Prof .Dr. Ahmet Cem Dural,

2009 senesinde İstanbul Üniversitesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı'ndan Genel Cerrahi İhtisası'nı tamamlamış ve ardından 2009-2012 senelerinde Iğdır Devlet Hastanesi'nde sonrasında 2012-2021 yılları arasında Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzman olarak , ardından da eğitim görevlisi olarak hizmet vermiştir. 2014 yılında A.B.D. Cleveland Clinic ve 2015 yılında İsveç Karolinska Enstitüsünde Endokrin Cerrahisi alanında araştırma ve klinik eğitimlerimi bitirmiştir. 2015 yılında Avrupa Endokrin Cerrahisi Yeterlilik Belgesi'ni almıştır. 2016 yılında Kanada, Ottawa Üniversitesi'nde translasyonel tıp alanında araştırmaları olmuştur. 2017 yılında Genel Cerrahi Doçenti ünvanı almıştır. 2021 yılında göreve başladığım LIV Hospital Ulus ve Vadistanbul Hastaneleri Genel Cerrahi Kliniği'nde Endokrin Cerrahisi alanında görev yapmaktadır. 2022 yılında İstinye Üniversitesi, Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı'na Doçent Dr. olarak atanmış, 2022 yılı Ekim ayında ise Profesör Dr. ünvanı almıştır.

Yetişkin

Genel Cerrahi Randevusu

Liv Hospital Ulus

Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi, Vadistanbul Park Etabı, 7F Blok, İstanbul

Liv Hospital Vadistanbul

Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi, Vadistanbul Park Etabı, 7F Blok, Sarıyer, İstanbul 34396

• Sigortası olan hastalar

Cem Hocam, gerçekleştirdiğiniz Tiroit ameliyatı sonrası, sağlığıma tam anlamıyla kavuşmuş olmanın huzuruyla bu satırları yazıyorum. Kanser tanısı aldığım ilk andan itibaren sergilediğiniz profesyonel yaklaşım ve psikolojik destek, bu zorlu süreci en sakin şekilde atlatmamı sağladı.
    Bir cerrah olarak sergilediğiniz ustalık, hayat kalitemi doğrudan etkiledi. Boyun gibi hassas bir bölgede yok denecek kadar ameliyat izi kalması, estetik açıdan kendimi çok iyi hissetmemi sağladı. Patoloji ve kontrollerde geride hiç doku bırakılmadan tümörün tamamen temizlendiğini bilmek, hastalığı zihnimde de bitirmeme yardımcı oldu. En büyük çekincem olan ses tellerimin korunması konusundaki hassasiyetiniz sayesinde, sesimde en ufak bir kayıp yaşamadan sosyal hayatıma devam edebiliyorum.
    Gerek operasyon öncesindeki açıklayıcı tavrınız, gerekse iyileşme sürecindeki yakın takibinizle bana büyük bir moral kaynağı oldunuz. Elinizin ustalığı ve kalbinizin nezaketi için en içten duygularımı sunarım.

• C

Geçirmiş olduğum Adrenalektomi ameliyatı sürecinde, tüm aşamalar planlı ve düzenli bir şekilde ilerledi. Süreç boyunca yapılan bilgilendirmeler açık ve anlaşılırdı.
    Ameliyat öncesi ve sonrası takip süreci düzenli yürütüldü, sorularım zamanında yanıtlandı. Genel olarak sürecin yönetiminden ve yaklaşımından çok memnun kaldım.
    Hem tıbbi bilginiz hem de hastalarınıza yaklaşımınızdaki hassasiyetiniz benim için çok kıymetliydi. Emeğiniz, desteğiniz ve güler yüzünüz için minnettarım.
    İyi ki sizi tanıma ve tedavi olma fırsatım oldu. Çalışmalarınızda başarılarınızın devamını dilerim.

• Liv Hospital Vadistanbul Adrenalektomi  •

• N

Tiroidimde çıkan kötü huylu nodüller nedeniyle Cem hocayla yollarımız kesişti.
    Tiroid ameliyatı sürecimde başından sonuna kadar kendimi güvende hissetmemi sağlayan bir doktora denk geldiğim için çok şanslıyım. Ameliyat öncesinde süreci son derece detaylı ve anlaşılır şekilde anlattığı için aklımda hiç soru işareti kalmadı. Deneyimi sayesinde ameliyatım başarılı geçti ve sonrasında da sonuçlar ve tedavi süreciyle ilgili çok bilgilendirici oldu. Her aşamada ulaşılabilir, güven veren ve güler yüzlü yaklaşımı sayesinde bu süreci çok daha rahat geçirdim. Hastasına verdiği güven, ilgisi ve emeğinden dolayı iyi ki Cem hoca

• Liv Hospital Vadistanbul Tiroid Kanseri Cerrahisi  •

Merhabalar, Cem hoca , 2 hafta tiroid bezimin alınması ameliyatımı yaptı. 1 yıl süre içinde ilk teşhis ten ameliyatıma kadar tüm detaylarıyla beni bilgilendirdi ve son derece şeffaf bir şekilde süreci yönetti. Bu süreçte her detayı ve ayrıntıyı bana açıkladı. Ameliyatımda Onun ve ekibi sayesinde hiç problemsiz yapıldı. Bu problemleri olan herkese Cem Hoca yı tavsiye ederim.

• I

Tiroit kontrollerim sırasında tavsiye üzerine Cem Bey ile tanıştım. Sürecin başından itibaren gerek insani yaklaşımı gerekse anlayabileceğimiz şekilde yaptığı tıbbi açıklamalarıyla güvenilir ellerde olduğumu hissettirdi. Tiroit ameliyatı oldum ve ameliyatım çok başarılı geçti. Karlı bir pazar günü olmasına rağmen Cem Bey ameliyatın ertesi günü kontrole kendisi geldi ve beni süreçle ilgili bilgilendirdi. İlk günden itibaren sesimi rahatça kullandım, ağrım azdı ve kısa sürede günlük yaşamıma dönebildim. Verdiği moral, destek ve profesyonel yaklaşımıyla hastalık sürecini çok rahat atlattım. Cem Bey gibi bir doktora rastlamak benim için şanstır. Emekleri için kendisine ve ekibine minnettarım.

• I

Kanserli nodül ve graves sebepli tiroid ameliyatı olmam gerekiyordu, uzun araştırmalar sonucunda iyi ki Cem Beyi bulmuşum. Kendisi gerek hastayla kurduğu ilişki ve yaklaşım biçimi, gerek hastalık ve tedavi sürecine ilişkin detaylı ve açıklayıcı tutumu ile hastayı bilgilendirme ve rahatlatmaya çalışması, gerekse de bir sorunuz veya sorununuz var ise ulaşılabilir olması açısından en doğru tercihi yaptığımı bana her an hissettirdi. Ameliyat süreci de çok başarılı geçti. Bu süreçte ses kısıklığı veya kalsiyum problemi de yaşamadım. Kendisinin ameliyat sonrası takip süreci ve ilgisi de beni çok rahatlattı. Aynı rahatsızlığı yaşayanlar için gözüm kapalı tavsiye edebileceğim bir doktordur.

• Liv Hospital Ulus Endokrin Cerrahisi  •

Yaklaşık 1 ay önce rutin bir muanede,tiroid ultrasonumda, en büyüğü 4 cm üzerinde birbirinden farklı boyutlarda birçok nodül tespit edilerek guatr teşhisi konuldu. Bunun üzerine doktor arayışına girdik. Tavsiyelerle Cem Hoca’ya gittik. İyi ki de yollarımız Cem Hoca ile kesişti Daha ilk muanede nodülün çapına bağlı olarak izlenmesi gereken yolun ne olduğu, neden bu yolları tercih ettiğini çok anlaşılır bir şekilde tarafımıza açıkladı. Söylediği herşeyin de tıbbi dayanağını aklımızda bir şüphe kalmayacak şekilde açıkladığından bu aşamadan sonra tam bir güvenle ameliyat planlamasını yaptık. Total triodektomi ameliyatımı Cem Hoca sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdi. Herhangi bir ses kısıklığı yaşamadım. 1 gün sonra taburcu oldum. Kendisini gönülden tavsiye ediyorum.

• Liv Hospital Vadistanbul Endokrin Cerrahisi  •

Ahmet Cem hocamla karşılaşmadan önce tiroit kanseri teşhisi üzerine tiroitlerim alınmıştı tam atom alacakken ameliyat bölgemde ve sağda metestaz görüldü Rabbime şükürler olsun 2.ameliyatımı başarılı şekilde gerçekleştirdi hocamız .Doğunun bi ucundan gelip hocamızla karşılaşmak bizim için en güzel şeydi.İlk gördüğümde içimizin ısındığı bi doktor olsun istemiştim o şekilde de oldu .Hele kibarlığı bazen de espirili konuşma tarzını sanırım unutamayız.Bizi karşılama şekli çok güzeldi.Ameliyattan önce ve sonra bizlere gelip bilgi vermesi,eşime ben ameliyattan daha gelmeden işi bitince her şey yolunda diye haber vermesi bizim için çok değerliydi.Sesime hiçbir sorun gelmedi en korktuğum şeydi öğretmenim,kalsiyumuma zarar gelmedi,bugün çıkan kan değerlerim de çok güzel artık atom alabileceğim.Ayağına taş değmesin hocamızın.Mustafa Kemal Atatürk ‘ün “Beni Türk doktorlarına emanet edin” sözünün bendeki en güzel karşılığdı hocamızla karşılaşmak.

• Liv Hospital Vadistanbul Randevu  •

• T

Tiroit kanseri şüphesi ile panik halde sevgili doktorum ile tanıştım.tıbbi geçmişimi yapılan tüm tahlil ve tetkiklerimi titizlikle inceleyerek ameliyatın en kesin ve kalıcı çözüm olacağını söyledi ve beni bir güzel sakinleştirdi.ameliyat öncesi gerekli tüm planlamayı yaparak bizzat takip etti. tetkik sonuçlarımın olumlu çıkmasına bizden çok sevindi ameliyatımda ise öngörüsü ve tecrübesi ile önden bilgilendirerek lenflerimi de temizledi .iyi ki bu kararı vermiş çünkü metastaz çıkınca ameliyat ile bir seferde temizlenmiş oldu .Ameliyat öncesini ve sonrasını detaylı bir şekilde anlattı ve bizi aydınlattı.İletişim kurmakta ve ulaşmakta hiç zorlanmadım bizzat tüm sorularıma etraflıca cevap verdi.Ameliyat %100 başarılı olunca ardından atom tedavimi planladı ve nükleer tıp ekibi ile birlikte süreç yürütüldü .
    Beni hızlıca sağlığıma kavuşturdu kendisine bir ömür boyu minnettarım.hocam elleriniz dert görmesin ne diyebilirim ki ..En derin saygılarımla iyi ki varsınız

• Liv Hospital Ulus Endokrin Cerrahisi  •

Doktorumdan ve tüm tedavi sürecinden çok memnun kaldım. Tiroidimde tespit edilen bir nodül nedeniyle Ahmet Cem Dural Bey’e başvurdum. İlk muayenede önceki ultrason sonuçlarımı inceledi ve yeniden ultrason istedi. Sonuçlara göre biyopsi gerektiğini ayrıntılı şekilde anlattı. İlk biyopsi şüpheli çıktı, üç ay sonra ikinci biyopsi yapıldı ve tiroidimin yarısının alınmasına karar verildi. Ameliyat öncesinde süreci ve riskleri sakin ve anlaşılır bir dille açıkladı. Tüm işlemler Liv Hospital’da yapıldı. Operasyonum sorunsuz geçti; ağrım ve ses kısıklığım olmadı. Dikiş izim ince bir çizgi şeklindeydi ve her gün daha da belirsizleşiyor. Doktorum hem öncesinde hem sonrasında beni bizzat kontrol etti. Tedavi sürecinde WhatsApp üzerinden de iletişimde kaldı. İngilizceyi çok akıcı konuştuğu için, Türkçede zorlandığım her noktayı net şekilde İngilizce olarak da açıkladı. Kendimi güvende hissettim. Güler yüzlü, ilgili ve güven veren bir hekim; gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.