- Doğum
- Rahim Kanaması
- Jinekolojik Hastalıklar
Ritim istanbul AVM, Cevizli, B-Blok Kat:7 No:66, Maltepe, İstanbul
eb...r
Dr Ahmet Bey'e bir arkadaşım önerisiyle gittim. Menopoz ile ilgili bütün kaygılarıma tam derman oldu. 2 aydır önerdikleriyle çok daha rahat geçiriyorum bu süreci. Muayenehanenin temiz ve hijyenik olması da çok önemli. Gönül rahatlığıyla muayene oluyorum. Gülay Hanım da ayrıca çok çok yardımcı, her konuda istediğim zaman arayarak destek alabiliyorum.
• Uzm.Dr. Ahmet Batkı • Diğer •
R
r.....
Benim ahmet hocaya yolum google araştırmalarım sonucu kesişti,kendisi hayatımı kurtardı diyebilirim,hamile olduğumu öğrendiğimde,başka bir doktora gitmiştim,o bana 4 haftalık gebe olduğumu dile getirip kürtaj yapmıştı,ama kürtajdan sonra geçmek bilmeyen bir ağrım ve kanamam vardı,ahmet hocaya gittiğimde uzun bir ultrason muayenesi sonucu benden beta hcg baktırmamı istedi,baktırıp sonucu attığımda dış gebeliğim olduğunu söyledi,ve biz tedavi sürecine başladık,çok korktuğum,bu yolda benimle beraber savaşan bir hekim,1,5 aydır takipli hastasıyım ve sürecimin sonuna gelmiş bulunuyoruz neredeyse,ve bu süreçte gece gündüz demeden istediğim saatte,arayabildiğim istediğim saatte mesaj atabildiğim,beni çok fazla rahatlatıp,her seferinde yanımda destek olduğu için kendisine sonsuz bir minnettarlığım var,ahmet hoca olmasaydı sürece bu kadar hakim olup,benimle bu kadar ilgilenmeseydi başından salıp göndeserseydi belkide şuan hayatta olmayabilirdim
• başka bir yer • Diğer •
hi...n
Kadın olarak vucudumuz ne yazıkki çok hassas ve dıs tehditlere acık.Duzenli kontroller ve testler çok onmeli erken yapılan mudahaleler bir çok seyden koruyor.Bu noktada HPV asısı çok önemli,Gosterilen ilgi yapılan detaylı acıklama ve hissettirilen guven fazlasıyla tatmin edici.
• İstanbul Tev Sultanbeyli İlçe Devlet Hastanesi • Hpv Testi •
ga...d
Gebeliğimin başından beri Dr ahmet beye gidiyorum muayene sonuçlarımdan,ilgisinden,aciklamalarindan cok memnunum iyiki tanıdım herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum ...
• İstanbul Tev Sultanbeyli İlçe Devlet Hastanesi • 4 Boyutlu Ultrason •
na...0
Bir çok doktora gittim ahmet bey kadar hastasına pozitif davranan doktor görmedim açıkçası şahsım adına sonsuz teşekkürler ahmet bey
• İstanbul Tev Sultanbeyli İlçe Devlet Hastanesi • Miyon •
me...r
Güler yüzü,hastasına yumuşak ve sabırlı yaklaşımı,alanındaki uzmanlığı ve yol göstermesiyle çok iyi yürekli ve mükemmel bir doktor.Devlet hastanesinde görev yapan doktorum özel bir hastane ilgisi ve konforunu hastalarına yaşatıyor.Sayesinde rahat ve güvenli bir gebelik geçiriyorum.
me...k
mesleki tecrübesi ve hastaya yaklaşımı çok iyi
be...a
ahmet bey çok iyi bir doktor hastasıyla çok güzel ilgileniyor.onun bu ilgi alakasını çok seviyorum
R
re...a
ahmet bey sizi seviyoruz allah mesleki hayatınızda başarılarınızın devamını dilerim
Ahmet Batkı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Batkı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Ahmet Batkı adresi nerede?Ahmet Batkı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ritim istanbul AVM, Cevizli, B-Blok Kat:7 No:66 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Batkı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Batkı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Batkı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Batkı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Batkı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Batkı hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Ahmet Batkı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları