Doç. Dr.
Ortopedi Ve Travmatoloji
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
İlkadım 1 adres
Doç. Dr. Ahmet Emin Okutan, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nden 2014 yılında mezun olmuş, 2020 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. Halen Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. Özellikle spor yaralanmaları, artroskopik cerrahi ve travma cerrahileri alanlarında çalışmalar yürütmekte olan Doç. Dr. Okutan’ın ulusal ve uluslararası dergilerde yayınlanmış çok sayıda bilimsel makalesi bulunmaktadır. Klinik çalışmalarında ön çapraz bağ ve omuz cerrahisi üzerine yoğunlaşan Dr. Okutan, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hastalarını kabul etmektedir.
Hakkımda
- Ön Çapraz Bağ Yırtığı
- Omuz Sıkışması Sendromu
- Ön Çapraz Bağ Kopması
- Kalça Kireçlenmesi (Koksartroz)
- Menisküs
Kışla Mahallesi Mahallesi Barış Bulvarı No: 199, İlkadım
Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kışla Mahallesi Mahallesi Barış Bulvarı No: 199, İlkadım 55090
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
se...t
annemin omzunda ciddi derecede kas yırtığı vardı doktorumuz hemen de alabiliriz dedi,ameliyatta platin de koyuldu açık ameliyat yapıldı ve şuan süreç iyi gidiyor ..Hastanede özellikle hemşireler çok ilgili güleryüzlü..doktorumuz da harika yaklaşımları var ve güleryüzlü..
• Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
Ahmet Emin Okutan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Emin Okutan, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Ahmet Emin Okutan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Ahmet Emin Okutan adresi nerede?Ahmet Emin Okutan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kışla Mahallesi Mahallesi Barış Bulvarı No: 199 İlkadım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Emin Okutan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Emin Okutan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Emin Okutan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Emin Okutan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ahmet Emin Okutan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Emin Okutan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Emin Okutan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Emin Okutan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ahmet Emin Okutan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İlkadım civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- İlkadım bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İlkadım bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İlkadım bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İlkadım bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İlkadım bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları