Dyt. Adil Gökay Taflan

Diyetisyen · Daha fazla

Kocaeli 2 adres

Dyt. Adil Gökay Taflan, özel muayenehanesinde danışanlarını kabul etmektedir. Aşırı Kilo Alımı, Bebek Beslenmesi, Gebelik Dönemi Beslenmesi gibi alanlarda hizmet vermektedir .

Yetişkin (İlgili adreslerde)
Çocuk (İlgili adreslerde)

İZMİT / Adil Gökay TAFLAN Beslenme ve Danışmanlık Merkezi

Nazer Inn İş Merkezi Yahyakaptan Mah. Şehit Ergün Köncü Sok. Ofis No:17 Kat:2, Kocaeli 41040

• Sigortası olan hastalar

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Online Görüşme

• Y

Kesinlikle tavsiye edecegim bir diyetisyen adil bey.ilgisi,alakasi,bilgilendirmesi harika. Hep diyorum aç kalmadan kisitlanmadan zayıfliyorsunuz...

• İZMİT / Adil Gökay TAFLAN Beslenme ve Danışmanlık Merkezi Diyetisyen Randevusu  •

• I

Adil Hocam çok komik biri ve çok iyi motivasyon sağlıyor. Yemek yemeyi seviyorsanız bir a4 dolusu uygulanabilir bir liste yaptı ve güzel kilo verdim. Garip sular olmadanda kilo veriliyormuş. Yeni ofisinin yeri çok güzel. Başarılarınız ve enerjiniz daim olsun.

• B

Adill beyle veremedigim kilolarimin buyuk bir kismini 2 ayda verdim hala da devam eden bir diyet sürecindeyim Kişiye özel diyet listesi güler yüzü herseyi detaylı bir şekilde anlatması bu sürecimde bana çok yardımcı oldu motivasyonumu arttırdı. Diyet listemde ulasabilirliliği kolay şeyler olması beni daha mutlu etti ...

• GÖLCÜK / Adil Gökay TAFLAN Beslenme ve Danışmanlık Merkezi Diyetisyen Randevusu  •

• G

Adil bey ve eşi çok güler yüzlü biri. Kendim onun desteği ile 85 sen 65 e kadar düşmüştüm şimdi kızım(9) için gitmeye başladık. Diyet olarak kulağa zorlu süreç geliyor ama yeme alışkanlığı düzenlemede ve bunu sizin sevdiklerinize göre ayarlama konusunda harika destekçidir.

• B

Adil Bey işe yıllar öncesinden tanışıyoruz.Yıllar önce sağlıklı bir şekilde zayıflamama yardımcı olmuştu.Hiç kilo veremeyen biriydim. O yünden sonra alsam da verebildim. Kendisi motivasyon konusunda çok iyi ve çok deneyimli bir diyetisyen herkese tavsiye ederim

• başka bir yer Diğer  •

İşini güzel yapan sayılı sayılı diyetisyenler den biri gerçek ten hem tavrı hemde programı sayesinde yeme alışkanlığını edindim.

• İZMİT / Adil Gökay TAFLAN Beslenme ve Danışmanlık Merkezi Randevu  •

• B

Tavsiye üzerine ems için seans alıyorum 4.seans bitti süper birşey henüz ölçülmedim ama daraldığını hissediyorum özellikle girdiğiniz an itibari ile güleryüzle karşılanıp hem ems hem andulasyon için yeterince bilgi sahibi olup sonrası size kalıyor herkese şiddetle tavsiye ediyorum

• İZMİT / Adil Gökay TAFLAN Beslenme ve Danışmanlık Merkezi EMS  •

• L

Adil Bey ile önceden de kısa bir süre diyet için danışmıştık. Kendisi gerçekten çok ilgili ve samimi . Bu sefer eşimle birlikte diyet için yine yolumuz kesişti.Yolumuz uzun inşallah güzel sonuçlar alacağız.

• Ö

Hayatımda gördüğüm en iyi diyetisyen diyebilirim. Şu ana kadar çok kilo vermeyi denedim. Ama hem psikolojik olarak insana özgüven veren hem de yormadan bıktırmadan kilo verdiren diyetisyenle ilk kez karşılaştım :)

• İZMİT / Adil Gökay TAFLAN Beslenme ve Danışmanlık Merkezi Kilo Verme Diyetleri  •

• K

Diyette gibi hissetmiyorum, bu çok güzel bir şey. Apar topar kilo verdiriyim bitsin değil de hayat tarzı haline gelmesi için uğraşıyor. En sevdiğim yanı da yiyecekler ve saatler konusunda alternatifin olması. Ortamın samimi ve içten olması da güven veriyor. Daha ne olsun :) Çok başındayım ama iyi gidiyoruz. İyi ki size yolum düşmüş şişko girl power