013 YILINDA SAMSUN 19 MAYIS ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNDEN MEZUN OLDUM. 2013-1014 YILALRINDA ERZURUM HORASAN DEVLET HASTANESİNDE ACİL DOKTORU OLARAK MECBURİ HİZMETİMİ YAPTIM. 2014-2015 YILLARI ARASINDA BAKIRKÖY SADİ KONUK E.A.H ACİL UZMANLIĞI EĞİTİMİMİ YARIDA BIRAKARAK 2018-2022 CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİ KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM UZMANLIĞI İHTİSASİ YAPTIM 2022-2024 ŞIRNAK DEVLET HASTANESİNDE 2.KEZ MECBURİ HİZMETİMİ TAMAMLADIM 2024-2025 OCAK BUYUKCEKMECE MİMAR SİNAN DEVLET HASTANESİNDE GÖREV YAPTIM ŞUBAT 2025 İTİBARİYLE ŞUANDA KENDİ MUAYENEHANEMDE HASTALARIMA ÖZEL HİZMET VERİYORUM

Yetişkin

Miray Klinik

67. Sokak No:13 Kat :3, Yakuplu Mahallesi, Beylikdüzü, İstanbul 34524

• Sigortası olan hastalar

Çok memnun kaldım kesinlikle son anda değiştirdiğim en iyi karar oldu. Sezeryan ameliyatımı doktor bey gerçekleştirdi. Ameliyattan sonraki sürecim de çok rahat ve güzel geçti .

• Miray Klinik Doğum  •

• K

Hamilelik sürecimde ilk haftadan itibaren Abdülkadir hocamdan destek aldım, almaya da devam ediyorum.
    Çok güler yüzlü, her süreci ayrıntısıyla anlatan, olumsuz bir süreci bile motive etmeye çalışarak aktarmaya çalışan, cihazları çok ileri seviye olan, süreci ebeveynlerden daha fazla takip eden, mesleğini yapmak için icra etmek yerine severek yapan bir doktor gerek kadrosu nitekim aynı şekilde güler yüzlü, muayene veyahut kontrol sürecinde bu sefer acaba neler çıkacak veyahut ne yaşayacağım psikolojisiyle değil de daha çok hevesle Abdülkadir hocanın yanına gidiyorum bakalım ne güzel haberler verecek psikolojisinde olmak harika kesinlikle bu süreçte destek alınması gereken klinik gitmek isteyip alternatif klinikler arasında girmiş bir klinik olarak değerlendirirseniz kesinlikle diğer klinikleri elemeniz gerekebilir. Gerek yakın çevreme de aynı düşüncemi aktarıyorum.

Süreç ve devamlılığı için Abdülkadir hocam ve ekibi, harikasınız

• Miray Klinik Gebe Takibi  •

• R

sikayetlerim idrar tutamama gaita cikisinda Problemim vardi almanyada bir suru doktorla gorustum ilk Rahim ameliyati oldum operasyonda idrar Torbasi sarkmasi problemlerini de duzelteceklerini soylediler ancak problemlerim devam ediyordu. Abdulkadir hocayi onandaha once ameliyat olan bir yakinim tavsiye etti onun icin basaksehirden in gorusmeye geldim. Ilk muazlyene sonrasinida detayli anlatimiyla ameliyata kadar verdik ve planladik. Laparoskopik Askim ameliyati oldum yani sarkan idrar torbasini ve vajinayi Askim Ile kapali yontemle duzeltti. Amelitlyattan sonra 10 gun gecti eski halimdeki sikayetlerim gecti cok konforlu surec gecirdim. Ameliyat videolarini iyletti Bana onceki ameliyatimdan cok yapisikmis hepsini acmis. Ho Amin eline saglik keske Almanyya gelse hocamiy orda bu kadar iyi bir Doktor bulmak cok zor. Hocamin ellerine saglik artik adresimiz belli

• Miray Klinik İdrar Kaçırma Ameliyatı  •

• T

İyi ki tanımışım sizi Abdulkadir Bey çok memnunum
    Hayırlısıyla oğlumu kucağıma almayı bekliyorum

• Miray Klinik Gebe Takibi  •

Gebelik öncesi danışmanlık aldım. Gayet yeterli bilgilendirildim. Danışmadaki hanımefendiler de gayet kibar ve ilgililerdi, kliniği gözüm kapalı tavsiye edebilirim.

• Miray Klinik Gebelik Öncesi Danışmanlık  •

barbie vajina amelyatı oldum.1 doğum yapmıştım.inanılmaz kolay geçen bir amelyattı.doktorumun herşeyi net bi şekilde anlatması ve tecrübesi en büyük şansımdı.3.günümde sıfır ağrı acıyla işime gidebildim.olmak isteyen kişilere ertelememesini ve korkmamasını tavsiye ediyorum.

• Miray Klinik Genital Estetik  •

Abdulkadir hocam ile tanışmış olmak bir şans.Barbie vajina ameliyatı oldum.Ameliyat sürecim baştan sona müthiş geçti.Ameliyattan sonra 3.gün işe gitmiş biri olarak yazıyorum size bunları ihtiyacı olan herkese tavsiye ediyorum

• Miray Klinik Vajina Estetiği  •

• G

Dr abdülkadir hocayı öneri üzerine buldum ulaşım sağladığımda hızlıca geri dönüş sağlandı ön muayene oldum cok acıklayıcı ve güven verici bilgiler verdi klinikte kolposkopi işlemi oldum işlem olurken hicbir agrı veya acı hissetmedim. Deri altı implantımı ve aşılarımı da yaptırdım cok memnun kaldım hicbir şikayetim olmadı muayene salonun temizliği ve hijyeninden, doktorumuzun ve calısan arkadaşlarımızın ilgisinden cok memnun kaldım bundan sonraki bütün takiplerimi burada yaptıracagım.

• Miray Klinik Kadın Genital Kanser Taramaları  •

• D

Doktor beyi internetten buldum klinikte lokal anestezi ile işlem yaptık hiçbir şekilde agrı acı hissetmedim çok memnun kaldım herkesin güvenerek geleceği tek Doktor , işlem korktuğum gibi olmadı agrısız geçti sonraki süreçte de cok güzel ilgilendi

• T

İki vajinal doğumdan sonra genital görüntü ve idrar torbamda sıkıntı vardı. Yaklaşık 1 seneyi bulan doktor araştırmasından sonra Abdülkadir bey ile karşılaştım. İlk görüşmede oluşan güven duygusundan 1 hafta sonrasına operasyon planladık.yaklaşık 3,5 saat süren kombine genital estetik ameliyatından sıfır ağrıyla uyandım.ameliyattan 4 saat sonra da istediğim şeyleri yemeye ve yürümeye başladım.ertesi gün de taburcu oldum.küçük çocuğum olmasına rağmen ameliyat hiçbir sıkıntı yaşatmadı günlük işlerimi ve çocuk bakımını çok rahat bir şekilde yaptım. Şuan ameliyat olalı 1 hafta oldu ve bir haftalık tecrübeyle diyorum ki keşke Abdulkadir bey ile daha önce karşılaşsaydık ve bu kdr beklemek zorundaysa kalmasaydım. Bu arada ameliyat sonrası görüntü de gerçekten barbie :)