Diğer kurumları göster

Başka bir uzmanlık arayın

Özel Odak Hastanesi
Sümer Mahallesi İzmir Bulvarı No:18, Denizli 20020
  • Diğer (İade)

Can doktorumuz iki oğlumun tüm hamilelik süreçlerinde beni rahatlatan ilk doğumumda 12 saat sancımla beni yanlız bırakmayan ilgili güleryüzlü doktorumuz iyi ki yollarımız kesişti sizinle .en son doktorum 3. kız olacak sana kız çocuk çok yakışır dedikten sonra beni bir düşündüren sempatik doktorum ilginize alakanıza şükürler olsun

• Uzm. Dr. Murat Karayel Diğer  •

Annemde bulunan ve diğer hekimlerce bel fıtığı kaynaklı olduğu söylenen ağrının ZONA ağrısı olduğunu tespit edip enjeksiyon ve diğer tedavi yöntemleri ile dayanılmaz seviyede olan ağrımızdan bizi hızlı bir şekilde kurtardı elinize emeğinize sağlık.

• Uzm. Dr. Gökçe Yaşar Ağrı Tedavisi  •

2 çocuğumu da muhammet beyde doğum yaptim ilgili uzman başarılı bir doktor biz memnun kaldık iyiki sizi tanımışız iyiki si

• Op. Dr. Muhammet Göçmen Diğer  •

Ü

Doktor hanıma sol dizimin arkasındaki şişlik için gitmiştim , yapılan tahlillerde arka çapraz bağ kısmi yırtığı vardı , yaptığı prp tedavisi ile tamamen iyileştim. İyi ki kendisine tedavi olmuşum .

• Uzm. Dr. Gökçe Yaşar Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

Benim ilk hamileligim hamileliğin 2 ayında. Muhammet beyi tercih ettim çok harika bir doktor son güne kadar herşey güzeldi sonra bebeğimin sağlık sorunundan dolayı acil ameliyata alındım ona rağmen ben hiç ağrı acı bişey hissetmedim ve ameliyat sırasında beni sakinleştirerek ameliyat etti çok memnunum eğer ikinci çocuğu düşünürsem Muhammet hoca nerde ben orda olurum işinin hakkını fazlasıyla veren güler yüzlü bı doktor

• Op. Dr. Muhammet Göçmen Diğer  •

Yaklaşık 5 yıldır sol yumurtalık kisti ile ağrı içinde geçirdim. Çok Dr gezdim kararlı ve beni motive edene rastlamadım. Ancak Ersen bey tedavinin en başından neler olabileceğini neler yapılabileceğini en ince ayrıntısına kadar anlattı. 3 gün önce sol kist yumurtalığımi almaya karar verdik. Kapalı ameliyat yaptı. Çok ilgili alanında uzman işini severek yapan bir doktor gördüm. Tedavimiz devam ediyor kendisinden çok memnunum. Aklınızda hiç soru işareti bırakmıyor.

• Op. Dr. Ersen Eraydın Diğer  •

Adem hocam diz ve kalça protezi ameliyatımı yaptı diz ameliyatında kendisinden memnun kaldığım için kalça protezi ameliyatım için hiç başka Dr aramadan ona gittim ve ortopedi Dr. ihtiyacı olanlara Adem Çatak hocamı tavsiye ederim

• Op. Dr. Adem Çatak Diğer  •

T

Prostat rahatsızlığımdan dolayı başvurduğum Mehmet Beyin ilgisi ve alakasından çok memnun kaldım. Zafer Hocayla birlikte HOLEP yöntemiyle gerçekleştirilen ameliyatımda kendisinin verdiği emekten dolayı şükranlarımı sunarım.

• Dr. Mehmet Babaoğlu Diğer  •

Ersen bey mükemmel bir doktor. Onun tedavisi sayesinde hamile kaldım. Muayenelerde çok güler yüzlü her şeyi tek tek anlatıyor. Asala acele ettirmiyor. Ayrıca kafama takılan bir şey olduğu zaman yazıyorum her seferinde cevap verip açıklıyor. Hamile bir kadın için en önemli şey doktorunun yanında kendini rahat hissetmesi. Denizli'de olan doktor arayan kişilere tavsiye ederim.

R

Ersen bey tüm hamilelik sürecimde çok memnun kaldım emin ellerde hissettim muayenelerinde acil erken doğuma girdim çok ilgiliydi tekrar doğum yapsam tekrar ersen beye giderdim her muayenemde herşryi tek tek anlatırdınız kafamda hiç soru işareti olmazdı iyiki dedim hep ;)