Gülbayır Sok.No:10 Merter, Güngören, İstanbul 34173
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
Ö
öz...r
şua tedavisi sonucu kulğımda kemik erimesi sonucu dayanılmaz ağrılar cekiyordum ama abdullah hoca geldikten sonra yıllardır ağrıyı unuttum bu ara hocama gidemedigimden ara sıra acıyor ama bu hafta gidecegim inşallah
es...i
KIZIM ZEYNEP ULAŞTI DOKTORUMUZUN HASTASIDIR 4 SENE EVEL GENİZETİ AMELİYATI OLMUŞTU O KADAR MEMNUNUMKİ KESİNLİKLE DOSTLARIMA TAVSİYE EDİYORUM
Abdullah Beceren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdullah Beceren, Kulak Burun Boğaz.
Abdullah Beceren adresi nerede?Abdullah Beceren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gülbayır Sok.No:10 Merter İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdullah Beceren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdullah Beceren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Abdullah Beceren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdullah Beceren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdullah Beceren ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdullah Beceren hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Abdullah Beceren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakınlardaki Kulak Burun Boğaz Doktorları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları