Güney Mahallesi 1140/1. Sokak No:1, Konak 35020
Dedemi 12.ayda kalp kapakcıgı değişim ameliyatını gerçekleştirdi çok titizdi bizi çok güzel bilgilendirdi hocamız
• Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
fa...a
Ğöğüs bölgesinde ağrı için gittim
Çok hastane doktora gittim en güzel dinleyen ve açıklayan doktor oldu.
İş hayatında başarılar
Teşekkürler.• Ankara Bilkent Şehir Hastanesi • Diğer •
on...r
Babamın anjiyo işlemini yapan ve kendi yakınıymış gibi ilgilenen, dışarıda bekleyen hasta yakınlarına son derece ilgili davranıp en ince ayrıntısına kadar bilgi veren doktorumuz.
Sonsuz teşekkürler.• başka bir yer • Kardiyoloji Randevusu •
Ş
ş.....
Kendisinin size karşı olan davranışlarından sanki daha önce o hastalığı kendi de geçirmiş de size de o şekilde anlatıyor sanırsınız. Her doktorun olması gerektiği bir doktordur. Hastalığın ne olduğu, neler olabileceği, tehlikeleri iyi yanları hepsi hakkında sizi kısaca bilgilendirir.
U
uz...y
KARDİOLOJİK SORUNUM NEDENİYLE GÖSTERDİĞİ YAKIN TIBBI VE İNSANİ İLGİSİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM.
Ahmet Göktuğ Ertem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Göktuğ Ertem, Kardiyoloji.
Ahmet Göktuğ Ertem adresi nerede?Ahmet Göktuğ Ertem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güney Mahallesi 1140/1. Sokak No:1 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Göktuğ Ertem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Göktuğ Ertem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Göktuğ Ertem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Göktuğ Ertem bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Göktuğ Ertem ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Göktuğ Ertem hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ahmet Göktuğ Ertem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.