2009 senesinde İstanbul Üniversitesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı'ndan Genel Cerrahi İhtisası'nı tamamlamış ve ardından 2009-2012 senelerinde Iğdır Devlet Hastanesi'nde sonrasında 2012-2021 yılları arasında Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzman olarak , ardından da eğitim görevlisi olarak hizmet vermiştir. 2014 yılında A.B.D. Cleveland Clinic ve 2015 yılında İsveç Karolinska Enstitüsünde Endokrin Cerrahisi alanında araştırma ve klinik eğitimlerimi bitirmiştir. 2015 yılında Avrupa Endokrin Cerrahisi Yeterlilik Belgesi'ni almıştır. 2016 yılında Kanada, Ottawa Üniversitesi'nde translasyonel tıp alanında araştırmaları olmuştur. 2017 yılında Genel Cerrahi Doçenti ünvanı almıştır. 2021 yılında göreve başladığım LIV Hospital Ulus ve Vadistanbul Hastaneleri Genel Cerrahi Kliniği'nde Endokrin Cerrahisi alanında görev yapmaktadır. 2022 yılında İstinye Üniversitesi, Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı'na Doçent Dr. olarak atanmış, 2022 yılı Ekim ayında ise Profesör Dr. ünvanı almıştır.
- Tiroid Guatr ,
- Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
- Ethica Sigorta
- NN Hayat Ve Emeklilik
- Fiba Emeklilik
Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi, Vadistanbul Park Etabı, 7F Blok, Sarıyer, İstanbul 34396
- Sigortası olan hastalar
- Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
- Fiba Emeklilik
Genel Cerrahi Randevusu
Liv Hospital Ulus
Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi, Vadistanbul Park Etabı, 7F Blok, İstanbul
Adrenal Cerrahisi
Tiroid Kanseri Cerrahisi
Tiroidektomi
Zehirli Guatr Ameliyatı
gü...r
Kendisi ile tiroid ameliyatımla tanıştık. Çok ilgili ve hastasına güven veren bir yaklaşım gösterdi. Süreci çok iyi yönetti. Sorunsuz bir şekilde tedavimi oluyorum
ha....
Graves hastalığı tanısıyla takip edilirken total tiroidektomi operasyonum Prof. Dr. Ahmet Cem Dural tarafından gerçekleştirildi.
Ameliyat öncesi süreçte yapılacak işlemleri açık ve anlaşılır biçimde aktardı; bu sayede sürece hazırlıklı girebildim.
Ameliyat sonrası dönemde de planlı kontrollerle iyileşme sürecim yakından izlendi.
Cerrahi yaklaşımı kadar hasta iletişimine verdiği önem de dikkat çekici. Gerektiğinde sakinleştirici, gerektiğinde yönlendirici bir tavırla sürecin her aşamasında güven hissi sağlıyor.
Alanına hâkim, deneyimli ve pozitif bir hekim olarak cerrahi süreci son derece dengeli şekilde yönetiyor. Alanına hâkimiyeti ve bütüncül yaklaşımıyla cerrahi süreçte profesyonel bir yönetim anlayışı sunmaktadır.
• Liv Hospital Vadistanbul • Genel Cerrahi Randevusu •
ay...z
Basedow-Graves Hastalığımın 2. kez nüksetmesi sonucu ameliyat kararını aldığımda çok fazla doktor araştırdım. Bu süreçte kendisine ilk etapta mail atmıştım, o maile o kadar açıklayıcı ve güzel bir şekilde geri dönüş aldığımda kendisiyle bu süreci başlatacağıma emin olmuştum. İlk randevuda inanılmaz gergindim ancak kendisi her yönüyle durumu ameliyatın süreçlerini net ve açıklayıcı anlattığı gibi, bir abi gibi de sohbetini ederek beni rahatlatmıştı. Gerçekten kendimi emin ellerde hissetmiştim. İlk ameliyatım olduğu için hatta ameliyattan önce odama gelip ağladığımı görünce espirili bir dille, bu bir başlangıç ve yarış değil korkma diyip beni güldürmüştü. Ameliyat sonrası çok kolay geçti, kendime geldiğimde sesim yerindeydi. Sanki hiç operasyon olmamışım gibi :) Ameliyattan sonraki 3.Gün ise avmde dolaşmaya çıkmıştım. Ameliyatımın üzerinden 1 ay geçmesine rağmen her yazışımda bana hızlıca geri dönüş yaptığı için, hastalarına değer veriyor.
• Liv Hospital Ulus • Zehirli Guatr Ameliyatı •
ek....
Ağustos ayında tiroid nödülümde kanser şüphesi çıkınca ameliyat için yaptığım araştırmalar sonucu Cem Hocayı buldum.İlk görüşmede oldukça detaylı bir şekilde ameliyat ve sonrası tüm süreç ve ihtimallerle ilgili bilgi verdi. Başka bir doktorla görüşmeye gerek duymadım ve 15 Eylülde Vadi Liv’de ameliyatım gerçekleşti. Tiroid bezimin yarısı alındı, 1 gece hastanede kaldım. Ameliyat sonrasında acı, ağrı, ses kısıklığı vb olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Sürecin başından sonuna hocamız sevecen ve güven veren bir tavırla davrandı. Her konuda destek oldu. Bilgisi, tecrübesi ve işine olan bağlılığı sayesinde aklımda hiçbir şüphe olmadan ameliyat sürecini atlattım. Böyle endişeli bir süreçte doğru doktoru bulabildiğim için kendi adıma çok mutluyum.
• Liv Hospital Vadistanbul • Tiroid Kanseri Cerrahisi •
du...n
Annemın Multinodüler guatır hipertiroidi nedenıyle amelıyat olması gerekiyordu. ne yapacagımızı bilemez bir halde kafamız karman çorman olmuştu. kendısıyle yaptıgımız ılk görusmede dogru yerde oldugumuzu anladık. herseyı programladı herseyle bızzat ilgilendi. tum korkularımızı ve sorularımızı sabırla acıkladı. Ses kısıklıgından oldukca korkuyorduk ama amelıyattan odaya cıktıgında sankı hıc amelıyat olmamıs gibi konusuyordu. 1 gece yattık ertesı gun taburcu oldugumuzda agrı kesıcı dahı kullanması gerekmedı. Hemen hayata karısabıldı ve saglıgına hızla kavustu annem ve bu surecte bırebır her an ulasabıldık ve bızle her an takıp içindeydı ve hala sürecimizi takip etmekte hocamız. İyi ki hocamızı tanımışız...
• Liv Hospital Ulus • Endokrin Cerrahisi •
ma...k
*Sayın Hocam,*
Hayatımın belki de en kaygı verici döneminde, tiroid kanseri teşhisiyle yüzleştiğim anda sizinle karşılaşmak benim için büyük bir şanstı. Sadece bilgi ve deneyiminizle değil, aynı zamanda samimi yaklaşımınız, güler yüzünüz ve güven veren tutumunuzla bu süreci benim için çok daha kolay ve güçlü bir hale getirdiniz.
Siz sadece alanında uzman bir cerrah değil, aynı zamanda hastalarına insan olarak dokunabilen nadir hekimlerdensiniz. Ameliyat öncesinde ve sonrasında gösterdiğiniz ilgi, moral verici sözleriniz ve içten desteğiniz sayesinde korkularımı yendim, umutla yoluma devam edebildim.
İyi ki sizin gibi bir doktora denk geldim.Başarılarınızın daim olmasını, hayatınıza hep sağlık ve mutluluk eşlik etmesini diliyorum.• Liv Hospital Vadistanbul • Endokrin Cerrahisi •
ah...n
İlgisi, alakası, işine olan saygısı, hastasına olan saygısı gerçekten çok üst düzey. İş takibi ve hasta takibi mükemmel. Annemin tiroid ameliyatı için hocamla tanıştık; iyi ki Ahmet Cem DURAL hocamı seçmişiz dedik. Her şey mükemmeldi. Özenle ve titizlikle ilgilendiğiniz için ayrıca şükranlarımızı sunarım.
• Liv Hospital Vadistanbul • Genel Cerrahi Randevusu •
ay....
2 ay önce Papiller tiroid kanseri tanısı aldım ve sonrasında ameliyat için doktor ve hastane arayışına girdiğimizde Cem Hocama muayene oldum başka bir hastasının tavsiyesi üzerine. ilk muayenede detaylı açıklamaları, ilgisi ve alakası içimizi rahatlattı. Cem Hocamla olan ameliyat sürecinden çok memnun kaldım. Kendisi son derece ilgili ve iletişimi kuvvetliydi. Sabırla ameliyat öncesinde ve sonrasında tüm sorularımı tatmin edici şekilde yanıtladı. Zaten bilgi ve donanımı konusunda en ufak bir şüphem yoktu, beklediğim gibi hocamız sayesinde ameliyatım çok başarılı geçti. Lenfleri de temizleyerek olası riskleri öngörmesi, ne kadar dikkatli ve özenli bir hekim olduğunu bir kez daha gösterdi. Lenflerde kanser çıkması da bu kararının ne kadar doğru olduğunu kanıtladı. ameliyat sonrası Atom tedavisi sürecini de planladı hocamız, bu süreçte de desteğini hep hissediyorum.
• Liv Hospital Ulus • Endokrin Cerrahisi •
Z
ze...n
Tiroid ameliyatımı Prof. Dr. Ahmet Cem Dural gerçekleştirdi. Ameliyatım çok başarılı geçti, sürecin her aşamasında son derece ilgiliydi ve bana her detayı açık bir şekilde anlattı.Ameliyat sonrası dönemde sorduğum her soruya dönüş yaptı ve kendisine her zaman ulaşabildim.Hem hekimliği hem de hasta iletişimi açısından çok başarılı bir doktor. Kendisini tanıdığım için çok şanslı olduğumu düşünüyorum ,başarılarının devamını diliyorum.
Prof. Dr. Ahmet Cem Dural
Öncelikle bu içten ve nazik sözleriniz için çok teşekkürler. En az tanı ve tedavi süreci kadar ameliyat öncesi doğru bilgilendirme ve ameliyat sonrası destek çok önemli. Her şey yolunda bile geçse sonuçta sizler için her şey yeni ve alışılmadık. O nedenle yapmış olduğunuz bu olumlu geri bildirim bizlerin doğru yolda olduğunun en büyük göstergesi ve elbette bizler için en büyük motivasyon kaynağı. Tüm ekibim adına yorumunuz için tekrar şükranlarımı sunarım. Sağlıklı günlerde ve kontrollerinizde yeniden bir araya gelmek dileği ile...
K
ke...n
Trioid ameliyatımı Cem Bey ile gerçekleştirdim. Sürece başlamadan önce tüm ihtimalleri ve sürecin akışında yaşayacaklarımızı ayrıntılı bir şekilde anlatarak tüm stresi üzerimizden atmamızı sağladı. Bu sebeple uzman ve işinin ehli bir hekime kendinizi emanet ettiğinizi bilerek tedavinizi gerçekleştirebilirsiniz. Süreç boyunca sık sık görüştük hiç bir sorun yaşamadan tedavim tamamlandı. Cem Bey ile karşılaştığım için çok şanslı hissediyorum kendimi.
Prof. Dr. Ahmet Cem Dural
Güzel sözleriniz ve bu nezaket dolu yorumunuz için size çok teşekkür ederim. Hekimlik mesleğinden keyif almamıza vesile olan belki de yegane şey sizlerin sağlığına kavuşması ve elbette tedavi sürecinizi iyi bir şekilde hatırlamanız. Birlikte çıktığımız bu tedavi süreci boyunca sizin pozitif duruşunuz ve tavrınız tedavinizdeki başarının temellerini oluşturdu ve bizleri de teşvik etti. Ekibimiz ve hastanemiz adına tedavi sürecinizde yer almış olmaktan büyük mutluluk duyduk. Sağlıklı günlerde yeniden görüşmek dileği ile, esen kalın...
Ahmet Cem Dural isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Cem Dural, Genel Cerrahi. Size Ahmet Cem Dural tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Normal Randevu, Paratiroidektomi, Dikişsiz Tiroid Cerrahisi, Robotik Cerrahi, Robot Destekli Laparoskopik Prosedürler, Sinir Monitörizasyonu, Tiroid Cerrahisi, Endokrin Cerrahisi.
Ahmet Cem Dural adresi nerede?Ahmet Cem Dural şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi, Vadistanbul Park Etabı, 7F Blok İstanbul
- Ulus Ahmet Adnan Saygun cad, Canan Sk. İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Cem Dural isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Cem Dural online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Cem Dural isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Cem Dural, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ahmet Cem Dural hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Cem Dural ile İngilizce, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Cem Dural isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Cem Dural tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ahmet Cem Dural hakkında ne düşünüyor?Toplam 95 hasta / danışan, Ahmet Cem Dural hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ahmet Cem Dural hangi sigortaları kabul ediyor?Ahmet Cem Dural tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar