tedavi sürecimi belirledi bilgili ve bilgisini çok iyi kullanabilen mütevazı bir insan

• Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi Diğer  •