Sümer Mahallesi İzmir Bulvarı No:18, Denizli 20020
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
Adem hocam diz ve kalça protezi ameliyatımı yaptı diz ameliyatında kendisinden memnun kaldığım için kalça protezi ameliyatım için hiç başka Dr aramadan ona gittim ve ortopedi Dr. ihtiyacı olanlara Adem Çatak hocamı tavsiye ederim
• Özel Odak Hastanesi • Diğer •
Adem Çatak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Adem Çatak, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Adem Çatak adresi nerede?Adem Çatak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sümer Mahallesi İzmir Bulvarı No:18 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Adem Çatak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Adem Çatak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Adem Çatak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Adem Çatak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Adem Çatak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Adem Çatak hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Adem Çatak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Denizli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Denizli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Denizli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları