Dt. Ahmet Karadağlı;Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olmuştur. Şu an aktif olarak kendi kliniğinde hastalarına hizmet vermektedir.

Ahmet Karadağlı Muayenehanesi

Yeni Ömerli Mahallesi 4112 sokak No:2/1 İç Kapı No: 103 Tarsus/Mersin, Tarsus, Mersin 33460

• Sigortası olan hastalar

Diş Hekimi Randevusu

• H

İğne korkum olmasına rağmen Ahmet hoca çok anlayışlı bir şekilde iğne yapıp sıfır ağrı ile tedaviye devam etti. Kanal tedavisi ve dolgu yapıldı. Ortam çok hijyenik. Herkes çok güleryüzlüydü.

• Ahmet Karadağlı Muayenehanesi Kanal Tedavisi  •

• F

2 dişime kanal tedavisi 1 dolgu değişimi ve ön dişlerime zirkonyum kaplama yaptırdım Ahmet hocam sayesinde tamamen profesyonel ağrısız sıkıntısız bir süreç geçirdim gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim. Çalışma arkadaşları da bir o kadar güler yüzlü ilgili.

• Ahmet Karadağlı Muayenehanesi Zirkonyum  •

• G

Öncelikle çok temiz ve güler yüzlü bir ekip Ahmet hocam gerçekten çok anlayışlı benim miğde bulantı sorunum olmasına rağmen hiç migdem bulanmadan halletti ilk defa böyle rahat bir kanal tedavisi oldum gerçekten bütün korkumu yendim Ahmet hocam sayesinde çok anlayışlı gerçekten artı çok bilgili yaptığı işin sonuna kadar arkasında duran birisi sonuna kadar güven veriyor tavsiye ederim

• Ahmet Karadağlı Muayenehanesi Kanal Tedavisi  •

• I

İlk defa bukadar ilgili diş hekimi gördüm ortamın temizliğinden muayenenin işleyişi herşey mükemmel

• Ahmet Karadağlı Muayenehanesi Zirkonyum  •

Dt. Ahmet Karadağlı

Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederiz, sağlıklı gülüşler dileriz.

• Y

İlk babama implant yaptırmak için araştırarak tercih etmiştik Ahmet Hocayı memnun kalınca kendim için implant ve kanal tedavisi için tercih ettim. Ahmet Hocanın ilgisi, bilgisi ve özellikle steril çalışmaya verdiği önem beni çok memnun etti. Hijyen konusunda titiz davranmaları, işlem sırasında her detaya özen göstermeleri güven verdi. Güleryüzlü ve profesyonel bir yaklaşım vardı, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.Özellikle sterilizasyona vermiş oldukları önem diğer kliniklerden farklarını fazlasıyla ortaya koyuyor bir hemşire olarak beni en çok memnun eden kısım bu oldu

• Ahmet Karadağlı Muayenehanesi İmplant  •

Dt. Ahmet Karadağlı

Yorumunuz bizim için çok değerli, teşekkür ederiz.Sağlıklı gülüşler dileriz.

• Z

Ahmet bey güler yüzlü ve ilgiliydi işinde başarılı bi hekim 20lik dişimi hiç hissettirmeden çekti çok memnun kaldım tavsiye ediyorum.

• Ahmet Karadağlı Muayenehanesi 20'lik Diş Çekimi  •

Teşekkür ederiz .

• H

Çok iyi bir doktor diş çekimi sırasında hiç ağrı çekmedim

• Ahmet Karadağlı Muayenehanesi 20'lik Diş Çekimi  •

Dt. Ahmet Karadağlı

Teşekkür ederiz,sağlıklı gülüşler dileriz.

• F

Ahmet Bey ile geçirdiğim tedavi süreci son derece memnun ediciydi. Gerek muayene esnasında gösterdiği özen, gerekse tedavi sürecinde hastasını detaylı bir şekilde bilgilendirmesi profesyonelliğini ortaya koyuyor. Kliniği hijyenik, ekipmanları modern ve çalışanları da oldukça nazikti.
    Kaplama işleminde neredeyse hiç ağrı hissetmedim ve tedavi sonrası da herhangi bir sorun yaşamadım. Hastalarına karşı sabırlı, anlayışlı ve güven verici bir yaklaşımı var. Yapacağı tüm işlemleri detaylı bir şekilde önceden bildirmesi ve açıklayıcı tavrı sürece olan korkumu yok etti. Her bir randevuma gönül rahatlığıyla gittim ve herkese de gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• Ahmet Karadağlı Muayenehanesi Diş Hekimi Randevusu  •

Dt. Ahmet Karadağlı

Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederiz, sağlıklı gülüşler dileriz.

• B

Diş hekimi korkusu olup da 2 implant yaptıran biri olarak diş hekimi Ahmet beyin işinde bilgisiyle beraber tecrübesini konusturup, çok rahat ve profesyonel bir şekilde bu sürecimi bitirdi. Kendisi tüm süreci ayrıntılarıyla zaten bildirdiği için korkularınız otomatik olarak arka plana atılıyor, verdiği tavsiyelere uyarsanız tabi ki.. Kendisi siz begenseniz dahi beğenmediği bir durumda hemen düzeltip en iyisini yapmayı görev edinmiş biri.Tek başına bir ekip! Ama yine de çalıştığı kadroyla çok daha iyi. Korkusu olanlar için yazıyorum: Çok anlayışlı , korkularınıza tek tek cevap verecek kadar sabırlı ve işinde kaliteli

• Ahmet Karadağlı Muayenehanesi İmplant  •

• M

Kendisi oldukça bilgili bir doktor. Daha önce gittiğim diş hekimi beni yirmilik diş çekimim için çene cerrahına yönlendirmişti. Daha sonrasında bugün Ahmet Bey ile yollarımız kesişti. İyi ki de kesişmiş. Kendisi yirmilik dişi kendisinin çekebileceğini ve sürecin nasıl ilerleyeceğini anlattı. Aklıma takılan tüm soruları da yanıtladı. Tarsus içerisindeki en iyi diş hekimi olmaya kesinlikle aday. Düzenli olarak kontrole gideceğim diş doktorum olacaktır kendisi.

• Ahmet Karadağlı Muayenehanesi Diş Hekimi Randevusu  •